unlucky_sink pisze:proszę o coś specjalnego
tylko na priw ale to juz jak wroce

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Yasmine pisze:ja tez chce !
<jol>
[/color]
Yasmine pisze:LOVE_DOCTOR, za malo sie udzielasz, za malo o Tobie wiem, aby pokazywac Ci swoje fotki
, pod warunkiem jak nie będę miał bana.. w tak krótkim czasie mam już 2 ostrzeżenia na koncie..
w profilu mam ich ponad 20 nie licząc tych usuniętych.. LOVE_DOCTOR pisze:Po kilkuset postach pokochasz mnie , albo znienawidzisz.. , w każdym bądź razie nie będziesz obojętna.. , pod warunkiem jak nie będę miał bana.. w tak krótkim czasie mam już 2 ostrzeżenia na koncie..
P.S. Nie rozumie dlaczego przy awatarze.. zacięła mi się liczba postów na liczbie:7 w profilu mam ich ponad 20 nie licząc tych usuniętych..
robinho pisze:bo nie ze wszystkich działów posty sie sumują. Wypowiadaj sie merytorycznie to Ci "podskoczy".
LOVE_DOCTOR pisze:Po kilkuset postach pokochasz mnie , albo znienawidzisz..

Yasmine pisze:...Ale igrasz z ogniem jesli chodzi o te ostrzezenia. I do tego teraz ten kolor czcionki <boje_sie>
Lubie ten kolor.. tak jak lubie patrzeć w niebo..
[/color]LOVE_DOCTOR pisze:Nic nie ma w regulaminie forum o zakazie pisania niebieską trzcionka..

LOVE_DOCTOR pisze:Yasmine pisze:LOVE_DOCTOR, za malo sie udzielasz, za malo o Tobie wiem, aby pokazywac Ci swoje fotki
Po kilkuset postach pokochasz mnie <serce2> , albo znienawidzisz.. <zly1>, w każdym bądź razie nie będziesz obojętna..
, pod warunkiem jak nie będę miał bana.. w tak krótkim czasie mam już 2 ostrzeżenia na koncie..
P.S. Nie rozumie dlaczego przy awatarze.. zacięła mi się liczba postów na liczbie:7w profilu mam ich ponad 20 nie licząc tych usuniętych..
![]()

foxy_lady pisze:bidula jedna, a ja wlasnie chcialam zamiescic swoje zdjecie....w toplesie...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 433 gości