opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
złotooka kotka
- Weteran

lollirot, moja kocia bratnia dusza. Celuje w dowcipnych, trafnych, choc czasem uszczypliwych uwagach.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
zlotooka kotka
coz moge napisac,o osobie niewiele ale natomiast o tym zdjeciu duzo
nie obraz sie ale ten avatar mi sie pare razy snil kiedys
bodajaze jak ogladalem film o tym gosciu z glowa lwa
niezle schizy wtedy mialem,jelsi to ma cechowac twoj chrakter to musisz byc bardzo niezalezna osoba,delikatny usmiech wskazuje ze masz raczej ironiczne poczucie hunoru,noz coz,chyba nie lubisz niskich blondynow..
(L)
coz moge napisac,o osobie niewiele ale natomiast o tym zdjeciu duzo
nie obraz sie ale ten avatar mi sie pare razy snil kiedys
bodajaze jak ogladalem film o tym gosciu z glowa lwa
niezle schizy wtedy mialem,jelsi to ma cechowac twoj chrakter to musisz byc bardzo niezalezna osoba,delikatny usmiech wskazuje ze masz raczej ironiczne poczucie hunoru,noz coz,chyba nie lubisz niskich blondynow..
(L)
Elspeth z twarzy wygląda na subtelną, ciepłą, delikatną dziewczynę, ale jak jest naprawdę? jej niektóre wypowiedzi mają twardy akcent, a jak się wkurzy....
Ogólnie jednak wydaje mi się trzeźwo myślącą, dość spokojną osobą. Pewnie byłaby dobrą przyjaciółką
PS: w tej ankiecie mi brakuje jednej opcji, takiej bardziej neutralnej (ta "o co chozzi" czy jak tam mi nie odpowiada)... bo zabawę uważam za taką sobie (znałam ją wcześniej).... a już zwłaszcza jak niektórzy często się odzywają i piszą "prawie nic nie wiem o osobie powyżej", żeby tylko ktoś inny ich opisał.
Ogólnie jednak wydaje mi się trzeźwo myślącą, dość spokojną osobą. Pewnie byłaby dobrą przyjaciółką PS: w tej ankiecie mi brakuje jednej opcji, takiej bardziej neutralnej (ta "o co chozzi" czy jak tam mi nie odpowiada)... bo zabawę uważam za taką sobie (znałam ją wcześniej).... a już zwłaszcza jak niektórzy często się odzywają i piszą "prawie nic nie wiem o osobie powyżej", żeby tylko ktoś inny ich opisał.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- FlyingDuck
- Pasjonat

- Pasjonat

AlfaRomeo1939
- Pasjonat

FlyingDuck, uch, tu moge byc nieobiektywna..
Expert w rozstaniach
, przynajmniej zewnętrznie. Wiele rozumie, trafnie opisuje rzeczywistość, zna się na ludziach. Łagodny, nie widzę w Tobie ani trochę szaleństwa, poukładany. Zastanawiam się jaki jest naprawdę
[ Dodano: 2006-01-08, 18:38 ]
AlfaRomeo1939, przeciwienstwo FlyingDucka
zwariowany i jeszcze baaardzo młody, przynajmniej mentalnie.
Expert w rozstaniach
[ Dodano: 2006-01-08, 18:38 ]
AlfaRomeo1939, przeciwienstwo FlyingDucka
zwariowany i jeszcze baaardzo młody, przynajmniej mentalnie.
- Eisenritter
- Uzależniony

AlfaRomeo1939
- Pasjonat

Haro - typ człowieka, który potrafi przypieprzyć, kiedy trzeba, kiedy trzeba - poda rękę, kiedy trzeba - wywiezie jakąś kanalię do lasu:). Twardziel który umie ukazywać pozytywne emocje oraz uczucia. Mam dla takich osób wiele szacunku...wielkie pozdro! <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy, no to sobie pouzywam
.
Na poczatku myslalam,ze to jakis psychopata. Tak zle nie jest
. Czasem zgadzam sie z nim w 100% a czasem nie moge wrecz pojac jego rozumowania. A czasem tak mnie wkor**, ze mnie w srodku trzepie, ale wole policzyc do 10 i dac sobie spokoj
.
Czlowiek uwielbiajacy skrajnosci. Jakby nie z tej epoki.
.
Na poczatku myslalam,ze to jakis psychopata. Tak zle nie jest
. Czasem zgadzam sie z nim w 100% a czasem nie moge wrecz pojac jego rozumowania. A czasem tak mnie wkor**, ze mnie w srodku trzepie, ale wole policzyc do 10 i dac sobie spokoj Czlowiek uwielbiajacy skrajnosci. Jakby nie z tej epoki.
Tedzio - z poczatku irytowala mnie jego osoba. Lecz im dluzej tutaj siedze tym mocniej utwierdza mnie (jak i wiele innych osob zapewne tez) w przekonaniu, ze jest bardzo wartosciowym, sympatycznym czlowiekiem z zasadami, ktorych bardzo mocno sie trzyma. Zreszta, zgadzamy sie w bardzo wielu kwestiach, co samo w sobie powoduje, ze az RWE sie, zeby napic sie z nim jakiegos symbolicznego browarka.... Dwoch... Trzech.... Dziesieciu
<browar> <brawo1>
P.S. Oj, przepraszam, nie zauwazylem, ze Yas byla u gory...
<browar> <brawo1>
P.S. Oj, przepraszam, nie zauwazylem, ze Yas byla u gory...
Ostatnio zmieniony 08 sty 2006, 22:37 przez Haro, łącznie zmieniany 1 raz.
Mrt, kobieta-wamp. Nie wiem co, ale coś mnie z Nią łączy bliskiego, zawsze miałam do Niej sentyment. Mój niedościgniony wzór...
Jest bezczelna, ale w Jej postach wiele mądrości i za to Ją lubię-że mimo krzyku, można wiele wynieść. No i tylko Ona umie mnie przegadać.
Jest bezczelna, ale w Jej postach wiele mądrości i za to Ją lubię-że mimo krzyku, można wiele wynieść. No i tylko Ona umie mnie przegadać.

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Yasmine, darzę bardzo dużą symaptią. Na forum pisze bardzo czesto, ale coraz mniej przeklada sie to na jakosc wypowiedzi. Najczesciej ogranicza sie zdaniowych, dwuzdaniowych. Kiedys pisala bardzo duzo i bardzo madrze. Widać, że zna sie na rzeczy. Poza tym bardzo ladna. Podobno poddala sie piercingowi, ale na fotce tego nie widać
Pisalem, ze bardzo Ją lubię?
[ Dodano: 2006-01-08, 22:42 ]
Za wolny jestem
[ Dodano: 2006-01-08, 22:42 ]
Za wolny jestem
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
mrt,
no w Beverly Hills byly zazwyczaj bogate dziewczynki, wiec troche mi do tego daleko
no,ale co do opisu Mrt, to uwielbiam czytac jej posty. Czasem nawet na jej bloga zagladam
. Cholernie inteligentna, zabawna i wie co w trawie piszczy.
Gdyby wydala ksiazke, bylabym pierwsza osoba, ktora ją przeczyta
.
mrt pisze:Beverly Hills 90210
no w Beverly Hills byly zazwyczaj bogate dziewczynki, wiec troche mi do tego daleko
no,ale co do opisu Mrt, to uwielbiam czytac jej posty. Czasem nawet na jej bloga zagladam
Gdyby wydala ksiazke, bylabym pierwsza osoba, ktora ją przeczyta
Cubasa - miły facet, ale za miękki. Zdecydowanie. Czasem za dużo "pro" nie służy. Czasem trzeba w stół walnąć, a mam wrażenie, że tego nie umie.
[ Dodano: 2006-01-08, 22:44 ]
Obiecuję 
[ Dodano: 2006-01-08, 22:44 ]
Za jakieś pół roku dostaniesz ze specjalną dedykacjąYasmine pisze:Gdyby wydala ksiazke, bylabym pierwsza osoba, ktora ją przeczyta .
cubasa pisze:Na forum pisze bardzo czesto, ale coraz mniej przeklada sie to na jakosc wypowiedzi.
wiem i zaluje. Po prostu jest tu taki nawal postow, ze ciezko polapac mi sie w tematach. Gdzies odpisze, pozniej zapomne o czym caly temat byl.
Kiedys pisalam wiecej i wlasnie czulam,ze cos daje temu forum i tym, ktorzy oczekuja porady. Teraz jest gorzej
I co do opisu Cubasy, to przesympatyczny
A co do tych moich wypowiedzi, to chyba jako jedyny sie przyczepiles. No, ale w koncu językiem polskim zajmujesz sie na codzien
.mrt pisze:Za jakieś pół roku dostaniesz ze specjalną dedykacją Obiecuję
ooo, no to czekam
teraz ja pomieszalam
Ostatnio zmieniony 08 sty 2006, 22:47 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”