Yasmine pisze:Taaa, za bilet zaplace tyle,ze mi sie to na pewno oplaci
hehe, ja ci kupię i wyślę pocztą
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:Taaa, za bilet zaplace tyle,ze mi sie to na pewno oplaci
ptaszek pisze: Też nie wiem jak ja to robię!
cubasa pisze:ja ci kupię i wyślę pocztą
Yasmine pisze:kuszaca propozycja
Yasmine pisze:ja myslalam ze to o bilety chodzi
Andrew pisze:Tak ! obserwuje to , chodzi o niszczenie ciuchów , u dziewczyn ! dziwna sprawa , ja np mam spodnie od roku 1993 i dalej w nich chodze , to "dżinsy" oczywiscie Big star , o innych nie wspomne ! o butach tez nie , a na mojej myszce np. wszystko sie wrecz pali , jak Wy to robicie !??
Yasmine pisze:dobra to moze,zeby temat nie umarl,zapytam co najczesciej kupujecie ?
moon pisze:To wychodzi,że ja nei jestem kobietą?![]()
Śpię w bluzie, która podstawówkę pamięta i jest w stanie nienagannym!
Tak samo buty czy inne rzeczy niespecjalnei niszę. Mam pełno rzeczy kupionych nawet 6 lat temu i się trzymają dobrze:]
złotooka kotka pisze:Ja mam jakies nogi dziwne bo mi WSZYSTKIE buty obcieraja.
W moim mieście mieszka pewna pani, która chodzi po trawnikach tuż przy krawędzi chodnika...
Zapytana czymu to robi odpowiedziała, że chodza po trawniku wolniej ścierają się podeszwy... Hehehe...
moon pisze:Mnie nawet adidasy i klapki obcierac potrafia
Yasmine pisze:ja bym chciala nosic czapke, ale mi zadne nakrycie glowy nie pasuje. Zadne
Yasmine pisze:Na co glownie wydajecie pieniadze (buty, torebki, ciuchy, slodycze, kino, ksiazki, bielizna, kosmetyki, plyty czy cos innego ?). Pytanie to rowniez skierowane jest do mezczyzn - czesci samochodowe, prezerwatywy(pierwsze co przyszlo mi do glowy) ?
ps. wiem ze nie na temat ale yasmine dlaczego avatara zmienilas t6amten był fajniejszy....i nie moge sie przyzwyczaic teraz na tym jestes taka smutna...
mikaaa pisze:3.toto lotek
mikaaa pisze:yasmine dlaczego avatara zmienilas t6amten był fajniejszy....i nie moge sie przyzwyczaic teraz na tym jestes taka smutna...
mikaaa pisze:moich ulubinych butach na wysokim obcasie mam strasznie dziwnie fleki zdarte bo na ukos
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 79 gości