dla dziewczyny: ramka na zdjecie, biżuteria, milusie włochate kapcie, świecznik, jakaś figurka bądz cos innego do postawienia, album na zdjecia, kosmetyki, moze jakiś kubeczek np. mnie osobiście sie podobaja kubki z tymi owieczkami albo z didla czy pimboli... może to byc kubek z zdjęciem wybitym , obraz może byc nawet z puzli ułożonych przez was samych, kąplet --> szalik i czapka (mnustwo do wyboru, mile widziany pod kolor kurtki lub płaszcza..., moze jakiś ciepły przytulny koc, najnowsza plyta jej ulubionego zespołu itp., książka, może byc nawet sewter badz innych ciuch ... ehh możliwości jest naprawde dużo... wystarczy sie porozgladac po sklepach
dla faceta: kosmetyki, szalik i rękawiczki,czapka, elegancka koszula, sweter, może jakaś bluska bądz cos innego z ciuchów... oczywiscie moze tez byc jakas figurak ( jw.) , łańcuszek bądz branzoletka, ramka juz z waszym wspolnym zdjeciem, zegarek, maszynka do golenia, portfelm, dla starszych facetow krawat (dla tych co lubią) może cos co bym sie przydało tak prawie że na codzień... ( mój facet chciał pod choinke ode mnie imadło... pewnie wiele z was uwaza że to głupi prezent ale tak się składa, że by mu sie przydało a on lubi majsterkować hehe no ale kupilam coś innego...) , proponuje tez ciepły koc (jw.)... wystarczy troche pomyślec...