moon pisze:ale sugerowane było juz tutaj że nakarmia to rodzice
tak babcia da na ciuchy, ciocia drobne na piwo, a mezowi zostanie kochanie swojej zony miłoscia wziosła i romnatyczna
Moderator: modTeam

Dzindzer pisze:o nie było do Ciebie za to, że temat załozyłes, ale do zwolennikówe, ze liczy sie miłośc, a sprawy materialne nie maja znaczenia
yhy;) pisze:ednyna moja niedojrzalscia bylo pytanie was o zdanie

yhy;) pisze:taaaaa...jednyna moja niedojrzalscia bylo pytanie was o zdanie
A przecież miłość pokonuje wszystkie przeszkody, raz jest lepiej, raz gorzej, ale zawsze razem łatwiej przełamuje się te bariery!
Dzindzer pisze:i finansowo

Dzindzer pisze:kiedy sie zdaje sprawe z odpowiedzialnosci jaka pociaga za soba ta decyzja
Shac pisze: Teraz przynajmniej wiadomo, dlaczego spada liczba zawieranych związków małżeńskich w naszym kraju... Wszyscy są sceptycznie nastawieni do życia...
Shac pisze:No i kolejna materialistk
Moim zdaniem zawieranie malzenstwa w takim wieku jest bez sensu i jest to czesciowo nieszczenie sobie zycia bo raczej w tym wieku nie mozemy miec calkiem pewnosci ze obecny partner jest juz tym jedynym do konca zycia. Jak dla mnie 18 lat to zdecydowanie za malo aby byc przygotowanym do takiej decyzji tak psychicznie jak i uczuciowo i podobnie ma sie to do innych aspektow zycia...
pierwsza od 3 miesiecy aprobata (z wyjatkiem matki, brata i jego zony ,babki i dwoch przyjaciolek) W pracy to jest tak:'ja nie rozumiem jak ty moglas wyjsc za niego, wiesz, ze ludzie krzywo patrza na mieszane malzenstwa, szczegolnie, ze to ty jestes biala nie on'(co to ma do rzeczy?dalej nie wiem) albo 'ty to wyszlas za niego dla kasy, ja wiem ile imigranci placa obywatelkom za to ,zeby dostac papiery'(nie wiem tylko czemu nikt nie zauwazyl ,ze on papiery posiada swoje i na moje dmucha z daleka). Oraz:oh yes, mozna wyjsc za maz w mlodym wieku NIE WPADAJAC I NIE MAJAC DZIECI.I kto by pomyslal?Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 566 gości