robinho pisze:ja tak nie uważam. Lepiej dac mu sie wykazać.
Zeby sie wykazac to bedzie mial czas
Moderator: modTeam
TFA pisze:Zeby sie wykazac to bedzie mial czas a poki co musi wejsc do raju bram i oswoic sie ze wspaniala, zmyslowa, przecudowna, zniewalajaca wilgocia podnieconej mokrej cipki
Aylin pisze:A poza tym zaczynam podejrzewać że to może wcale nie bedzie jego 1 raz bo coś za dobrze mu to idzie hehe (żart) Ma chłopak talent po prostu
TFA pisze:A poza tym zaczynam podejrzewać że to może wcale nie bedzie jego 1 raz bo coś za dobrze mu to idzie hehe (żart) Ma chłopak talent po prostu
Bardzo prawdopodobne, czasami kobiety nie oczekuja wiele od prawiczka, a potem sa zaskoczone wiem z autopsji bo mezczyzni podobno maja wrodzone instynktownie umiejetnosci seksualne, a potem musza sie tylko douczac, a kobiety podobno musza sie od podstaw uczyc
Chili pisze:Oj to ciężko... A nie możesz go po prostu zapytać w jakiej pozycji chciałby to zrobić? Wiem,wiem nie powinno sie planować. Ale ja swoj pierwszy raz planowałam i NIE żałuje!
sophie pisze:Bo niektorzy, nawet jesli nie odbyli stosunku, maja juz doswiadczenie w oralu itd.
Aylin pisze: potem może on coś zaproponuje albo coś pokombunujemy
Aylin pisze:hehe nie wiem nie sprawdzałam i nie mam zamiaru,on ma chyba juz i tak duzo wraźeń
tr3sor pisze:To moze sie juz niegryzcie ? Na jezdzca + klasyczna i po sprawie ;].
Na jezdza szybko dojdzie i po smakuje a pozniej klasyczna gdzie bedzie mial wieksza szanse sie wykazac . Chociarz moze i nie ;d moze tylko ja tak mam ze im wiecej razy pod rzad tym ciezej mi dojsc ;d

Aylin pisze:no jeszcze nie poszło bo nie mamy ostatnio za duzo czasu dla siebie a do tego ja sie przeziębiłam i nawet mi sie nie chce mysleć o seksie,jak wszystko wróci do normy to dopiero...
Krzych(TenTyp) pisze:Ehhh ... trza będzie poczekać
!!!!!!!!!!!!Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 766 gości