Yasmine pisze:Naz pisze: jak jej mięśnie macicy
znaczy sie pochwy ?
A domyśleć sie nie potrafisz

? . po prostu się pomyliłem.
Dzindzer pisze:Naz napisał/a:
To widze i czuje kiedy ma taki "perfidny" orgazm
sorki a co to znaczy, bo ja nie bardzo rozumiem
Jesteś kobietą i nie potrafisz rozróżniać lepszego orgazmu od słabszego (tzw "tici tici")
Czy może nigdy nie miałeś takiego orgazmu że aż ryczec się chciało z przyjemności

?
Żałuj....
Dzindzer pisze:Naz napisał/a:
Ale to tak dla mnie oznacza że doszłem do jakiegoś poziomu
to znaczy tylko tyle, ze miałes wytrysk
u niej jest troszke inaczej u kobiety orgazm jest powiazany z wieloma rzeczami, moze jej byc cudownie a orgazmu nie dostanie, ale to nic straconego, liczy sie przyjemnosc a nie ilosc orgazmów
to widze, że mozesz miec na prawde udany zwiazek
Nie masz ządnych nowszych wieści

?. To też wiem.
kina pisze:Naz napisał/a:
Jej tempo oddechu zwiększa się, skurcza się lekko ( taka niby stulona.. pozycja klasyczna ) zamyka oczy zaczyna mocno jęczeć/stękać/zatrzymuje powietrze w płucach. Czuje wielką przyjemność, oblizuje usta. Często po... daje mi gwałtowny wielki pocałunek z języczkiem.
przecierz to nie jest problem zeby tak udawac no ale oki, wierze ze ten orgazm faktycznie ma
Nie wiem jak u ciebie Kina ale może ty udajesz swoje orgazmy

? Bo moja dziewczyna na pewno ma je. Kiedy jej się pytam to mówi mi czy miała czy nie

Kiedy nie jestem pewny.
Pozatym to forum jest po to żeby komuś pomóc a nie dopierdalać 2 osobie tak jak wy to robicie. Może wy jesteście oziębłymi kobietami które nie mają tej przyjemności mieć orgazmu.
Ale nie róbcie 2 osobie doła, która tu na tym forum spodziewa się rad osób bardziej doświadczonych w tej sprawach. A nie takie najeżdzanie....
ot co...
Niektóre kobiety są bezcenne, za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard.....