Wyobraz sobie ze ja w czerwcu przezywalem to samo, fakt, przejebany to okres byl, nie chce w ogóle tego pamietac, no schudlem nawet pare kilo. A czujesz sie gorszy bo ta laska to jest po prostu "modliszka", a wiesz co robi samica modliszki z samcem po zaplodnieniu ? ona chce zebys ty cierpial zebys sie wykanczal, dlatego musisz jej pokazac ze swietnie sobie bez niej radzisz, ze to na ciebie nie dziala, smiej sie z niej chocby przez lzy, jak ci pisze ze idzie na studniowke z Zenkiem, to odpisz "naprawde? to wspaniale, ale wierz mi ze gowno mnie to obchodzi

i zejdz mi juz z drogi (imie)" Zrozum ze ona cie nie kocha i nigdy nie kochala, pomysl, jesli ona tak cie kocha, to co by robila gdyby cie nienawidzila

Ja taki cwaniak jestem ale jak przechodzilem przez to co ty, tez mi wszyscy mowili "olej, pokaz ze mozesz bez niej sobie radzic" i tez nie sluchalem
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pograzalem sie, plaszczylem, robilem z siebie debila... A teraz ? po pol roku od tego, zaluje ze tak robilem, zachowywalem sie tak jak ty teraz, tez zadza zemsty itd., ale gdybym cofnal czas, to inaczej bym postapil, tego jestem pewien. teraz nie dam sie zadnej malpie tak potraktowac, bo przekonalem sie ze powiedzenie "co cie nie zabije, to cie wzmocni" jest 1000 % prawdziwe. Jedno jest pewne, pocierpisz sobie kawalek czasu, ale jesli zalezy ci na swoim zyciu to z pomoca samemu sobie zapomnisz, olejesz i za jakis czas bedziesz sie z tego smial... <browar>
[ Dodano: 2005-12-24, 23:54 ]
Paraskoczek pisze:Zacznij ją zlewac to się zupełnie od ciebie odczepi
Ale w tym problem ze on wcale nie chce zeby ona sie odczepila, ja wiem co on czuje