fish pisze:Jak będzie chciała to żebyś nie wiem co wymyślał i tak to zrobi.
grunt to wpoić takie zasady i sposób postępowania, by SAMA WIEDZIAŁA, co,kiedy i gdzie wolno, a czego nie....Każdy rodzic chce dobrze dla swojego dziecka, to oczywiste. Nie tylko KADRY to podstawa według leninowskiego założenia:), wychowanie również....
fish pisze:A tak swoją drogą bardzo Cię proszę wklej tu jakiegoś linka z artykułem który ZACHĘCA do uprawiania seksu w wieku 14-15 lat.
Fish, weź sobie do ręki dowolny z "młodzieżowych" szmatławców wydawany przez Springera czy Bauera. Z racji pracy oraz zainteresowań indoktrynacją społeczeństwa poprzez pewne treści sączone z medialnego systemu siedzę bardzo w tym temacie. Wszystko jedno, czy będziemy pod tym kątem analizować "Bravo" ,"Popcorn", "Twist", "Dziewczynę" czy podobnego typu brukowce, konkluzja jest jasna. Wszystko wolno! Nawet w najmłodszym wieku! Rób tak, by tylko TOBIE było dobrze....przypomina mi się w tym momencie cytat z jednego kawałka "Hasioka"
"wyluzuj się, bądź na fali
wyluzuj się, niech wszystko cię wali
wyluzuj się, tredny są takie
wyluzuj się , bądź super luzakiem
stuknęło mi 12, a jeszcze nie współżyłem
na 13-tce u kumpla poleciałem w ślinę
to się nie liczy, ja się nie liczę
jak mam być cool
co o tym sądzicie???(..)"
koniec cytatu. To zakrojona na szeroką skalę akcja indoktrynowania młodego pokolenia, poprzez sączenie w głowy ogromnej dawki szkodliwego jadu....Polskojęzyczna prasa ma za zadanie wychować sobie posłusznego, ogłupionego czytelnika. Gdy dorasta, przechodzi chociażby na "Cosmopolitan". Bądź cool! Bądź kosmodziewczyną! Wszystko Ci wolno. Lansowanie bezideowej, szkodliwej, prostackiej i płytkiej papki , swoistego medialnego burgera kształtuje młodych niewolników. To propaganda najdoskonalszego poziomu. Zniewolić tak, by nikt nie był w stanie ogarnąć swoją percepcją, że jest niewolnikiem. Jak z Orwella: Wolność to niewola, ignorancja to siła..........horror.