opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 09 sty 2006, 21:16

Z Fishem bym coś chętnie chlapnął
Niestety daleko nam do siebie
Leczy kiedyś mi tak kłapnął:
"Przyjadę ja do Ciebie!"

Wypiłbym z nim se na zdrowie,
Za kobiety, piękne, śliczne.
I niech każdy tu się dowie,
O Fishu te wytyczne:

Fish jest dzielny i gotowy,
Fish jest zacny oraz prawy,
Mnóstwo kumpli sobie złowił,
Gdyż jest skory do zabawy!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 sty 2006, 22:40

Imperator-poeta. To, że nie lubię Jego poezji (a raczej rodzaju poezji, jaką uprawia :D) nie przeszkadza mi lubić Jego samego. Czasami coś palnie, ale potrafi przyznać się do popełnionej gafy. No pozdrawiam. :P
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 sty 2006, 22:59

Olivia:
Tajemnicza, wesoła, jednym słowem KOBIETA !!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 09 sty 2006, 23:05

Mariusz, wybacz, ale nie mogę sobie odmówić.

Toretyk z wyboru czy przymusu? A może sam sobie ten przymus wybiera? Ogólnie sympatyczny, tak to pasujące słowo.

I na avatarze urzeka mnie Jego uzębienie. Wybaczcie, noszenie aparatu zostawia po sobie pewne zboczenia. :P
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 09 sty 2006, 23:07

skoro ja teoretyk to Olivia praktyk.
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 09 sty 2006, 23:29

mariusz, nie rozumiem czemu samotny? Co sie z tym swiatem porobilo. <chory> Zebym ja wolna byla. :(
Bo taki sympatyczny wyglada. I rozsadnie mowi. Ot, idealny kandydat na meza. Czasem tylko za duzo w tym wszystkim rozdrabniania problemu na drobne.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 10 sty 2006, 01:12

złotooka kotka, - szczesliwie zakochana, odlicza dni do slubu, zadowolona z siebie, chyba niebanalna , konkretna, romantyczna ale rozsadna . Oceniam na podstawie postow, ale tylko w tematach ktore sledzimy jednoczesnie. Nigdy w zyciu nei zamienilysmy osobiscie ani jednego zdania ale z obserwacji jakos zupelnie bezwiednie przyszly mi na mysl wlasnie powyzsze cechy. <aniolek2> pozdrawiam
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 10 sty 2006, 01:19

Wstreciucha, 95 % jej postow moglobybyć moimi postami. Wydaje mi sie ze to prawdziwa baba z jajami. No i dupki bedziemy razem wygrzewać :P
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 sty 2006, 01:24

cubasa - mój polonistyczny doradca, najbardziej z tego go kojarzę i cenię wielce ;-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 10 sty 2006, 01:50

lollirot, kotka lollirotka ;) Potrafi jak mało kto zwiezłej wypowiedzi nadać ladunek emocjonalny i zawrzeć maksimum tresci :) Przez avatar wydaje sie bardzo mobilną dziewczyną i gibką :]
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 10 sty 2006, 07:53

cubasa:
Wesoły, ciagle sie śmieje. Prawdopodobnie fan piłki noznej, albo japońskiej bajki animwanej z Cubasą ;)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 sty 2006, 08:27

Mariusz to taki nierozgryziony.
Pyta ciagle o coś tak ogólnikowo i jednozdaniowo że ciezko mu odpowiedzieć.
Pyta o związki czesto chcac swa wiedze w tym zakresie podbudowac, ale szkoda ze to tylko teoria. Fajnie by było gdyby sobie kobiete znalazł bo wyglada mi z postów na naprawde milego faceta. ;)
No i generalnie zupelnie inny jest ponoć niz sie tutaj nam maluje.

No i minus za to, ze jest łysy a jak kiedys powiedziałam,że takowych nie trawie to mnie emotami mordowac zaczął. :(

No i chyba jedyny mod, który mnie ładnie i grzecznie upominał zamist warny dawać. ;PP
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 10 sty 2006, 08:38

urzekła mie na początku mojego przebywania na forum:
swoim avatarem (z sobą nad morzem jak miała "tyci tyci" latek) - po prostu urocza dziewczynka była!

Podobają mi się jej zabawy słowem: częste pisanie "soły" zamiast sorry, słówko "przeca" "łaniołek" (tak w podpisie), tak że chciałbym usłyszeć czy na prawdę w realu tez tak mówi :) <aniolek2>

A poza tym bardzo fachowo często podchodzi do problemów forumowiczó (w końcu profil nauki do czgeoś zobowiązuje).

Czasami uwikłuje sie w konflikty. Po stosunku do niej innych forumowiczów widać że nie można jej traktować obojętnie. Jedni ją lubią, inni "syczą" na jej widok jak gosia, krzyniu, czy nowe osoby które jeszcze nie znają sposobu wypowiadania się moon.

Piwko dla tej pani <browar>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 sty 2006, 09:17

Robinho - jego posty świadczą o dojrzałości ale nick mi podpowiada, że ma naście lat. Prawda zapewne leży gdzieś pośrodku. <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 sty 2006, 10:01

Imperator, - jeden z tych bardziejszych kompanow do flaszki, "Pijany Poeta", realista i romantyk zarazem, zaangażowany olewus :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 10 sty 2006, 10:11

Charlie - inteligentny, złośliwy erudyta, kandydat na prawnika....z dużą dozą krytycyzmu wobec świata, "otwartego spojrzenia" oraz wrodzonego cynizmu:) Co prawda politycznie lekko "skażony", ale byłoby niedobrze, gdyby wszyscy się we wszystkim zgadzali:)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 10 sty 2006, 10:13

Sir Charles> Daleko zajdzie, jeśli będzie pilnował, żeby nie obniżać poziomu. W każdej dziedzinie, a głównie w jednej. W prezencie powinien dostać gęste sito, które pomoże zamienić mu ilość w jakość. Bez sita idzie mu to wolniej.

Facet, który mnie zmusza do myślenia. I mój najlepszy rozmówca na tym forum, nadający na tych samych falach.

Szkoda, że nie mam młodszej siostry, bo to idealny facet dla odpowiedniej kobiety. Za głupią - zniszczy po skonsumowaniu, a za mądrą - będzie szanował. Zwiąże się z ciut głupszą od siebie, ale tylko ciut, dlatego prorokuję mu długie pozostawanie w stanie kawalerskim. Albo trafi na taką gdzieś w Paryżu i będzie to popaprana artystka, albo - z braku innego wyjścia - ożeni się z przyjaciółką, którą zna od piaskownicy. Taki typ.

Życzę mu szurniętej artystki malarki w Paryżu :)

No i oczywiście to facet, do którego mam najwiekszą słabość na forum (poza Enzem) :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 sty 2006, 10:39

Marta...

Tygiel "mądrej dziewczynki" i zgorzknialej kobiety bez zludzen. Pozeracz autorytetow. Niekobieca w dążeniu do okreslonego celu, bardzo kobieca w tegoż celu abstrakcyjnosci i zludnosci. Potrzebuje wlasciwie tylko impulsu, zeby zostac Kims przez duze K. Chwilowo w dziwnym marazmie, zupelnie nielicującym z życiorysem. Oby udowodnila mi i przede wszystkim sobie, ze mozna rownoczesnie spelniac sie w relacji z drugą osobą i przec ciagle pod gore stromego zbocza rozwoju intelektualnego.

No i chyba nie musze dodawac, ze jeden z moich nielicznych autorytetow :)
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 10 sty 2006, 11:03

Sir Charles - inteligentna bestia. Wydaje się momentami dość łatwy do rozgryzienia, by po chwili wszystko poprzekręcać i do tego odpowiednio skomentować. Kot na jego awatarze, mimo że jest zwierzęciem stricte kobiecym, idealnie do niego pasuje, ze względu na swoistą przebiegłość, ten cyniczny uśmiech oraz kocie sztuczki.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 10 sty 2006, 11:50

Ciekawski, dołączył dużo wcześniej niż ja na to forum, ale dopiero od niedawna sie udziela.

Widać że z niego taki trochę skryty fajny gość. Budzi sympatię.

I już nawet w opisie na gg wykorzystałęm jego motto:"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swego poziomu i pobije doświadczeniem."

w opisie ma miejsce na reklamę: myslę że mógłby reklamować jakies płyty rockowe (tak po avatarze), może jakieś after shave'y, może mountain dew...

aha zapomniałem; przystojny jest!

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 sty 2006, 12:02

robinho,

Troszke wydaje sie byc sprzeczny wewnetrznie, choc w moich ustach (palcach?) to komplement :) Nie do konca umie sobie poradzic ze swoja dorosloscia, mysle, ze wolalby nabyc nieco wczesniej i wiecej doswiadczenia zyciowego. Z reguly kompetentny i rzeczowy, choc zdarza mu sie zupelnie nieoczekiwanie splycic sprawe. Kumpel po moim przyszlym fachu i fan żużla, ktorego magii ja nie pojmuje :)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 10 sty 2006, 12:09

Charlie - kumpel do wszystkiego, bardzo rzeczowy i rozsądny, cholernie inteligentny. Marta miała rację z opisem co nie zmienia faktu, że do imprezowania jest równie wspaniały :) :) Wielkie piwo dla tego Pana :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 sty 2006, 12:22

Fishu - slodko bezpretensjonalny w najlepszym mozliwym znaczeniu tego slowa :) Zionie mu z oczu życzliwością i szczerością. Beztroski chlop, choc niedlugo moglby dziadkiem zostac... (wypluc? odpukac? :) ). Po prostu Ziom <browar>

Ps. Chcialem napisac, ze ten topik ma smieszna wlasciwosc generowania olbrzymich ilosci lukru :) Ale dobrze - trzeba sie dowartosciowac <aniolek2>
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 10 sty 2006, 12:26

Charlie:
Wygadany madry facet. Ale nie nudny czy sztywny. ;)
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 10 sty 2006, 12:30

Charlie..... który chyba teraz nie ma co robić :]
Wszystko, co go charakteryzuje zostało już wcześniej wymienione. Podoba mi się w nim ta cholerna konkretność. Mówi tylko to, co można poprzeć odpowiednimi argumentami i sam też tego wymaga. W ogóle jest chyba wymagający wobec siebie. Chce stać się człowiekiem samowystarczalnym, umiejącym sobie poradzić w tym świecie bez wiary, bez dogmatów. Nie popada w skrajności. Jeśli czegoś nie popiera, nie atakuje tego w sposób ostry i agresywny (chyba, że mi coś umknęło). I to też mi się podoba. Mam wrażenie, że wszystko jest w stanie zrozumieć (no... prawie ;) ).

No dobra, Mariusz się wcisnął przede mną ;): gość sympatyczny, trzeźwo myślący, opanowany.... choć zadaje sobie chyba zbyt wiele pytań i często widać to tu, na forum. Wciąż czegoś szuka. Oby w końcu to znalazł ;) Ogólnie zawsze wywierał na mnie miłe wrażenie.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Max
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Max » 10 sty 2006, 12:32

mariusz
Luzacki moderator <aniolek2> któremu czegoś w życiu brakuje ale się nie poddaje i szuka dalej <browar> .
''Zwyciężać mogą ci, którzy wierzą, że mogą''

Wergiliusz
vraiment
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: vraiment » 10 sty 2006, 12:36

Mariusz

robi na mnie wrażenie spokojnego faceta, z pęczkiem zadań do wykonania

szuka

robi sympatyczne wrażenie :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 sty 2006, 12:43

ptaszek pisze:Charlie..... który chyba teraz nie ma co robić

Ja tylko nadrabiam zaleglosci <aniolek2>

Ptaszek - wydaje mi sie bardzo bardzo kobieca. Chociaz nie umiem do konca zdefiniowac tego terminu, to intuicyjnie domniemywam, ze byc kobiecą, to być wlasnie taką, jak Ptaszek. Kto nie lubi Ptaszka, ten chyba w ogole nie przepada za kobietami. Lekko zakręcona, z marzeniami, dużym ladunkiem pozytywnych emocji... Mocno osadzona w tradycji kultury, ambitna, dojrzala... (?) Moze czasem przesentymentalizowana, ale taki ma styl. :) I w ogole nie jest kobietą wyzwoloną - wręcz przeciwnie: prezentuje rozczulającą dawkę cech retro. Jakos kojarzy mi się z tą przedwojenną Warszawą, do ktorej tesknią najstarsi dzis Polacy. :)
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 10 sty 2006, 13:34

Sir Charles, dociekliwy, nie ucieka od problemu, zawsze próbuje się z nim zmierzyć.

Lubiany i poważany.

W coś tam gra (jak sie domyślam "kopie gałę") ale ma duzo pecha bo arz po raz jakieś kontuzje łapie. Trudno mu było w Krakowie zarazić się żużlem ...

Sir Charles, nie uznaję kompromisowych rozwiązań. To mu daje dużą przewagę, ale czasem może na ty wiele stracić.

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 10 sty 2006, 15:40

robinho, uwielbia Wstreciuche :). Bardzo mnie ciekawi ile ma lat :>
Mimo,ze jest tu jakis czas, to duzo nie potrafie o nim powiedziec :).

Wróć do „Wszystkie inne tematy”