Pokaż swoją twarz
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Sir Charles
- Weteran

Sir Charles pisze:Ale ma w oczach cos takiego, ze... Wyobrazam sobie, ze takie oczy mialy SSmanki w kobiecych obozach koncentracyjnych
mamy bardzo podobne odczucia..
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- ksiezycowka
- Weteran

Kermit pisze:ave.Moge dac zdjecie bylej i wy mi powiecie ze paskudna jest ? PROSZE!!!![]()
[ Dodano: 2005-12-26, 21:17 ]
http://img254.imageshack.us/img254/1310/dziwka4ke.jpg
[ Dodano: 2005-12-26, 21:19 ]
a co tam, jakby co to wywale. oceniajcie! szczerze!
To jest ta Twoja byla? Stary, SMOK! Straszliwy. Dopatrzylem sie nawet pod jej paznokciami jakis syf, pewnie konskie gowno przerzucala staremu na polu. Obrzydliwy ryj, oczy wygiete w jakis smutny ^, wary obciagary. Patykiem bym jej nie ruszyl. Brzydka i juz. Bazyl!

jak widze te komentarze o ex-kermitowej to wydaje mi sie że wkrada sie żenada na to forum...
Aha - podoba mi sie Asiula, i jej zwierzaki, w ogóel te nasze forumowiczki takie urodziwe babki, że palce lizać.
Aha - podoba mi sie Asiula, i jej zwierzaki, w ogóel te nasze forumowiczki takie urodziwe babki, że palce lizać.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Kermit swinia jestes to raz. Dwa to nie umiesz sobie poradzic z glupia suka. 3 to najbardziej by ja censored gdybys pokazal jej ze masz KLASE a nie umieszczal jej fotki gdzies w sieci czy na drzewach
Ale to moje zdanie. Wiecej sie na wasz temat wypowiadac nie bede bo szczerze mowiac mnie meczy. Jesli moja byla zachowuje sie w jakis sposob nie tak jak powinna to ja nie psze tego na tym forum nie obrabiam jej dupy, nie rozmawiam na takie tematy praktycznie w ogóle ze swoimi znajomymi i to nie dlatego ze ich zna czy ze jest na tym forum tylko dlatego ze wole jej cos powiedziec w twarz bo to jest miedzy nami i dotyczy nas. Gdyby mi robila jakies censored akcje jak twoja Tobie niby robi, to bym do niej poszedl i z nia pogadal ze sobie tego nie zycze. Ze jeszcze jestem w stanie wiele swinstw wytrzymac ale jak przegnie pale to albo ja jej zafunduje jakies jedno miazdzace swonstwo albo po prostu nie wytrzymam i jej wpierdole. Ale to by byla maxymalna ostatecznosc i naprawde wiele w moim zyciu musialaby napsuc. Inna sprawa to taka, ze jak zauwazam w kims "zlo" to od niego spierdalam jak najdalej
a Ty tego nie zrobiles.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
nie czytałam wszystkich postów o kermitowej byłej, więc wybaczcie, jeśli powtórzę coś.
Kermit, bez urazy, ale zachowujesz się jak gówniarz. sam siebie, chłopcze, ośmieszasz tym dziękowaniem za niepochlebne uwagi na jej temat. ja rozumiem, że
potrzebujesz odtrutki, ale dlaczego robić z siebie pajaca? to Ty z nią byłeś i w dodatku pisałeś:
i co? żenada.
[ Dodano: 2005-12-27, 15:07 ]
aha, Haro, dobrze, że już wcześniej cię miałam za [tu nie napiszę, bo nie chcę ostrzeżenia] , bo po ostatnim komentarzu szczęka by mi opadła - a tak tylko wzbudził niesmak.
Kermit, bez urazy, ale zachowujesz się jak gówniarz. sam siebie, chłopcze, ośmieszasz tym dziękowaniem za niepochlebne uwagi na jej temat. ja rozumiem, że
potrzebujesz odtrutki, ale dlaczego robić z siebie pajaca? to Ty z nią byłeś i w dodatku pisałeś:
Kermit pisze:popierwsze odpowiada mi fizycznie ma piekne dlugie wlosy, piekna twarz zgrabne cialo jest ogolnie PIEKNA.Ladniejszej nie widzialem.
i co? żenada.
[ Dodano: 2005-12-27, 15:07 ]
aha, Haro, dobrze, że już wcześniej cię miałam za [tu nie napiszę, bo nie chcę ostrzeżenia] , bo po ostatnim komentarzu szczęka by mi opadła - a tak tylko wzbudził niesmak.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Kermit, ja czegos tutaj nie rozumiem. Cieszysz sie jak dziecko,ze wszyscy Ci jada na byla i mowia,ze jest brzydka. Radujesz sie jak wszyscy po prostu jebią Cie za Twoj gust i poczucie estetyki. I rownoczesnie mowisz, ze ladniejszej nie widziales.
Gdzie tu sens ? Gdzie logika ?
Rozdwojenie jazni czy co ?

Gdzie tu sens ? Gdzie logika ?
Rozdwojenie jazni czy co ?

Sam tego chcial, jako ze jestem osoba szczera i ze autor sie nie obraza z tego powodu, to mowie szczerze co o niej mysle, gdyby sprawialo mu to przykrosc trzymalbym gebe na klodke
Tyle ze niektore niepotrzebne epitety niektorzy mogliby sobie darowac, to fakt. Kicha to by byla gdyby jego ex byla czlonkiem forum 
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Powiem krotko:
Kermit ciota jestes i glupszego goscia od ciebie nie widzialem...jakbysmy sie spotkali w rzeczywistosci to darlbym z ciebie lacha do upadlego.
Z mojej strony EOT na temat twojej historii bo ta cala sytuacja jest juz duzo wiecej niz smieszna i zalosna.
Kermit ciota jestes i glupszego goscia od ciebie nie widzialem...jakbysmy sie spotkali w rzeczywistosci to darlbym z ciebie lacha do upadlego.
Z mojej strony EOT na temat twojej historii bo ta cala sytuacja jest juz duzo wiecej niz smieszna i zalosna.
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Haro pisze:
To jest ta Twoja byla? Stary, SMOK! Straszliwy. Dopatrzylem sie nawet pod jej paznokciami jakis syf, pewnie konskie gowno przerzucala staremu na polu. Obrzydliwy ryj, oczy wygiete w jakis smutny ^, wary obciagary. Patykiem bym jej nie ruszyl. Brzydka i juz. Bazyl!
Mysle ze ten post jest napisany specjalnie na zyczenie Kermita , jak napisal chce bysmy ja mu obrzydzali , jesli nie ... to Haro przegiołes strasznie , no i daj Twoje zdjecie , albo swej dziewczyny , porównamy <aniolek2>
chcecie pisac takie posty ...to na priv , nie psujcie tego forum !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Kermit ! bardzo ładna dziewczyna ! i nie słuchaj niczego innego ! tyl;e ze trzeba by była ja troche zrobic (jak kazda ) ale bazę ma ładną !
http://img448.imageshack.us/img448/3522/22qm.jpg
Moim zdaniem zupełnie normalna....i faktycznie jakby ją dorwał jakiś stylista to pewnie wyglądałaby fajnie...
Trochę to nie fer obsmarowywać ją za jej plecami..chociaż nie wiem co zrobiła...ale chyba nie chciałabym trafić na kogoś ,kto by moimi zdjęciami się chwalił w internecie po rozstaniu
Po tym jak ja obsmarowaliście sie boję własne wstawić...<boje sie>a miałam
silence pisze:Po tym jak ja obsmarowaliście sie boję własne wstawić..
E tam. Nie ma się czego bać. Dawaj i nie miej stracha. <browar> <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Spoko..przynajmniej się pośmiejecie... <browar>
Błagam...klikajcie tylko jeśli macie mocne nerwy
JA i mój oprawca...
JA rozmazana
...Teraz mam czarne włosy...śweższego zdjęcia nie mam..ale w sumie wiele się nie zmeiniłam
Błagam...klikajcie tylko jeśli macie mocne nerwy
JA i mój oprawca...
JA rozmazana
...Teraz mam czarne włosy...śweższego zdjęcia nie mam..ale w sumie wiele się nie zmeiniłam
Nawet dobrze Ci z oczu patrzy. Ładna jesteś. I tak się bałaś..
A ten oprawca też niczego sobie. Brałby go.
<browar>
A ten oprawca też niczego sobie. Brałby go.
<browar>Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
- ksiezycowka
- Weteran

Imperator pisze:A ja załączam prośbę, by dać ostrzejsze zdjęcie.
PS
Swojego nie pokażę
Kiedy nie mam
..chyba..że..jakieś sprzed 10 lat
Ostatnio zmieniony 27 gru 2005, 20:01 przez silence, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran