ból

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 lis 2005, 22:28

mrt pisze:To, że nie mógł wejść, nie oznacza, że ona nie była podniecona.

Ale mogło miec wpływ.
Kermit pisze:cholera zlap ja za reke pocaluj nie wystarczy

<hahaha> Mi przestało wystarczać ok. 12 roku zycia... Trzymanie sie za łapki, wgapianie sie sobie w oczy, pierwsze wstydliwe uśmiechy i inne pierdoły :/ O Boże jak to komuś w wieku 15 lat ma wystarczać ? :|

Kermit pisze:*** moj brat ma 16 lat. i to GOWNIARZ!

No to co?Nie wszystcy są jak on.

Każdy sie zaczyna pitolić kiedy chce mój drogi a Tobie nic do tego. Gośc sie w tym temacie pytał o co innego niż o to czy dobrze robi w tym wieku!
Awatar użytkownika
Młody
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Młody » 28 lis 2005, 23:04

Kermit pisze:jezeli nei skonczyla 15 lat to CHYBA pewdofilia. Nie lepiej poczekac, cholera zlap ja za reke pocaluj nie wystarczy na razie ? :|

mi sie wydaje ze wyraznie napisalem ze ma rocznikowo 15 lat ale ma urodziny 1 stycznia to tak jakby mniala 16 <zly1>
cajmer

Postautor: cajmer » 29 lis 2005, 07:26

Młody pisze:mi sie wydaje ze wyraznie napisalem ze ma rocznikowo 15 lat ale ma urodziny 1 stycznia to tak jakby mniala 16

To tak jak by miała 14 lat i 11 miesięcy. Prawie (tak jakby) robie wielką różnice. W ogóle rozmawialiśce razem o tym co sie stało? Dobrze by było gdybyś poznał jej zdanie o tej sytuacji i nam je tu przedstawił.
A może że ona tego wcale nie chciała. Jednak bała Ci sie powiedzieć. Strach przed tym był tak silny że się nie mogła rozluźnić...
U dziewczynek 15letnich to lalki od niedawna porastają kurzem... (zdarzają sie wyjątki, ale czy ta jest włąśnie tym wyjątkiem?) A ty kiedy przestałeś chodzić po drzewać i ciąnąć koleżanki za warkocze?
AiWen

Postautor: AiWen » 29 lis 2005, 07:37

No ludzie...do seksu każdy indywidualnie dojrzewa. Jednen ma 20 lat i czuje, że to nie jego czas, a drugi może mieć 15 i wiedzieć, że już jest gotów. Tylko trzeba być w pełni świadomym na co się decyduje. Zabezpieczyć się. A tak w ogóle to nie traktować seksu jako sportu, ani czystej rąbanki, bo to raczej dopełnienie w miłości, czy m isię tylko wydaje?

P.S. Bez obrazy, ale uważam, że powinienieś poczekać. Znam to z autopsji napaleni chłoppcy w wieku 16 lat. <browar>
cajmer

Postautor: cajmer » 29 lis 2005, 07:52

AiWen pisze:ylko trzeba być w pełni świadomym na co się decyduje. Zabezpieczyć się. A tak w ogóle to nie traktować seksu jako sportu, ani czystej rąbanki, bo to raczej dopełnienie w miłości, czy m isię tylko wydaje?

Popieram! Nie wiem jak inni ale dla mnie sex bez miłości jest jak róża bez kolców. Piękne ale to jednak nie to... : D
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 29 lis 2005, 08:16

Jest jeszcze młoda, powiedziałabym za młoda.
Nie jest w stanie sie odpowiednio odprężyć, a jej ciało też jest młodziutkie.
Wiec może poczekajcie?

Psss..Jeśli się nie zabezpieczyliście, to znak, że nie jesteście gotowi. Albo jesteś odpowiedzialny albo jesteś dzieciak. Jak widzisz, jesteś dzieciak. <bicz1>
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 29 lis 2005, 09:31

Nie tego sie młody spodziewaqł :D hehe..ale taka prawda za młodzi też są,..i w ogóle nie uświadomieni..Myśleć że się wie a wiedzieć to nie to samo..młody wstrzymaj się z seksem jeszcze ze dwa latka..skoro ją kochasz to i tak bez znaczenia skoro macie być całe życie razem nie?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 29 lis 2005, 10:27

Jak ci mozna dac spokoj ta gumke CHLOPCZYKU bez wyobrazni ? :S.
Niebylo pelnej penetracji a i tak juz MOZECIE miec klopoty -.- plyn przedejakulacyjny (< niewiem czy to sie tak pisze przed chwila wstalem niepilem jeszcze kawy :S). A wsadziles jak pisales dosc gleboko, skoro krawila przez czesciowe lub calkowite przerwanie blony :S. Ogolnie mi sie tu chyba chlopak w zeznaniach mieszasz ale mniejsza z tym :P.
Bol byl najprawdopodobniej w malym stopniu zwiazany z przerwaniem blony, a w ogromnym stopniu spowodowany byl stresem parterki skorcz miesni i po zabawie :S. Taki pochwowy szczekoscisk :].
Niemozecie sie jeszcze przez 2 lata pobawic ? petting oral ? Jak niemacie zbyt czesto okazji do zblizen to powinny wam te zabawy wystarczyc na dlugi czas :S.
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 lis 2005, 12:10

cajmer pisze:Młody napisał/a:
mi sie wydaje ze wyraznie napisalem ze ma rocznikowo 15 lat ale ma urodziny 1 stycznia to tak jakby mniala 16

To tak jak by miała 14 lat i 11 miesięcy. Prawie (tak jakby) robie wielką różnice.

Jaka roznice robi w tym wypadku? :>
cajmer pisze:Nie wiem jak inni ale dla mnie seks bez miłości jest jak róża bez kolców. Piękne ale to jednak nie to... : D

Pieknie, to by bylo jakbys zaczal uzywac przyslow zgodnie z ich znaczeniem. :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 29 lis 2005, 12:41

TedBundy pisze:jak piętnastki nie skończyła, to paragraf 202 i grozi piątka wyjęta z życiorysu:) hihi..

Piasł przecież, że 15 skończyła :) A 16-latka i tak nie wsadzą.
cajmer pisze:To tak jak by miała 14 lat i 11 miesięcy. Prawie (tak jakby) robie wielką różnice.
Policz jeszcze raz na palcach :)
A do autora topicu. Jeżeli będziecie znowu próbować kup sobie wcześniej mocno nawilzane prezerwatywy. Gdyby pierwszy raz nie był trudny to nie krążyło by o nim tyle legend.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Młody
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Młody » 29 lis 2005, 13:43

cajmer pisze:To tak jak by miała 14 lat i 11 miesięcy.

Poprawie Cie to tak jak by mniala 15 lat i 11 miesiecy :>
cajmer

Postautor: cajmer » 29 lis 2005, 15:09

Sir Charles pisze:Pieknie, to by bylo jakbys zaczal uzywac przyslow zgodnie z ich znaczeniem.

Oryginalna metaforyka; ] Gdzie jest powiedziane że odpowiednie frazy mozna używać tylko w przysłowiach? Róza bez kolcó to symbol. Wykorzystywać go można w różnym kontekscie. Więcej wyobraźni : D dziadku.... ; p

guli pisze:Policz jeszcze raz na palcach

Faktycznie pomyliłem się, czwórka leży bardzo blisko piątki wiec omyłkowo żem wcisł. Chodziło mi o to ze ma 15 lat i 11 miesięcy wiec za chłpakiem chodzi prokurator; ] po 16 roku życia mogą odbywać stosunki płciowe ze zgodą obu stron: ) Jeśli jedno a partnerów nie ukończyło tej magicznej granicy podlekają prawu karnemu : D
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 lis 2005, 16:01

cajmer pisze:Róza bez kolcó to symbol. Wykorzystywać go można w różnym kontekscie.

Ale zgodnie z tąże symbolika! Roza bez kolcow a seks bez milosci? Jak to sie ma do siebie? :>

Chodziło mi o to ze ma 15 lat i 11 miesięcy wiec za chłpakiem chodzi prokurator; ] po 16 roku życia mogą odbywać stosunki płciowe ze zgodą obu stron: ) Jeśli jedno a partnerów nie ukończyło tej magicznej granicy podlekają prawu karnemu : D

Nie wypowiadaj sie jak nie masz pojecia ok?

KK
Art. 200. § 1. Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

Jak skonczy 15 lat, to prawo karne moze mu naskoczyc :]
soul of a woman was created below
ggg
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: ggg » 29 lis 2005, 16:02

Pegaz pisze:Zabezpieczenie było??
Czy może chcecie kogoś odchować?

a może chcą sie na becikowe załapac! <jol>
cajmer

Postautor: cajmer » 29 lis 2005, 16:13

Sir Charles pisze:Ale zgodnie z tąże symbolika! Roza bez kolcow a seks bez milosci? Jak to sie ma do siebie?

Chodziło mi że dopełnieniem piękna róży są kolce. Bez nich nie była by taka sama. Czegoś by jej brakowało. Tak samo dla mnie sex bez miłośći nie ma tego czegoś co dodaje uroku. Sybmol mozna interpretować na wile sposobów.

Z tym 15 -16 lat to faktycznie nie wiedziałem. Miałem mgliste pojęcie które mi rozjaśniłeś : D
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 29 lis 2005, 16:21

Młody pisze:rocznik 90 :(

kurcze... rocznik 90 będzie miał niedługo 16 lat i pójdzie do liceum... jak ten czas leci :(

Mi przestało wystarczać ok. 12 roku zycia... Trzymanie sie za łapki, wgapianie sie sobie w oczy, pierwsze wstydliwe uśmiechy i inne pierdoły O Boże jak to komuś w wieku 15 lat ma wystarczać ?

Geheem... Tobie się zachciało w wieku 12 czy tam 13 lat, a ja w wieku 15 to praktycznie jeszcze nie myślałam o seksie :) Jak dobrze widać, każdy inny jest.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 lis 2005, 16:33

ptaszek pisze:a ja w wieku 15 to praktycznie jeszcze nie myślałam o seksie

a ja ciagle ;)
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 29 lis 2005, 16:41

a ja ciagle

yhy a najwiecej czasu na to poświecała nudzac się w beciku :D
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 lis 2005, 16:52

napisalam,ze tylko myslalam, co nie rowna sie uprawialam :P

Juz od malego mnie jakos seksualnosc czlowieka interesowala. Ksiazki czytalam, pasjonowaly mnie erotyki :)
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 29 lis 2005, 16:59

no widzisz, a bohaterzy naszego topic'u nie dosc, ze interesowali się 'tymi' kewstiami to i zaczęła się praktyka :D ale w sumie patrzcie, dlaczego takie wasze rekacje:"za młodzi bo po 16 lat" jakbyscie uslyszeli, ze 17 to juz takiego tematu by nie było :> a to tylko 1 rok roznicy :>
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"

[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 lis 2005, 17:01

zielona pisze:a bohaterzy naszego topic'u nie dosc, ze interesowali się 'tymi' kewstiami to i zaczęła się praktyka

tylko bohaterzy antykoncepcja sie nie zainteresowali ;)
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 29 lis 2005, 17:05

Yasmine pisze:Ksiazki czytalam, pasjonowaly mnie erotyki :)

Oczywiście, w wieku jakichś tam 11-12 lat też mnie to głębiej zaczęło interesować, książki, filmy, itp :P ale dosyć szybko mi przeszło i nie myślałam, by zacząć to wcielać w życie ;) do czasu
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 29 lis 2005, 17:13

tylko bohaterzy antykoncepcja sie nie zainteresowali

no wiesz, nie chcieli sobie głów zaprzątac bzdetami :D

[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 29 lis 2005, 17:33

to za 9 m-cy by dopiero mieli bzdety.... :P
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 29 lis 2005, 20:49

ale jak mówi przysłowie: głupi ma szczęście, więc bzdetu nie będzie :P ********
swoją drogą wpaść za pierwszym razem to tak troche dziwnie 8)

****** nie mam na celu obrażania nikogo, tylko pokazanie głupoty :>

[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 gru 2005, 00:10

zielona pisze:ze interesowali się 'tymi' kewstiami to i zaczęła się praktyka

A to źle? :| To ich sprawa. A dyskusja tu nie po tym miała być.
Bo mnie wali czy maja 13 czy 33 lat skonczonych byle by z głowa podchodzsili do rzeczy.

[ Dodano: 2005-12-01, 00:12 ]
ptaszek pisze:a w wieku 15 to praktycznie jeszcze nie myślałam o seksie

każdy w innym tempie a różnych płaszczyznach dojrzewa. ;)
Awatar użytkownika
Pituś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Pituś » 01 gru 2005, 00:38

ja tez nie chcialbym Cie urazic.. ani jej.. ale 15 lat.. jak dla niej to stanowczo za wczesnie ;)) ale to tylko moje zdanie =)
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 01 gru 2005, 00:49

odechcialo mi sie "strofowania" , jak przeczytalam MNIALEM; MNIALA <pijak>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 gru 2005, 14:37

zielona pisze:dlaczego takie wasze rekacje:"za młodzi bo po 16 lat" jakbyscie uslyszeli, ze 17 to juz takiego tematu by nie było Ciekawy a to tylko 1 rok roznicy Ciekawy

dla mnie niedojrzali a nie tyle za młodzi. Ja swój pierwszy raz miałam w wieku 16 lat.
Ja oceniłam podejscie nie wiek
a o seksie tez myslałam baaardzo w wieku 15 lat
Awatar użytkownika
Meredith
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meredith » 04 gru 2005, 21:47

Mówicie sobie co chcecie. Ale 15 rok życia dla kobiety na rozpoczęcie współzycia nie jest odpowiednim czasem. I to pod względem psychicznym jak i anatomicznym <dojrzewanie>. Gotowość do wpółżycia...taaaaa odpowiedzialność oł yeah!!! I co jeszcze?
I nikt mi nie powie,że dziewczyna która przezywa huśtawke hormonalną <owe dojrzewanie właśnie> jest wpełni swiadoma tego co robi gdy decyduje się na rozpoczęcie wpółżycia.

Dziewczyna tak wybitnie nieodpowiedzialna, <nie ma co się dziwić w końcu 15 lat - jeszcze dziecko>która ma nieodpowiedzilanego faceta który równiez tak jak i ona nie pomyslal o zabezpieczniu nie powinna brać się za współzycie. A gadanie <jej partnera> po fakcie że brak prezerwatywy był błedem jest spóxnione!!!
Please to meet you.
Hope you guess my name.
But what's puzzling you.
Is the nature of my game...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”