Sex z murzynką
Moderator: modTeam
krzyniu pisze:no co ty gadasz nie mozna tak generalizowac bez senus nie widzialem wielu murzeynek ale jak czasem widze jakas na miescie to w tym momecie moge znalez na uicy 10 o wiele brzydszych bialych kobiet... to zupelnie inny typ urody i nie uwazam zbey gorszy mnei tam sie murzynki podobaja tak samo jak biale anatasza pisze:Murzynki są naprawdę nieładne.
Na 1000 murzynek jedną spotkałam śliczną czekoladkę
Chyba nie przyjarzałeś im się za dokładnie.
Mają zupełnie inne owłosienie, inny zapach, rozszerzone pory.
Ale luz Krzyniu, Twoja sprawa, co Tobie sie podoba, możesz dalej się onanizować mając w myślach ich widok. :diabel2:
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
no i mnie to obraza a jak takiej cos napize dostane 3 ostrzezenie ale no niestety musze cie rozczarowac mam juz kogos kto zaspokaja moje potrzeby i nie jest to murzynka a co do murzynek to nieparwda...
co do owlosienia to pewnie ze maja inne, pory i zapach hmmm nie wiem niewachalem wiec no nie powiem ale jak dla mnie no ale moze mialas jakies doswiadczenia z murzynkami albo murzynami nie wnikam...
censored wia mnei tylko ze tacy ludzie nie dostaja ostrzezeni jak ja <belt3>
co do owlosienia to pewnie ze maja inne, pory i zapach hmmm nie wiem niewachalem wiec no nie powiem ale jak dla mnie no ale moze mialas jakies doswiadczenia z murzynkami albo murzynami nie wnikam...
censored wia mnei tylko ze tacy ludzie nie dostaja ostrzezeni jak ja <belt3>
- Krzych(TenTyp)
- Weteran