POMOZCIE mam problem

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 30 paź 2005, 11:52

SZKODA ZYCIA NA TAKA ZOLZE!!
nic dodać nic ując.
3 lata? Ja bym 3 dni nie wytrzymal, co Ty chlopie myslisz ze ona sie zmieni ? Pomysl ze teraz to ona sie jeszcze hamuje, zobaczysz jaka by byla jakbyscie sie nie daj boze hajtneli. Wez od niej uciekaj jak najdalej . . . a ze boli... poboli i przestanie.
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 30 paź 2005, 11:54

Tracy, to bardzo trudne. 3 lata praktycznie codziennie sie widywalismy. Wiem ze nie powinienem ale kocham ja szalenczo. Nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradze. Bywaly dni ze byla dla mnie mila grzeczna i dobra.Juz za nia tesknie. Wiem ze logika mowi zeby sie nawet nei zastanawiac ale serce mowi mi cos innego. Ja sie od niej uzaleznilem :) na chwile obecna zycie bez niej nie ma dla mnie zadnego sensu... :/
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 30 paź 2005, 11:58

O Boze :| stary wierz mi nie masz sie czym przejmowac, szkoda faldek w mozgu na takiego strzępa.

[ Dodano: 2005-10-30, 11:59 ]
Kermit pisze:Ja sie od niej uzaleznilem

I tu masz racje i to doslownie, pamietaj ze to tylko chemia, twoj mozg domaga sie dzialki endorfiny, ktora ona ci dawala.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 30 paź 2005, 12:07

Moze pocieszy cie to ze ona cie nie kocha? :)
Jak ty sie mogles na taka dziewczne zgodzic... sory ale jakby mi wyjebala z tesktem no co ty censored plojebany jestes censored z dyskoteki sama sie bede bawic i to jeszcze w takiej sytuacji to bym powiedzial tym dwom panom a bierzcie se ja i ruchajcie do woli, nawet gdybym ja kochal:(
Jak ty masz na imie Kermicie?
Moja byla ma taka kolezanke co sie do faceta w podobny sposob odnosi, on ja kocha, ona jego nie, sa ze soba pare lat.
Mam nadzieje ze nie sa inne panny na tyle glupie zeby im takie cos imponowalo... chociaz censored je wszystkie wie.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 30 paź 2005, 12:09

Rozumiem ze wy nie jestescie juz razem ? bo jesli dalej z nia jestes to gratuluje honoru, jakby mi tak laska wyrzucila kurtke z samochodu itd. to ja bym jej ta kurtka na drugi dzien pierdolnal w pysk i wiecej sie juz nie odezwal. I naprawde, cieszylbym sie ze juz jej nie zobacze.
Tracy
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tracy » 30 paź 2005, 12:12

Wiem że to trudne bo ja też przez to przeszłam. Trwało to prawie 5 lat. Tyle czasu zmarnowałam na nieodpowiedniego faceta bo wierzyłam że się zmieni. Nic mylnego, z dnia na dzień było coraz gorzej. Czułam się tak jak ty teraz. Był dla mnie jak tlen bez którego żyć nie można. Strasznie mnie bolało to jak mnie traktuje i nadszedł dzień kiedy przejrzałam na oczy i powiedziałam KONIEC. To był szok dla niego. A ja zmieniłam swoje życie. Zaczełam z domu wychodzić, poznawać ludzi i poczułam że jest mi lepiej. Teraz jest cudnie w moim życiu. Jest ktoś kto pragnął głebokiego uczucia tak jak ja. Uczucie się rodzi między nami ale powoli i wiemy, że musimy to co już jest pielegnować. Przyznam, ze długo czekałam na niego.

Życzę Ci żebyś podjął decyzję, która będzie dobra dla Ciebie. Pamiętaj o jednym. Że w Twoim życiu to TY jesteś najważniejszy i rób wszystko tak abyś czuł się szczęśliwy a dopiero potem uszczęśliwiaj innych.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 30 paź 2005, 12:20

TFA, nie jestesmy juz razem. Napisalem jej wiadomosc na GG jak wrocilem zmarzniety ze gdyby zalezalo jej na mnie to bylaby bawilaby sie ze mna - tym bardziej ze wie ze ja sie w takich miejscach nieswojo czuje.

Dla mnie jej zachowanie to kosmos nie rozumiem jej. Mysle ze moze ona chciala sie mnie po prostu pozbyc... moze jakis inny sie jej spodobal i ja stoje na przeszkodzie...
Ja wiem ze to koniec - nie chce juz z nia byc, jednak bardzo trudno jest mi sie z ta mysla oswoic. 3 lata myslalem o niej dzien i noc byla dla mnie najwazniejsza najpiekniejsza i prezez 3 lata o innej nei myslalem. A tu takie cos...

Hyhy, tez sie zastanawiam czy wszystkie sa takie, ale sadzac po wypoiwedziach "naszych"dziewczyn z forum niekture sa osobami wartosciowymi. To jest tak samo jak z facetami, tak mi sie wydaje...
Pewnie jakbym ja bil wyzywal poniewieral to bylaby szczesliwa bo normalnie juz nie wiem. A boli to ze tak sie staralem tyle dla niej robilem, a dostalem taka zaplate :/ do tego moi koledzy to widzieli
JE**** WSTYD
So understand;

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 30 paź 2005, 12:25

Nie wszystkie sa takie:)

Sa lepsze hehe na pewno :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Tracy
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tracy » 30 paź 2005, 12:30

<brawo1> Teraz wytrwaj w tym. Nie przejmuj się, że koledzy to widzieli. Jesteś bogatszy o jedno doświadczenie życiowe więcej.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 30 paź 2005, 12:50

to teraz tylko wytrwaj w tym postanowieniu ze juz nie jestescie razem. Tylko pamietaj - nie daj sie jej przekonac ze to byl tylko jej jednorazowy wybryk, bo z tego co do tej pory napisales, nie tylko tu ale i w innych topicach, to tych wybrykow bylo sporo. Sam spojrz jak ladnie udalo jej sie trzymac Cie pod pantoflem. w ogóle sobie nie wyobrazam ze jakis facet moglby mi ograniczac kontakty z moimi kumplami. Po prostu to by bylo chore. I z tego co widze to wlasnie taki byl Wasz zwiazek, o ile mozna o jakims zwiazku mowic. Bo czy zwiazek jest wtedy gdy tylko jednej osobie zalezy? Obie strony musza sie starac. A z tego co nam przedstawiles to ona sie starala, starala sie zeby w koncu doszlo do tego zebyscie nie byli razem. Troche odpocznij po tym "dziwnym" zwiazku a potem rozejrzyj sie za jakas wartosciowa normalna dziewczyna. <browar>
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 30 paź 2005, 12:56

wlasnie nie wiem czy znajde taka dziewczyne ktora spelnimoje oczekiwania. w ogóle czy mnie jakas zechce :)
So understand;

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 30 paź 2005, 13:00

Kermit pisze:Wiem ze nie powinienem ale kocham ja szalenczo

Ale co w niej kochasz ?
Skoro sam dostrzegasz tylko jej wady ?
Ostatnio zmieniony 30 paź 2005, 13:01 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Tracy
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tracy » 30 paź 2005, 13:01

Prędziej czy później jakaś się pojawi i Ty ją zechcesz i ona Ciebie.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 30 paź 2005, 13:10

Yasmine, popierwsze odpowiada mi fizycznie ma piekne dlugie wlosy, piekna twarz zgrabne cialo jest ogolnie PIEKNA.Ladniejszej nie widzialem.
Pozatym jest bardzo ambitna, od czasu do czasu byla bardzo kochana, moglem na niej polegac, wygadac sie jej, przytulic, posmiac sie. ni jest na zupelnie zla! ale u mnie jest skonczona.Nie wybacze jej :(
So understand;

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 30 paź 2005, 13:25

Kermit pisze:popierwsze

no wiec zadecydowal GLOWNIE wyglad. Z pieknej,ale pustej miski sie nie najesz.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2005, 13:28 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 30 paź 2005, 13:28

Z pieknej,ale pustej miski sie nie najesz.

Dokładnie <browar> . Nie będę rozwijał tej myśli - na ten temat napisałem z kilkadziesiąt postów...
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 30 paź 2005, 13:29

nie o to chodzi. Po prostu jak ja sobie przypominam to widze osobe. Opisuje od zewnatrz do wewnatrz :)
So understand;

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 30 paź 2005, 13:32

Kermit pisze:Yasmine, popierwsze odpowiada mi fizycznie ma piekne dlugie wlosy, piekna twarz zgrabne cialo jest ogolnie PIEKNA.Ladniejszej nie widzialem.

To zmien podejscie z MIEC kogos na BYC z kims.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 30 paź 2005, 14:04

TFA, masz racje to blad z mojej strony... i to wielki...
So understand;

stokrotka_x
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stokrotka_x » 30 paź 2005, 14:34

Kermit...to będzie brutalne no ale...Ty "facet z jajami" jestes czy ciepła klucha?
Na ile Ty jej pozwoliłeś? Gdzie tu miłośc? Ona miała podnóżka aTy swoja Panią <pijak>
Powiem Ci coś jescze.Jeśli jakas dziewczyna ma takie zapędy (ograniczanie twoich kontaktów,wyzwiska-jeszcze wspólnie z mamusią :/ ) to może byc tylko gorzej keidy jej na to pozwolisz. Duuuzo dziewczyn próbuje swojemu facetowi "wejśc na głowę" ...a kiedy on na to pozwoli to już jest w oczach dziewczyny niewiele wart...niestety... <pijak>

Trzymaj sie i znajdź normalna kobitę. (z naciskiem na normalną :) )
Awatar użytkownika
Chili
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chili » 30 paź 2005, 19:16

Kermit, ja nie moge chyba jak bym była Tobą to nie wiem... W głowie mi sie takie zachowanie nie mieści... W dupie z taką kobietą!
Diana King - "Shy Guy" (Dancehall MIX)
ROBINHO razem zdziałamy cuda! :)
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 30 paź 2005, 19:35

Chili, no wlasnie nie wiem :) nie moge sobei z soba poradzic
So understand;

Awatar użytkownika
Chili
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chili » 30 paź 2005, 19:38

Kermit, żadko zdarza się, że brakuje mi na coś słów. Tym razem jednak tak się stało... Okropnie potraktowała Cie ta dziewczyna... Głupia, bo wydaje się, że dużo straciła...

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 30 paź 2005, 19:41

Wlasnie, a ty robisz z siebie ofiare, zamiast sie cieszyc ze sie uwolniles odtakiej zolzy. Bedzie jeszcze plakala w swoim zyciu.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 30 paź 2005, 20:59

Kermit pisze:od czasu do czasu byla bardzo kochana, moglem na niej polegac, wygadac sie jej, przytulic, posmiac sie.

Powoziła się na Twoim garbie 3 latka - spełniłeś rolę w jej życiu.
Myślę, że poczuła się już silna i chce sobie odmienić życie.
I myślę, że taka święta to ona nie była, tylko Ty nie wiedziałeś wszystkiego.
Trochę mocno zakończyła ten związek, ale dobrze że nie było niejednoznaczności.

Kermit pisze:nie moge sobei z soba poradzic

Wiem, że jesteś w "lekkim" szoku, ale znajdź w tym plusy!!
I zmień myślenie jak najprędzej - szkoda czasu.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 30 paź 2005, 21:40

Elspeth pisze:to teraz tylko wytrwaj w tym postanowieniu ze juz nie jestescie razem.

Wlasnie. Wytrwaj z tym. Niech stanie ci sie obojetna, choć na pewno bedzie to trudne.
moon pisze:Kermit ja chyba nie muszę piać co o niej myślę, prawda?Sam dobrze wiesz.
Nie pierwszy raz masz problem z nią, który generalnie sprowadza się do tego, ze Twojej dziewczynie na Tobie nie zalezy,pomiata Tobą, wykorzystuje Cie a w rezultacie Ty cierpisz niepotrzebnie.

Dokladnie. To nie pierwszy rz kiedy robi cie w balona.
TED pisze:ZAWSZE patrz na matkę potencjalnej laski - jeżeli już wpadasz do niej do domu. Jeżeli matka buraczna jakaś albo upierdliwa - należy s.p.i.e.r.d.a.l.a.ć z takiego związku jak najszybciej - jaka matka, taka córka...

Ja slyszalem inny koncept. Patrz na to jak dziewczyna zachowuje sie wobec swoich rodzicow. Tak jak ich traktuje, tak bedzie traktować swojego chlopaka, a potem męża. 99,9% niezawodności!!!
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Chili
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chili » 30 paź 2005, 21:42

TFA pisze:Wlasnie, a ty robisz z siebie ofiare, zamiast sie cieszyc ze sie uwolniles odtakiej zolzy. Bedzie jeszcze plakala w swoim zyciu.

Jezu... Pierwszy raz sie z Toba zgadzam.

[ Dodano: 2005-10-30, 21:42 ]
A ty wcześniej zgodziłeś się ze mną! <banan>

[ Dodano: 2005-10-30, 21:43 ]
Wielkopomna chwila <brawo1>

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 paź 2005, 22:48

Paraskoczek pisze:Socjopatki? Nie sądzę .Dziewczyna jest zimna,wyrachowana i wszystkie jej działania są przekalkulowane i ocenione na chłodno. Osoba ta działa z pozycji siły, tzn. wie,że Kermit est w niej zakochany i ,ze bardzo mu zalezy na tym związku. Dzieki temu ma nad nim przewage.W koncu ona nie musi sie starać, jej nie zależy. Cóż,jesli się ponownie zejdziecie,
to postaraj się pokazać,że ty też masz cos do powiedzenia.Chociaż sądzę ,że cała sytuacja bedzie wyglądała wten sposób,iż Kerrmit sie postawi, dziewczyna zauważy,że przegięła.Na chwile przystopuje ,uda skruszoną,przyjmie parę ciosów.I kiedy bedzie się wydawało, że wszystko wróciło do "normy" ,ona rozpocznie z powrotem swoją gre.No i tak wkoło Macieju.

Dokładnie tak. <brawo1>
Taki przypadek to własnie "wyrchowana suka" tyle,że w wersji młodocianej. <boje_sie>

Kermit zerwałes - pół biedy. Nie pierwszy raz sie rozstajecie przecież. Wiesztak dobrze jak i ja,że teraz będzie najgorsze. NIe widze sensu żeby Ci pisać co już kiedyś pisałam. WIesz czego masz nie robić!Masz nie wracać!Choćby sie chlastała na Twoich oczach!Pamiętaj!
cubasa pisze:Patrz na to jak dziewczyna zachowuje sie wobec swoich rodzicow. Tak jak ich traktuje, tak bedzie traktować swojego chlopaka, a potem męża. 99,9% niezawodności!!!

To guuuupie. Inaczej wyszłabym na jakiegoś zwyrodnialca <aniolek2>
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 30 paź 2005, 22:57

moon pisze:Inaczej wyszłabym na jakiegoś zwyrodnialca

Najwidoczniej miescisz sie w tych 0,01 % :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 paź 2005, 23:02

No jam wyjątek. ;P

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”