Spózniający się okres
Moderator: modTeam
Spózniający się okres
Witam po długiej przerwie, mam pytanie a mianowicie okres spóznia się już 7 dni czy mogę się czuć szczęśliwym tatusiem? czy zaś nic z tego pzdr serdecznie
Tesy mozna zrobic tylko pytanie czy wynik bedzie wiarygodny. Najlepiej jeszcze troche poczekac dla pewnosci Albo zamiast sie bawic w takie testy isc do laboratorium na badanie krwi lub moczu to da pewny wynik.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Nie. 7 dni to za malo, a jak kobieta nie bierze tabletek to nie ma az tak wyregulowanego okresu, a pwoodow opoznienia moze byc naprawde wiele. Mojej kolezance spoznil sie okres 3 tygodnie! Im dluzej sie spoznial to tym bardziej byla zestresowana i blene kolo. Poczekajcie jeszcze w spokoju Jak bardzo chcecie sa testy ktore moenza zrobic po 6 dniach zdaje sie juz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
J-94 pisze:Czyli wszystko pod kontrolą, to nie musi być ciąża, chociaż powiem że okres ma regularnie
Jasne ze nie musi choc seks bez zabezpieczenia to zawsze jakies ryzyko Ale to jeszcze nie dlugi okres czasu wiec bez paniki
me19 pisze:testy wykrywaja ciążę zazwyczaj już 2 dni od terminu spodziewanej miesiączki. a więc w Waszym przypadku wynik będzie juz wiarygodny (nie ma sensu latac do laboratorium bo nowoczesne testy maja skutecznośc powyżej 99%)
to wszystko zalezy od rodzaju testu wiem po sobie ze testy nie sa wiarygodne i jedyny pewny wynik to ten po badaniach laboratoryjnych wlasnie
- gogusinski
- Entuzjasta
J-94 pisze:Więc teraz z innej beczki, jezeli test pokazuje ze to jest ciąża, wizyta u lekarza tylko potwierdzi ten fakt? czy jest możliwość że test pokaże że to ciąża a lekarz powie co innego? czy test może pokazać błędny wynik pliss pomóżcie mi
no ale lekarz nie jest w stanie potwierdzic ciazy jesli kobieta zglosi sie np 15 dni po zaplodnieniu nie wiem ale jakos kojarze ze chyba 6 tygodniowa ciaze moze jest w stanie stwierdzic ale to nie jest pewne bo nie pamietam dobrze
Till the end of world my Sweetheart. Kocham Cię
- ksiezycowka
- Weteran
J-94 pisze:Więc teraz z innej beczki, jezeli test pokazuje ze to jest ciąża, wizyta u lekarza tylko potwierdzi ten fakt? czy jest możliwość że test pokaże że to ciąża a lekarz powie co innego? czy test może pokazać błędny wynik pliss pomóżcie mi
Testy bywaja błędne albo coś je fałszuje wiec należałoby do lekarza pojsc wtedy
witaj jestem nowy na tym forum.. mam pytanie bo mojej dziewczynie sie spoznia okres 7dni i co mam zrobic :( kochalismy sie zawsze w prezerwatywie zawsze przed wytryskem wyjmowałem... 1 raz tylko troche sie kochalismy bez gumki ale to tylko chwile bez wytrysku było na 100%.. okres ma zawsze regolarnie a teraz taki psikus mam sie bac czy to normalne dziekuje
- ksiezycowka
- Weteran
Witam,ja przed chwilą sie dowiedziałem że moja dziewczyna nie jest jednak w ciąży (okres spóźniał sie piąty dzień,a my wcześniej kochaliśmy sie bez zabezpieczenia).Jest to dla mnie nauczka na całe życie i wiem że już nigdy takiej głupoty nie popełnie,a te ostatnie dni i myśli które do głowy przychodziły były najgorsze w moim życiu.Dlatego jesli jeszcze nie jest za pózno to radzę się zastanowic czy warto brać na siebie takie ryzyko...Dzięki i pozdrawiam
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”