charlie81 pisze:nie za klamce tylko za kure
Charlie ! Ona chyba nie potrzebuje adwokata ?! Pytanie nie było do Ciebie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
charlie81 pisze:Ja Ci tlumaczylem co Gosia miala na mysli, bo tak duzo czasu to ona nie ma, bardzo zajeta jest
anioł stróż pisze:muzasichle-
Sir Charles pisze:moon pisze:A w Warszawie to nie?
ja tam nie wiem - jedyny wpierdol jaki udalo mi sie zgarnac w zyciu mial miejsce w Olsztynie przy przesiadaniu sie z pociagu na pociag
Agnieszka pisze:A jesli Zakopane (Tatry ogolnie) to gdzie najlepiej sie zakwaterowac? Bede w Zakopanym i okolicach na kilkudniowym wypoczynku na przelomie maja i czerwca i nie mam jeszcze zalatwionej zadnej kwatery na noclegi. Moze ktos polecic miejsce w ktorym nocowal? Nie mam na mysli hotelu *****
Agnieszka pisze:A jesli Zakopane (Tatry ogolnie) to gdzie najlepiej sie zakwaterowac? Bede w Zakopanym i okolicach na kilkudniowym wypoczynku na przelomie maja i czerwca i nie mam jeszcze zalatwionej zadnej kwatery na noclegi. Moze ktos polecic miejsce w ktorym nocowal? Nie mam na mysli hotelu *****
broken18 pisze:A drugie miasto, które kocham i dużo czasu tam kiedyś spędzałam to Zakopane. Ten klimat...
Pochodź po grunwaldzkiej i okolicach, tam zawsze były tanie noclegi w domach, coś jakby kwatery. I bliziutko do centrum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 196 gości