krzyniu pisze:a asiula to pierwsze zjdecie to tez jestes ty?
ale ktore pierwsze?
w kazdym razie na kazdym to ja, a na zywo pewnie i tak troszke inaczej wygladam
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
krzyniu pisze:a asiula to pierwsze zjdecie to tez jestes ty?

z pisze:bezpodstawny atak, który ciężko mi czymkolwiek wytłumaczyć.

moon pisze:W szkolnym notach 2 byś u mnie miał. No z plusem
Z tymże to jest top sykret)

Ciekawski pisze:Ted - nie wiem czemu, ale akurat mi w przeciwieństwie do niektórych, jego wygląd idealnie pasuje do prezentowanych poglądów. Tak właśnie go sobie wyobrażałem, choć nie ukrywam że pierwszym skojarzeniem był...typowy, zaangażowany politycznie skinhead. Było to jednak wrażenie bardzo powierzchowne i szybko mi się odmieniło Na dobrą sprawę Twój wizerunek jak i postawa wg mnie powinna stanowić swoisty nie tyle szablon, co wzorcowy przykład człowieka zaangażowanego politycznie, okraszającego aktualne wydarzenia komentarzem Cholera, wazelina aż spływa, więc dla przeciwwagi - na skurczybyka to Ty nie wyglądasz

moon pisze:Po prostu nie lubie bajeczek o tym facecie i poza tym... zartowałam :|
Sepik pisze:wielkie dzieki Ciekawski <browar>

a co do lollirot po prostu piekna kobieta nic dodac cuz ujac no i ten kolczyk![]()
robinho pisze:Ted mi sie wydaje takim przystojniakiem w stylu "erotoman - gawędziarz",
Haro pisze:Haro napisał/a:
Sepik... shhh, ale wiesz co? Masz gila na jednym zdjeciu... ale shhh...
Ciekawski pisze:Ciekawski napisał/a:
Tja...dla ciekawskich nabierze to rangi zagadek pokroju "Gdzie jest Wally? Znajdź Walliego"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 508 gości