Ewela pisze:najlepiej jego zdaniem zeby torebki mialy przegrodki!bo jesli ich nie ma to jest w srodku balagan:)i nie da sie niczego znalezc.
moje maja przegrodki, a w kazdej torebce jest taki balagan, ze nigdy sie nie potrafie niczego doszukac
.
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:moje maja przegrodki, a w kazdej torebce jest taki balagan, ze nigdy sie nie potrafie niczego doszukac
Ewela pisze:ostatnio Wojtus stwierdzil na podstawie torebki,ze jestem balaganiara!a ja nosze tylko najpotrzebniejsze rzeczy......
Ogolnie nie jestem wymagajaca, ale na taki styl wlasnie zwracam uwage. Ostatnio tez podoba mi sie fajne polaczenie stylu eleganckiego i sportowego u facetow 

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

cytrusia pisze:przecież kolor ubrania nie swiadczy o człowieku jak ktos jest pusty w środku to bedzie taki i w różowym i w czarnym
Wstreciucha pisze:mozesz gadac jak do sciany , oni i tak swoje Chory

TFA pisze:łojezu ale ja nigdzie nie mowie ze to o czyms swiadczy, ani tak nie mysle, stwierdzam tylko fakt, ze tak sie zlozylo w moim zyciu ze wszystkie "barbie" z ktorymi mialem do czynienia byly glupie, ale zdaje sobie sprawe z tego ze po prostu tak jak Hyhy moglem tylko na takie trafiac i to nie znaczy ze jak ktos byl ubrany na niebiesko to byl madrzejszy, mniej glupi itd. . Ja po ubiorze nie oceniam ludzi, a nawet twierdze ze tacy ludzie to idioci ktorzy walą stereotypami, albo maja kompleksy
nie odnioslam sie osobiscie do Ciebie TFA, wiec dlaczego masz pretensje <aniolek2>Gosia... pisze:Ja np. nie lubie dziewczyn, ktore sa nijako ubrane - nic po prostu takie szaraczki, nic soba nie reprezentujace, zero jakiegos wariactwa - nigdy! ale wiem, ze czesto takie osoby sa bardzo wartosciowe, i mi daleko od nich.
Gosia... pisze: ale wiem, ze czesto takie osoby sa bardzo wartosciowe, i mi daleko od nich.
TFA pisze:Wole jais prosty ubior (jeansy, spokojne kolory) niz jakies tandetnie ubrane panienki w biodrowkach z rozowym paseczkiem z cekinami albo blyszczacymi cwiekami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 354 gości