słowo "NIE WIEM" u dziewczyny - jak przeciwdzialac
Moderator: modTeam
słowo "NIE WIEM" u dziewczyny - jak przeciwdzialac
witam! czy ktos spotkal sie z taką sprawą, że na wszystkie ważne tematy, kiedy trzeba zdecydowac, lub zapytać sie konkretnie dziewczyna odpowiada "NIE WIEM".a kiedy podejmie sie niejako w przymusie za nią decyzję, wpada w furię i mówi że to ja o wszystkim decyduje.
jak temu przeciwdziałać ?
jak temu przeciwdziałać ?
Mówić swoje i robic swoje. Nie popuszczać. Być może będzie awantura ale inaczej się nie da.
Właśnie przerabiam to samo.
Gdy na NIE WIEM odparłem, że WIEM, to zostałem nazwany egoistą jakich mało
Właśnie przerabiam to samo.
Gdy na NIE WIEM odparłem, że WIEM, to zostałem nazwany egoistą jakich mało
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Widzę, że dziewczyny tutaj zgodnie twierdzą, że należy LAĆ. Ale na pewno wam się zdarzy czegoś NIE WIEDZIEĆ i jak chłop zadecyduje to będzie zgrzyt <browar>
Ale przynajmniej utwierdziłem się w przekonaniu, że dobrze zrobiłem. A jak związek mi się posypie - trudno.
Ale przynajmniej utwierdziłem się w przekonaniu, że dobrze zrobiłem. A jak związek mi się posypie - trudno.
To chyba wszystkie maja tak samo...
Ja juz jak slysze raz 'nie wiem' to wiecej sie nie pytam tylko sam podejmuje decyzje i reszta mnie nie obchodzi...
Dziala
Ja juz jak slysze raz 'nie wiem' to wiecej sie nie pytam tylko sam podejmuje decyzje i reszta mnie nie obchodzi...
Dziala
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
- ministerPL
- Entuzjasta
Chcą sie przypodobać tutejszy chłopcom. Ale to tylko wersja demo. Potem będą się rzucać jak przyjdzie co do czego :D:D <aniolek2>
aha.i jeszcze jedno. jak juz nie mama kompletnie sily i pare razy powiedzialem wprost ze konczymy znajomosc bo ja tego nie zniose wiecej.to pozniej wszystkie gadki opierają się ZE TO JA ZDECYDOWALEM.......................a nastepnie mnie przeprasza ze wie ze to jej wina,ze ona mnie krzywdzi itp
ale do cholery.dlaczego skoro to wszystko wie. dlaczego to ZNOWU,NASTEPNYM RAZEM ROBI.DOKLADNIE TAK SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale do cholery.dlaczego skoro to wszystko wie. dlaczego to ZNOWU,NASTEPNYM RAZEM ROBI.DOKLADNIE TAK SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!
idas pisze:To chyba wszystkie maja tak samo...
Zawsze idas zawsze...leczyć to należy odpowiadając na wszystkie jej pytania nie wiem aż dostanie ataku furii.. <aniolek2>
[ Dodano: 2005-11-13, 13:18 ]
smbsone pisze:ale do cholery.dlaczego skoro to wszystko wie. dlaczego to ZNOWU,NASTEPNYM RAZEM ROBI.DOKLADNIE TAK SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kobieca przewrotność coś nieuleczalnego można z tym walczyć jedynie doraźnie to jest jak grypa zawsze wraca.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
-
- Pasjonat
- Pasjonat
- Weteran
ak pytasz o chodzenie a ona mówi nie wiem czyli juz sobie mozesz odpuścić bo nic z tego
Bo sie nie pyta <rofl3>
Ja nie wiem o co Wam chodzi. Czy już nie wiedzieć nie można?Dziewczyna, która w wazniejszych kwestiach nie ma swojego zdania, nie umie sie ogarnąc koło własnej dupy to horror jakiś... Sory wy je chyba z księzyca bierzecie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”