Wczesny wytrysk
Moderator: modTeam
Wczesny wytrysk
Mam problem i jest to dla mnie bardzo stresujoce.Sprawa jest taka.Podczas stosunku idzie prawie wszystko dobrze,ale gdy moja partnerka ma osiognoc orgasm to ja juz jestem wczesniej.Czuje sie po tym bardzo glupio.Prosze o porade co mam zrobic zeby nie dochodzilo u mnie do orgasmu przed mojo partnerkom.Moze jest jakies lekarstwo albo co.Prosze poradzie!!
decon pisze: w prezerwatywie to nie to samo co bez
Zdecydowanie! Nienawidzę prezerwatyw... Mój misiak też średnio je lubi. Dlatego uważam, że tabletki to jeden z najlepszych wynalzaków ubiegłego wieku
Co prawda u niego nie widac roznicy w "prędkości" z i bez, ale z tego co wiem, to rzeczywiście niektórym gumki pomagają...
Keplianica pisze:Dziwiłam sie Sophie, która przecież nie jest facetem. Jak dla mojego faceta, to kondom jest rzeczą zbawienną, bo bez odpada niezwykle szybko, a nawet jeśli stara się miec wytrysk bez orgazmu to penis lekko wotczeje, a w prezerwatywie nie. A tabletki biore Gumki to dodatek
Nie lubię gumek, to jakoś inaczej odczuwam tarcie (mimo pełnego nawilżenia), a poza tym, jakoś potem po fakcie czasem jest trochę nieprzyjemnie. Za to bez jest cuuudownie
Keplianica pisze:Dziwiłam sie Sophie, która przecież nie jest facetem. Jak dla mojego faceta, to kondom jest rzeczą zbawienną, bo bez odpada niezwykle szybko, a nawet jeśli stara się miec wytrysk bez orgazmu to penis lekko wotczeje, a w prezerwatywie nie. A tabletki biore Gumki to dodatek
wytrysk bez orgazmu ! nie ma czegos takiego !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Ja osobiście nie odczuwam żadnej różnicy w prezerwatywie czy bez. Teraz stosuje gumki jako zabezpieczenie i jest dobrze. Niektóre rzeczywiście przedłużają troche, bo jak napisane zostało troszke "tłumią" bodźce. A zastanawia mnie czemu tak faceci nie lubią gumek. Przecież to fajny sposób na zabezpieczenie, no i tańszy.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Triniti19 pisze:Ja osobiście nie odczuwam żadnej różnicy w prezerwatywie czy bez. Teraz stosuje gumki jako zabezpieczenie i jest dobrze. Niektóre rzeczywiście przedłużają troche, bo jak napisane zostało troszke "tłumią" bodźce. A zastanawia mnie czemu tak faceci nie lubią gumek. Przecież to fajny sposób na zabezpieczenie, no i tańszy.
to najdroższy srodek zaradczy policz sama
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Triniti19 pisze:Przecież to fajny sposób na zabezpieczenie, no i tańszy.
To zależy od tego jak często się kochasz Bo w sumie np Durexy tanie nie są. A zwłaszcza w porównaniu z tabletkami (6 czy nawet 8zl za paczke i masz na 3 razy, a tabletki (moje) ok 34zl i masz caly miesiac dowolną ilość zbliżeń)
Heh, nie zauważyłam wypowiedzi Krzysia
No to ja nieco wyliczyłam...
No może i rzeczywiście prezerwatywy tanie nie są, ale mimo wszystko narazie wole z gumką niż z tabletkami. Myślę jednak, że prezerwatywy dają lepszy dyskomfort psychiczny niż tabletki. Szczególnie teraz mi chodzi o kobiety.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Myślę jednak, że prezerwatywy dają lepszy dyskomfort psychiczny niż tabletki.
ja tam wolałabym stosowac toco daje mi wiekszy komfort
a co to za apteki i gdzie i jak mozna takowe znalezc bo zakladam ze w wiekszych miastach np w takim Wrocławiu powinny byćkupujcie w euroaptekach , te same tabletki są tam nawet o zaraz niech policze
Ale na początku współżycia zadajemy sobie pytanie "a jeśli coś poszło nie tak?". A widząc caluśką prezerwatywę, nie pękniętą od razu wiemy że wszystko jest ok. Może dlatego.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- taka_jedna
- Maniak
tak czytam że gumki są "be" i że facetom dużo gorzej...a ja niestety muszę moje kochanie skazywać na gumki bo jak już tu kiedyś pisałam leczę sie 2 rodzajami tabletek na brak okresu...i pani ginekolog mi powiedziała że 3 lata "normalnych" okresów i dopiero potem mogę brać tabletki
No ale pozytyw tego jest taki że prawie zawsze mam orgazm przed moim kochanym...i rzadko kiedy kochamy się krócej niz 20 min
No ale pozytyw tego jest taki że prawie zawsze mam orgazm przed moim kochanym...i rzadko kiedy kochamy się krócej niz 20 min
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
... no właśnie, i po co faszerować się tymi hormonami, my zawsze używamy gumek, ja nie narzekam, a jak jeszcze jest to z korzyścią i dla niej, to tylko dodatkowy +.
ps. 20 min. to nie jest taka znów rewelacja...
Ostatnio zmieniony 11 cze 2004, 23:35 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”