jak czesto chodzicie do dentysty? Lubicie tam chodzic
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Tak pytam bo sam musze sie do jednego wybrac - przecenilem wytrzymalosc moich zebow (zapewne oslabiona uzaleznieniem od rozpuszczalnika... tzn coli
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![.szczerbaty. <szczerbaty>](./images/smilies/szczerbaty.gif)
Moderator: modTeam
Gosia... pisze:ja jak byłam malutka Gosia to pilam mnostwo mleka, i jako dzidzius bylam strasznym lasuchem na melczko zeby urosly mi zdrowe- nigdy nie mialam problemow z zabkami.
Yasmine pisze:jesli nie wyrywam to nie biore znieczulenia. Ale jesli o wyrywanie chodzi to ostatni raz moze z 5 lat temu.
Yasmine pisze:Chodze do dentysty bardzo regularnie .
Nie boje sie dentystow
Gosia... pisze:co pol roku na 5 min - mowi mi, ze wsyztsko w porzadku i lece do domku grunt to profilaktyka
moon pisze:ZA NIC NA ŚWIECIE TAM NIE PÓJDĘ NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstreciucha pisze: Wiem ze takie zeby jak 8-mki mozna usunac chirurgicznie, to bardzo modne na zachodzie.
moon pisze:ZA NIC NA ŚWIECIE TAM NIE PÓJDĘ NIGDY
kina pisze:jak ma sie mala dziurke, ktora jeszcze nie boli, po porstu dopiero sie robi to kompletnie nic nie boli...
kina pisze:A jezeli nie bedziesz chodzic do dentysty to na starosc bedziesz zasuwac zeby ci szuflade zrobili!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 42 gości