zwiazek ze starszym facetem...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2005, 16:14

frer pisze:
Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że mało jest kobiet lecących na młodszych chłopaków. Powiem szczerze, że nie wiem co bym zrobił w sytuacji, gdyby taka kobieta była piękna i wolna, ale wiem, że gdyby była bogata (nawet gdyby była piękna i młoda) to na pewno bym ją olał i sprawiłoby mi to satysfakcje większą niż najlepszy seks z nią. A czemu tak bym postąpił to już wynika z mojego skomplikowanego charakteru, więc tą kwestie pozostawie moją słodką tajemicą. :)

mało kobiet > ?
olał bys ją ?.... trach i rozjebało mi nadgarstki !<hiphop> <hiphop> <cisza> <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 16:18

kina pisze:kolejne pytanie w takim razie?? Wyznacznikiem do tego zebys spotykal sie zjakas kobieta jest jej stan konta?? Ile powinna miec pieniedzy zebys sie nia zainteresowal!??

Sory mój błąd, z rozpędu źle napisałem, miało być "nawet gdyby była piękna i wolna". Ilość kasy dla mnie się nie liczy jeśli chodzi o zwykły związek, a chodziło mi o to, że jeśli jakaś bogata i o pare/parenaście lat starsza kobieta chciała by się ze mną pieprzyć to na pewno bym tego z nią nie zrobił.
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

If we stop living because we fear death then we have already died.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2005, 16:20

Mówisz tak jak by przyszła podeszła do Ciebie i ci to zaproponowała !
a tak nie zrobi , zrobi tak ze bedziesz chciał ja poznać , a potem bedziesz o niej mazył i ją pragnoł i sam ja do łózka zaciagniesz ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 16:23

Andrew pisze:mało kobiet > ?

Nie wiem, może nie znam takich co lubią podrywać młodych chłopaków, ale może to i lepiej. :)

[ Dodano: 2005-12-29, 16:26 ]
Andrew pisze:a tak nie zrobi , zrobi tak ze bedziesz chciał ja poznać , a potem bedziesz o niej mazył i ją pragnoł i sam ja do łózka zaciagniesz !

Nie da rady, mój charakter na takie numery działa jak firewall i naprawde trudno byłoby mnie tak zmanipulować.

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 16:48

Nie kazdy firewall jest doskonaly :D
frer pisze:naprawde trudno byłoby mnie tak zmanipulować.

a ja uwazam ze byloby stosunkowo latwo....tak mowisz bo nigdy nie byles w takiej sytuacji, nie wiesz jakbys sie zachowal....bedzie toba tak manipulowac ze bedziesz chodzil ja zegarek :D
Nie wiem, może nie znam takich co lubią podrywać młodych chłopaków, ale może to i lepiej.

juz znasz.... <aniolek2> mialam kilku mlodszych chlopakow :D
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 gru 2005, 17:25

Andrew pisze:dlaczego sobie Bandy nie wezmiesz dziewczyny na wózku inwalidzkim ? kalekę ?, albo brzydka ?

"brać" to można paczkę fajek z kiosku :> Nie przeżyłem takiej jak ww. przez Ciebie życiowej sytuacji, gdyby jednak takiej udało się całkowicie, w 100 procentach zainspirować mnie intelektualnie, gdyby było warto....Przy okazji - termin "brzydka" to oksymoron..

Andrew pisze:wybierasz ta która ci sie podoba fizycznie i nie tylko , wiec marudzisz , nie patrzysz na samo wnetrze , tylko na cos innego też , słowem jestes dziwką i szmata

widzisz...wybieram tą, której nie muszę się wstydzić w towarzystwie-która zdolna jest do wygłoszenia dłuższej tyrady i potrafi mówić nie monosylabami. Taką, która ubiera się nie jak lafirynda, lecz z gustem, szeroko pojętą "skromnością" Która myśli podobnie do mnie. Taką, z którą reprezentuje szerokie horyzonty-potrafi ze mną porozmawiać i o dupie Maryni , Putinie, irackim konflikcie czy literaturze. Taką, która ma duże poczucie humoru. Która mnie inspiruje. Taką, która równa ciągle w górę.Taką, która dorównuje lub przewyższa mój poziom (nie mam problemów z poczuciem własnej wartości). Jesteś świadomy tego, co napisałeś??? Co to ma do dziwkarstwa czy szmaciarstwa????

Andrew pisze:Ty masz jakiś kompleks z tą kasą ! obserwuje to w kazdym watku o podobnej tresci .Przyznaj sie Bandy , jakas dziewczyna wybrała goscia z kasa , zamiast ciebie ? i to dlatego ?

to nie kompleks pieniędzy. To zimny realizm i wnikliwa obserwacja rzeczywistości.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2005, 17:33

frer pisze:że gdyby była bogata (nawet gdyby była piękna i młoda) to na pewno bym ją olał i sprawiłoby mi to satysfakcje większą niż najlepszy seks z nią

skad masz ten uraz do bogatych, hmmm
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 17:45

kina pisze:Nie kazdy firewall jest doskonaly

Nigdy nie twierdziłem, że jest doskonały, ale póki co nie zawodzi. :)

kina pisze:nie wiesz jakbys sie zachowal....bedzie toba tak manipulowac ze bedziesz chodzil ja zegarek

Wątpie, ja mam z natury buntowniczy charakter, tak naprawde przyjemność sprawia mi walka, a nie zwycięztwo i raczej nigdy się nie poddaje woli innych.

kina pisze:juz znasz.... mialam kilku mlodszych chlopakow

Chociaż jesteś fajna to jesteś najlepszym przykładem tego, że gdyby mnie chciała mieć starsza odemnie kobieta to miałbym motywacje do opierania się.

TedBundy pisze:widzisz...wybieram tą, której nie muszę się wstydzić w towarzystwie-która zdolna jest do wygłoszenia dłuższej tyrady i potrafi mówić nie monosylabami. Taką, która ubiera się nie jak lafirynda, lecz z gustem, szeroko pojętą "skromnością" Która myśli podobnie do mnie. Taką, z którą reprezentuje szerokie horyzonty-potrafi ze mną porozmawiać i o dupie Maryni , Putinie, irackim konflikcie czy literaturze. Taką, która ma duże poczucie humoru. Która mnie inspiruje. Taką, która równa ciągle w górę.Taką, która dorównuje lub przewyższa mój poziom

Ja uważam dokładnie tak samo.

TedBundy pisze:To zimny realizm i wnikliwa obserwacja rzeczywistości.

Racja, niestety niektórzy wolą pozostać ślepi i wolą widzieć tylko to co im pasuje...

Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 29 gru 2005, 17:49

Wszytsko jest dla ludzi, kazdy robi to co lubi i co mu sie podoba. Ale jak mamy nei oceniac jej zachowania skoro sama sie o to prosi? Kazdy ja oceni roznie, albo bardziej sie tym przejmie albo nie. Moim zdaniem seks powienien byc tylko z milosci, no dobra czasami sa wyjatki i to tez rozumiem. Ale skoro ona robi takie rzeczy w wieku 17 lat to co bedzie robila po tem?? Sorry ale ja bym nie mogla spojrzec na siebie w lustro...Dla mnie laska jest spalona. Nie no a poza tym on ma kurde dziecko...a nie jest zonaty...ehhhh
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 17:51

Dzindzer pisze:skad masz ten uraz do bogatych, hmmm

Bo większość bogatych sądzi, że mogą mieć wszystko, a są nawet tacy którzy myślą, że im się wszystko należy. Coprawda nie wszyscy, ale głównie dlatego nie lubie bogatych. Pozatym jestem komunistą.

[ Dodano: 2005-12-29, 17:55 ]
Lagartija pisze:Nie no a poza tym on ma kurde dziecko...a nie jest zonaty...ehhhh

Jeszcze lepiej jakby ona z nim wpadła, wtedy dopiero by miała ciekawe życie... :D

Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 29 gru 2005, 17:58

co wy ludzie gadacie jak zycia nie znacie.
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2005, 18:03

kinomaniak pisze:co wy ludzie gadacie jak zycia nie znacie.

co slina na jezyk przyniesie to gadaja

frer pisze:Bo większość bogatych sądzi, że mogą mieć wszystko,

wielu tak, ale to nie jest charakterystyczne dla bogatych.

frer pisze:Jeszcze lepiej jakby ona z nim wpadła, wtedy dopiero by miała ciekawe życie...

a dla czego tak brzydko zyczysz tej dziewczynie
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 18:07

frer pisze:Chociaż jesteś fajna

komplement <aniolek2>
Lagartija pisze:Moim zdaniem seks powienien byc tylko z milosci

Twoim zdaniem.....moim nie :) Sex istnieje bez milosci, wiadomo o tym nie dzis....sex mozna podizelic na ten z milosci i na ten dla przyjemnosci, i tak jak napisalas wszystko jest dla ludzi...
Lagartija pisze:skoro sama sie o to prosi?

nie widzialam w poscie napisu PROSZE OCEN MNIE tylko co myslicie na dany temat....
Ja nie oceniam bo po prostu nie znam tej dziewczyny...
frer pisze:ale głównie dlatego nie lubie bogatych

a jakbys nie wiedzial ze jest bogata i zawladnela by twoim sercem i umyslem??!! jakby ci powiedziala po paru miesiacach ze jest obrzydliwie bogata?? To co wtedy ?? Poczul bys sie wykorzystany?? Zostawilbys ja??

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2005, 18:13

Lagartija pisze:Nie no a poza tym on ma kurde dziecko...a nie jest zonaty...ehhhh

skandal nie.
wiesz zona moze umrzec, moze ktos sie rozwieśc, moze w ogóle nie brac slubu z matka dziecka, moze tylko płacic i nie interesowac sie

Lagartija pisze:Ale skoro ona robi takie rzeczy w wieku 17

jakie rzeczy, oburzasz sie jak by nie wiem co robiła.

To teraz ciekawa jestem czy nikt na forum nie uprawiał seksu bez miłości, nie miał zwiazku opartego głównie na seksie
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 29 gru 2005, 18:14

Chodzi mi o to ze wiekszosc ocenia a nie wstawia sie w sytuacje drugiej osoby, kierujecie sie zasadami które moga sie okazac gówno warte i moga sie zmienic pod wplywem pewnych sytuacji, kazdy ma swoje zycie i powinien je przezyc po swojemu , tak jak chce....zyjecie w swoich swiatach i nie wychodzicie poza bariery tego co wam wpojono i nie chcecie nawet zrozumiec drugiej osoby...zakladacie z góry ze to jest zle i nie moralne, ze leci na kase, ze chodzi tylko o sex itp....rozszezcie swoje waskie choryzonty.Łatwo jest osadzac dopóki nie przytrafia sie to tobie lub komus bliskiem.....a w tedy wszystko sie zmienie i zaczynasz inaczej myslec i życze bys pokochał kogos tak bardzo by nie sprawiało ci klopotu takie cos jak wiek

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 18:16

Dzindzer pisze:To teraz ciekawa jestem czy nikt na forum nie uprawiał seksu bez miłości, nie miał zwiazku opartego głównie na seksie

nareszcie jakas kobieta mnie poarla :) bo juz myslalam ze jestem osamotniona w tej walce :D <browar>

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 29 gru 2005, 18:20

Ja nie miałam i nie opierałam zwiazku tylko na sexie!!! <aniolek2>

Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 29 gru 2005, 18:24

Dzindzer pisze:jakie rzeczy, oburzasz sie jak by nie wiem co robiła.

ja sie nie oburzam to po pierwsze tym bardziej nie na sex. Chodzi mi o to ze lask ama 17 lat i bzyka sie ze staryszm facetem a do sexu nic nie mam. Wyrazam moje zdanie wolno mi. Jakby nie chciala wiedziec co o tym sadza inni to ty nie pisala postra proste nie?
...Te Quiero Mi Amor...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2005, 18:26

kina pisze:bo juz myslalam ze jestem osamotniona w tej walce

nie nie jestes osamotniona.
po prostu wydaje mi sie, że robi sie wielka afere że taka młoda on taki "stary", ze na kase leci, że dziwka
a tymczasem nie wiemy nic o dziewczynie.
nie lubie uogółniac, kazdy przypadek jest inny. Nie mam nic do takich zwiazków jesli sa dobrowolne, jesli nikt nikogo nie oszukuje, jesli zasady sa jasne.

[ Dodano: 2005-12-29, 18:30 ]
Lagartija pisze:Jakby nie chciala wiedziec co o tym sadza inni to ty nie pisala postra proste nie?

chciała wiedziec co sadzimy to przecia pisze co sadze

Lagartija pisze:Chodzi mi o to ze lask ama 17 lat i bzyka sie ze staryszm facetem

a do ilu lat był by dla niej odpowiedni
albo dla mnie ile powinien miec odpowiedni dla mnie

Lagartija pisze:Wyrazam moje zdanie wolno mi

a ja wyrazam swoje zdziwienie równiez mi wolno :>
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 29 gru 2005, 18:30

Dzindzer kazdy przypadek jest inny i kazdy nalezy rozpatrywac inaczej...a przedewszystkim znac te osoby o które chodzi....i to na czym ich zwiazek sie opiera, nie mozna skreslac kogos tylko dla tego ze nam sie to nie podoba albo ze uwarzamy ze to zle, bo to nie myy zyjemy w tam zwiazku tylko tamte osoby.a wiek nie odgrywa istotnej roli wazne jest to czy potrafia sie porozumiec , czy IM to pasuje i czy jest im ze soba dobrze...a nie to ile maja lat niech ona ma 20 a on 60 i jak chca ze soba byc to nic nikomu do tego,,,oni sobie to zycie ukladaja
Ostatnio zmieniony 29 gru 2005, 18:32 przez kinomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 18:31

Lagartija pisze:Chodzi mi o to ze lask ama 17 lat i bzyka sie ze staryszm facetem a do sexu nic nie mam.

nie rozumiem za bardzo....nie podoba Ci sie ze ona uprawia z nim sex ale do sexu niz nie masz....troche to zawile....chodzi ci o to ze do sexu nic nie masz jezeli uprawiaja go ludzie w podobnym wieku tak??
Dzindzer pisze:jesli zasady sa jasne

z tego co wyczytalam zasady tam sa jasne.....afera o nic!! Ona chce, akceptuje to, on tez chce tez akceptuje....a ze komus sie to nie podoba to trudno!!
Moze zazdroszcza :D

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 29 gru 2005, 18:35

Lagartija to chyba jej sprawa z kim sypia i ile on ma lat...skoro jej dobrze z nim to o co ten hałas

Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 18:38

kina pisze:komplement

Zdarza mi się czasem jakiś powiedzieć. <aniolek2>

kina pisze:a jakbys nie wiedzial ze jest bogata i zawladnela by twoim sercem i umyslem??!! jakby ci powiedziala po paru miesiacach ze jest obrzydliwie bogata?? To co wtedy ?? Poczul bys sie wykorzystany?? Zostawilbys ja??

To że ktoś jest bogaty nie trudno zauważyć zazwyczaj, szczególnie przez pare miesięcy zapewne bliższej znajomości.

kinomaniak pisze:Łatwo jest osadzac dopóki nie przytrafia sie to tobie lub komus bliskiem...

Wszystko ładnie pięknie tylko nie pasuje do tej sytuacji. Taki slogan można strzelić, gdy ktoś ma jakieś kłopoty nie z własnej winy, a tu chodzi o świadomy wybór.

kinomaniak pisze:życze bys pokochał kogos tak bardzo by nie sprawiało ci klopotu takie cos jak wiek

Ja wole image wypranego z uczuć, niezdolnego do miłości i pozbawionego serca człowieka.

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 18:46

frer pisze:Ja wole image wypranego z uczuć, niezdolnego do miłości i pozbawionego serca człowieka

a pod ta maska pewnie kryje sie spokojny, kochaliwy i uczuciowy chlopak :D
frer pisze:o że ktoś jest bogaty nie trudno zauważyć zazwyczaj, szczególnie przez pare miesięcy zapewne bliższej znajomości.

mojego szefa znam juz 8 lat, ma siec ponad 40 sklepow....ubiera sie zle, zeby nie powiedzec ochydnie, jego zona od 8 lat chodzi w tym samym zielonym prochowcu, jak przyjezdzaja do mojego sklepu to odrazu leca na market wyczaic jakiej promocje, bo innego nic nie kupia!!
raczej po nich nie widac ze maja szmalu pelno...wiec jezeli kous zalezy na tym zeby nie pokazac ile ma sie siana, to mozna to w perfekcyjny sposób jakos zakamuflowac...

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 29 gru 2005, 18:47

frer wiec ci gratuluje takiego toku myslenia, chcesz byc nieczuly prosze bardzo.Wiekszosc osadza ta dziewczyne( w tym ty w szczególnosci), sadzisz ze to co ona robi jest zle....nie dajac jej ( im ) szansy, bo dla was to jest nie moralne, a wcale tak nie musi byc...moga miec cudone zycie pomimo róznicy wieku jaka ich dzieli moga sie swietnie dogadywac, i nie nam osadzac czy powinni z soba byc czy nie ...bo to sie dopiero okaze.

Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 29 gru 2005, 18:48

kinomaniak pisze:Lagartija to chyba jej sprawa z kim sypia i ile on ma lat...skoro jej dobrze z nim to o co ten hałas

Ale czy ja robie halas? ja tylko napisalam to co o tym uwazam a to juz ie moja wina ze inni sie z tym nie zgadzaja prawda?
kina pisze:.chodzi ci o to ze do sexu nic nie masz jezeli uprawiaja go ludzie w podobnym wieku tak??

kina to nie tak eh...po prostu uwazam ze laska robi zle i juz.
cubasa pisze:17 letnia dziewczyna pisze "ze w zwiazku chodzi o seks", "na seksie oparty jest jej zwiazek"; malo tego - z 34 letnim facetem to cos tu chyba jest nie tak. Wpakować się w zwiazek bez zobowiązań w celu rozładowania seksualnego jeszcze rozumiem, ale nie 17-latka i na dodatek z 34-latkiem!
i wlasnei tutaj popieram.
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 29 gru 2005, 18:53

No szczerze mowiac chodzi troche o seks----jak napisała autorka postu a nie tylko i wyłacznie o sex a to chyba różnica......wiec chyba jest jeszcze cos oprucz sexu.

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 18:55

Lagartija pisze:.po prostu uwazam ze laska robi zle i juz.

A sadzisz ze Ty nigdy nie wpakowalabys sie w zwiazek ze starszym facetem?? Ani teraz, ani nigdy??
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania....
Lagartija pisze:Wpakować się w zwiazek bez zobowiązań w celu rozładowania seksualnego jeszcze rozumiem, ale nie 17-latka i na dodatek z 34-latkiem!

a ja nie rozumiem wlasnie....co to za roznica czy ma 17 czy 19 czy 20 lat?? Ile w takim razie powinna miec zeby zwiazac sie z tym facetem??!!

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
kinomaniak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kinomaniak » 29 gru 2005, 19:01

widac powinna miec 34 tyle, samo ile on bo jak nie to nie ma prawa bytu <chory> po prostu kicha, widac to co podoba sie ogólowi musi podobac sie wszystkim <belt1>

Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 29 gru 2005, 19:06

wrrr Kina nie rozumiesz mnie. Ona napisala ze wlasnie na tym oparty jest ich zwiazek - na sexie. To nei chodzi o to ze facet jest dla niej za stary, bo ja tez mam starszego faceta i kiedys tez mialam (no dobra moze nie az tak) ale chodzi o jej postepowanie. Kurcze Kina chcialabys byc na jej miejscu skoro tak jej bronisz? chcialabys zeby Twoja nie wiem np kumpela miala 17 i byla z 34 lectnim facetem (jesli si ekochaja to ok ) ale jesli opieraja swoj zwaiek tylko na sexie? Jejku to nie moja wina ze uwazam ze to nie normalne prawda? Co innego byc ze starszym facetem a co innego sorry za wyrazenie "dawac mu dupy". Jesli to jest takie normalne dla Cieiei no to ok ja juz nic nie mowie bo i tak mnie nie rozumiesz. Niedlugo 12latki beda tylko dla sexu z 35 latkami i to tez bedzie normalne? Dla mnie nie i to jest moje zdanie choc i tak kina pewnie sie ze mna nie zgodzisz a tak apropo to ile masz lat?

[ Dodano: 2005-12-29, 19:09 ]
kinomaniak pisze:widac powinna miec 34 tyle, samo ile on bo jak nie to nie ma prawa bytu Chory po prostu kicha, widac to co podoba sie ogólowi musi podobac sie wszystkim Belt

Przeciez nikt Cie do niczego nie zmusza i nie narzuca Ci swojego zdania ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”