Mam 15 lat i....
Moderator: modTeam
Mam 15 lat i....
Może to sie wydaje dziwne, ale mam 15 lat i miałem w życiu tylko jedną dziewczynę. Co o tym myślicie? Czy to normalne?Ile Wy mieliście w moim wieku?
akurat jak mialem 15 lat to mialem pierwsza dziewczyne.... al;e tylko przez tydzien bo sie kolonie skonczyly i potem raz sie spotkalismy.. potem ponad 5 lat przerwy i teraz dopiero od miesiaca jestem z kims znowu (nie licze takiego 3 dniowego zwiazku 2 lata temu) a za 4 miesiace koncze 21 lat
moja odpowiedz brzmi nie.. oie jestes dziwny... co najwyzej ja moge byc dziwny
moja odpowiedz brzmi nie.. oie jestes dziwny... co najwyzej ja moge byc dziwny
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
n owlasnie.. w wieku 15 lat to najlepiej jakbys z jedna byl np przez rok,... wtedy bys sie nauczyl jak to z kims jest na dluzsza mete i by kozacko bylo
Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
Ja w wieku 14tu lat niby jedna przez tydzien czy dwa mialem ale tego nie licze, bo to bylo bez sensu, na wakacjach itp. Tak ze teraz mam dziewczyne kochana, od 10ciu miesiecy i jest to (liczac tamta) moja druga, ale tak wlasciwie to pierwsza
Poza tym mowienie "mialem tylko jedna dizewczyne" jest straszne, bo wbrew pozorom traktuje dziewczyny przedmiotowo. JAkby nie liczyla sie ona, nie liczyl sie zwiazek czy uczucie, a "ilosc zaliczonych". Nie tedy droga
Poza tym mowienie "mialem tylko jedna dizewczyne" jest straszne, bo wbrew pozorom traktuje dziewczyny przedmiotowo. JAkby nie liczyla sie ona, nie liczyl sie zwiazek czy uczucie, a "ilosc zaliczonych". Nie tedy droga
mowienie "mialem tylko jedna dizewczyne" jest straszne, bo wbrew pozorom traktuje dziewczyny przedmiotowo.
To mi sie podoba
a co do tematu to przeciez nie liczy sie to ile miales lat gdy byłes z kims poraz pierwszy ale liczy sie samo uczucie jedni beda z kims majac lat 15,18 a innym przyjdzie na to czekac jeszcze dłuzej,ostatecznie na kazdego kiedys przyjdzie pora
ooo takie podejscie mi sie podoba...
to ze ktos nie mial dziewczynylub chlopaka w wieku 15 lat nie jest czyms okropnym...i nie oznacza ze ten czlowiek jest jakis inny czy tez dziwny...
pamietaj ze kazdy zwiazek ksztaltuje Cie ...daje doswiadczenie ale rowniez bogaci...o nowe rysy na sercu..a po co Ci te rysy? w koncu staniesz sie zwyklym macho , okropnym lovelasem... bo nikt Ci nie wytlumaczyl ze nie chodiz w tym wszytskim o ilosc zaliczonych...
ale chodiz o Twoje szczescie ...
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
no a ja dopiero teraz znalazlem swoje szcescie i jest luzik.. przedtem to krotkie milostki glownie wakacyjne a raczej jedna wieksza ktora trwala tydzioen...
...no a za 4 miesiace 21 latek stuknie
...no a za 4 miesiace 21 latek stuknie
Fenomen - Prawda
Fenomen - Prawda
Miałem...i wtedy byłem głupi....ona była całe 5 lat odemnie starsza a mi w głowie były same głupoty,kumple,imprezki..nie widziałem że jej na mnie zaj**** zależy i nie czułem jej potrzeb, a kobiety w tym wieku myślą innymi kryteriami niż 15latek....Czasami jeszcze teraz serce mi sie kroi jak ją widze...i mam świdomość że ją zraniłem..
Codziennie upadam...
codziennie się waham...
codziennie podpieram...
Ale dźwigam cały mój świat
I dźwigać będę.....
codziennie się waham...
codziennie podpieram...
Ale dźwigam cały mój świat
I dźwigać będę.....
A czy ona nie wyklądał tak ?Arekman pisze:Miałem...i wtedy byłem głupi....ona była całe 5 lat odemnie starsza a mi w głowie były same głupoty,kumple,imprezki..nie widziałem że jej na mnie zaj**** zależy i nie czułem jej potrzeb, a kobiety w tym wieku myślą innymi kryteriami niż 15latek....Czasami jeszcze teraz serce mi sie kroi jak ją widze...i mam świdomość że ją zraniłem..
- Załączniki
-
- christie.gif (11.49 KiB) Przejrzano 10913 razy
Ja niedlugo juz bede mial 18 lat, a jeszcze nie miałem ani jednej dziewczyny. Jako do 16 roku życia specjalnie mi na tym nie zależało, ale rok temu zaczelo i teraz bardzo z tym cierpie - Poznalem pewna dziewczyne, na ktorej zaczelo mi bardzo zalezec, ona rozbudzila we mnie uczucie a potem w momencie kulminacyjnym sie wszystkiego wyparla. Normalnie nie wiem kiedy z powrotem zyskam pelna pewnosc siebie
Rany ale Husk ma żuchwę!!! HEHEHE Ooops! Wymskło mi się! ;-)
Co do autora tego postu...
Naprawdę się nie przejmuj tym że miałeś tylko jedną dziewczynę. Moja koleżanka w wieku 17 lat pierwszy raz się całowała i nie uważa siebie za inną. No i ma rację! Młody jesteś, jeszcze masz czas i na pewno nie jedna dziewczyna Ci się przewinie! ;-)
Co do autora tego postu...
Naprawdę się nie przejmuj tym że miałeś tylko jedną dziewczynę. Moja koleżanka w wieku 17 lat pierwszy raz się całowała i nie uważa siebie za inną. No i ma rację! Młody jesteś, jeszcze masz czas i na pewno nie jedna dziewczyna Ci się przewinie! ;-)
Nie ma czym się przejmować, nie ważne jest wiek w którym zaczyna się chodzenie z dziewczyną (chłopakiem) czy też, że w wieku 15 lat się nie całowało. I tak większość par które wtedy się tworzy to są takie pary "przygodne". Przecież 15 latek nie może jeszcze wiedzieć co to jest prawdziwa miłość. Nie mówie tu o miłości do mamy, taty czy rodzeństwa. po prostu takie mamy społeczeństwo, że w tym wieku tworzą się pary tylko, żeby być modnym itp. Oczywiście zapewne są od tego wyjątki, ale te są w mniejszości.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”