otóz jak pozbyc sie lęku przed pierwszym razem a dokładniej przed niemiłymi konsekwencjami uprawiania seksu (ciaza)? moze niektórym wyda sie to głupie,ale wrecz panicznie boje sie tego ze mogłabym zostac młoda mamusia i nie przekona mnie nawet to ze podczas stosunku mozna uzywac zabezpiecznen gdyz .....zawsze jest jakis procent na który nie działa pigułka a prezerwatywa moze pęknąc.
moze ktos powie ze najwyrazniej nie dojrzałam do TEGO ale to chyba nie to. a moze jestem wzyczajna panikara?? dziewczyny czy wy tez tak miałyscie przed waszym pierwszym razem??

może tak podejdz do tego
dopiero potem pojawiaja sie mysli co by było gdyby, po prostu trace zdolnosc racjonalnego myslenia i jestem w stanie uwierzyc ze kobiety sa wiatropylne 

i nie było zadnej wpadkia obydwoje dzieci są planowanymi ,ale ja wiem kiedy sie mogę kochac bo znam swą partnerkę , bo też mnie sie chciało w tedy , gdy zaczynałem uprawiac sex poznać kiedy co i jak !i rozpoznawac dni płodne i nie jest tez tak ze kocham sie raz na tydzien ,mówie to by mi nie zazucono tego, ze jak sie kocha raz w miesiacu to łatwiej !Przyłuzcie sie do tego a zapewniam was iz bedziecie czerpac o wiele wiecej z sexu nizli do teraz .Wszystkie wpadki wynikają tylko i wyłacznie z nieznajomosci dokładnego swego organizmu , a bazowaniu na danych ogólnych typu :po miesiączce mozna sie kochac do trzech dni bez obaw , i temu podobnych uogulnien !