Yasmine pisze:1. Produkty do paznokci - odzywki, lakiery
oliwka do skorek migdalowa w kolorze rozowym (super pachnie) ok 9zl La Femme =6+
Yasmine pisze:2. Kosmetyki do makijazu oczu - cienie, tusze, kredki, eyelinery
tusz Clinique czarny tylko nie wiem czy to jest z jakiejs serii bo na opakowaniu nie jest napisane (ma zwykla szczoteczke) wg mnie jest swietny, uzywam ok 5 mcy ok 85zl w sephorze =6+
tusz Lancome Flextencils (podkrecajacy) czarny, bardzo fajny tez ok 5 mcy uzywalam ok 119zl =5 gratis dostalam kredke czarną (bardzo dobra, wydajna) i plyn do zmywania (jakis taki tlusty, nie podoba mi sie)
tusz YSL pogrubiający ok 125zl czarny, beznadziejna sklejająca sie szczoteczka (niby taki model) (w takim zlotym opakowaniu, nie wiem jaka to seria) =1
tusz Avon astonishing lengths ok 19zl + mleczko do zmywania (jakas promocja byla) brązowy, dosc fajny =5-
cienie: uniwersalna kredka do makijazu Avon ok. 16zl nawet nie zla ale nie podoba mi sie zapach =4
Yasmine pisze:3. Wszelkie pudry, podklady, korektory, roze
puder: brązujący z Avonu 39,90 bardzo ladnie wyglada, naturalnie =5, Max Factor nr 42 deep beige ladnie wyglada na twarzy (srednio pachnie) =4
podklad: dr. Irena Eris Lirene (dokladnie to sie nazywa fluid matujacy) ladnie pachnie, dobrze wyglada. nr14 karmel ok 13zl =4
Max Factor colour adapt nr75 golden ok 50zl =4 (srednio pachnie, dziwnie sie rozprowadza, dosc fajne opakowanie)
z Avonu color trend kolor sunbeige ok.6,90

nie pachnie, fajny kolor, super cena, dobrze wyglada =5
wlasciwie to caly czas szukam
korektor: nie uzywam, nigdy nie kupujcie z Avonu clearskin - jak dla mnie tragiczny zapach!! =brak skali
roze: teraz mam jakis Inglot ale nie wiem jak sie nazywa i ile kosztowal wiem ze nie duzo, jest sredni, za bardzo sie swieci jak dla mnie =3+
Yasmine pisze:4. Usta - blyszczyki, pomadki, konturuwki
blyszczyk poczworny w takiej kulce w srodku podzielonej z Sephory 25zl rozne odcienie, zapach malinowy =5+
avon pomadka wykrecana waniliowa =4 szybko sie "zjada", klei sie 16,90
avon balsam do ust w takim rozowym opakowaniu, nadaje ustom rozowawy kolor, pachnie chyba truskawkami ok5,90 =5
pomadka bezbarwna bebe classic =6

blyszczyk Lancome juicy tubes kolor 04 ok 109zl =5+
caly czas szukam i chce wlasnie wyprobowac Revlon
Yasmine pisze:6. Balsamy do ciala
najlepsze są z AA, teraz mam malinowy, efekt swietny!! ceny nie znam, ale do 20 zl na pewno =6
kiedys myslalam ze najlepszy jest L'oreal nutri lift ok 29zl do skory suchej =5 i rzeczywiscie jest swietny ale AA jeszcze lepsze
nie wiem czy to tu ale chcialam polecic krem do rak Clinique z silikonem ok.30 zl ale nie jestem pewna, jest ekstra, efekt natychmiastowy =6
Yasmine pisze:7. Akcesoria do depilacji
uzywam jednorazowek roznych, ale glownie bic =5
Yasmine pisze:9. Mydla, olejki, plyny , zele do kapieli, peelingi
plyn do kapieli avon truskawkowy pk 9,90 super pachnie =5+
krem do kapieli Vichy lipidiose rewelacyjny, natychmiastowy efekt wygladzenia ok.30zl =6
peeling AA antycellulitowy wygladzający w takim zielonym opakowaniu swietny efekt od razu (wygladzenia)niestety nie wiem ile kosztuje, z pewnoscia nie wiele, ladny zapach =5
Yasmine pisze:10. Antyperspirany, dezydoranty, perfumy
antyperpirant: dove ze zlota nakretka w kulce, zapach sredni, dzialanie ok, ceny nie pamietam ale do 10zl na pewno
rexona jakas w kulce tez nie zla, tez ceny nie pamietam, ale malo
nivea w szklanym opakowaniu takim bialym, cena niewielka, ladny zapach, dzialanie ok [wszystkie antyperspiranty, ktore wymienilam =5]
perfumy: adidas rozowy ok70zl =5 adidas czerwony ok 70zl =6, puma rozowa ok70zl =4+, mexx diversity nie pamietam ceny =5, swietny zapach, dkny be delicious =5, bi-es takie z brokatem pachna podobnie jak naomi campbell smieszna cena. =4+
Yasmine pisze:11. Pasty, plyny do jamy ustnej
pasta blend-a-med jakakolwiek ok10zl =5+, elmex sensitive ok 20zl =5, owocowe pasty roznych firm =6
plyn do plukania elmex sensitive ok 30zl =5
nic dentystyczna jordan ok 10zl =4
nic oral b satin floss =6
Yasmine pisze:13. kremy, maseczki, toniki, mleczka do demakijazu
czy ktos moglby mi polecic nie tluste mleczko, plyn czy cokolwiek do demakijazu oczu? i koniecznie nie o zapachu rozanym <belt1>
Yasmine pisze:14. szampony do wlosow i odzywki do wlosow
szampony vichy decoros ok30zl rozne =5, sunsilk fioletowy (nie prostuje mi nic) super pachnie, nie pamietam ile kosztuje =5-
odzywki: gliss kur z jedwabiem czy cos ok 15zl super pachnie, mile w dotyku wlosy pozniej sa =5+
czy ktos moze polecic jakis jedwab do wlosow?
Yasmine pisze:15. preparaty do stylizacji - pianki, zele lakiery
zel taft frozen look ok 15zl =4+
guma do wlosow wella chyba nie pamietam juz bo nie mam ale niezla
ale sie rozpisalam <aniolek2>