mam takie pytanie mam dziewczyne jestemy w 1 klasie moze to chore co teraz napisze ale odpowiedzcie mi czy mozna to nazwac zazdroscia wiec chodzi mi o to w klasie moja girl podszczypuje gada z qmplami wiecej niz ze mna wnerwia mnei to okropnie i sie glupio czuje tak jakby nie byla ze mna <boje_sie> powiedcie mi czy taki objaw to zazdrosc badz jak to inaczej nazwac
czy to zazdrość ?
Moderator: modTeam
czy to zazdrość ?
czesc,
mam takie pytanie mam dziewczyne jestemy w 1 klasie moze to chore co teraz napisze ale odpowiedzcie mi czy mozna to nazwac zazdroscia wiec chodzi mi o to w klasie moja girl podszczypuje gada z qmplami wiecej niz ze mna wnerwia mnei to okropnie i sie glupio czuje tak jakby nie byla ze mna <boje_sie> powiedcie mi czy taki objaw to zazdrosc badz jak to inaczej nazwac
Re: czy to zazdrość ?
Myślę, że to zazdrość, ale uzasadnionapoloniusz pisze:czesc,
Przypuszczam, że Twojej dziewczynie z czasem to minie, a jeśli Ty już tęsknisz za tą wyłącznością, to nie będzie Ci na razie dobrze - nie z tą dziewczyną.
Na Twoim miejscu podchodziłabym bardziej na luzie, przymykała oko na pewne rzeczy, a jeśli bardzo by mi one przeszkadzały, pomyślałabym, czy warto się męczyć. Moja intuicja mówi mi, że rozmowa z partnerką niewiele pomoże, może tylko tyle, że przy Tobie będzie się powstrzymywać, a podczas Twojej nieobecności będzie tak samo. W gruncie rzeczy to najgorszy obrót sprawy, bo będą Cię tylko słuchy dochodziły o jej zachowaniu, a to jeszcze bardziej zaboli.
masz 20 lat i jestescie w 1 klasie?
moze chodzi Ci o rok ?
to zazdrosc, ale moim skromnym zdaniem uzasadniona.... echhh zreszta nei wiem sam jestem zazdrosny swir
moze chodzi Ci o rok ?
to zazdrosc, ale moim skromnym zdaniem uzasadniona.... echhh zreszta nei wiem sam jestem zazdrosny swir
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
- Sir Charles
- Weteran

poloniusz pisze:w klasie moja girl podszczypuje gada z qmplami wiecej niz ze mna
a czy poza klasa spedza z nimi duzo czasu
jesli nie to sam masz odpowiedz
ciebie ma na codzień ich w klasie i
jak daleko posuniete sa te podszczypywania.
moze oni tworza dobra paczke znajomych, jesli nie przekracza pewniej granicy ( klazdy ma inna) to ujest spoko
napisz nam wiecej o waszym zwiazku o jej charakterez, o charakterze jej znajomosci z tymi kumplami
Moze z nia porozmawiaj, skoro Ci to przeszkadza... a w ostatecznosci mozesz zaczac robic to samo i zbudzic zazdrosc w niej. Moze wtedy sie opamieta ;D
A tak zupelnie na powaznie, to zazdrosc jest wazna w zwiazku, jest objawem tego, ze danej osobie zalezy, wiec nie dziw sie sobie, postaraj sie jedynie nie popasc w paranoje. Pozdrawiam
A tak zupelnie na powaznie, to zazdrosc jest wazna w zwiazku, jest objawem tego, ze danej osobie zalezy, wiec nie dziw sie sobie, postaraj sie jedynie nie popasc w paranoje. Pozdrawiam
KC Skarbie!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”