cubasa pisze:Ja zrozumialem tak: ze kazdy ma opisywac swoja ostatnią noc, niezaleznie od tego czy namietna, czy nie
Heh
Kiedy byla moja ostatnia namietna nie pamietam
Moderator: modTeam
sophie pisze:Kiedy byla moja ostatnia namietna nie pamietam
Yasmine pisze:ja to glownie robie w dzien
Yas nie komplikuj 
Jamam w h** mycie pitola, co drugi dzień styknie , zwłaszcza ze niemam dla kogo myć.
qfa, no chyba ze ide na impreze Hehe
Chili pisze:Zapomniałeś umyć siusiaka przed snem...
Chili pisze:A fuj!! No nikt sie dziś nie bzykał? Ja tak, ale nie opowiem bo ja juz opowiadałam...
Mysiorek pisze:Opis? Niedługo kamery wprowadzimy na forum SEX!!!!!!!!!!!!!
Będzie transmisja z ostatniej nocy on-line

Chili pisze:Pozatym to jest forum o seksie i nie powinno sie tu mieć jakiś zachamowań...

Chili pisze:Jestem jednak w stanie zrozumieć że ta dziedzina życia nie jest Twoją mocną stroną i niemasz się czym pochwalić...
Chili pisze:Kiedyś widziałam podobny temat na innym forum i zauważyłam, że dał im on duzo frajdy!
Czytali jak to robią inni, niektóre pomysły wykorzystywali... Dzielili sie wrażeniami... po prostu super... A tu wszyscy tacy wstydliwi...
.
Jednak nie mam zamiaru opowiadac publicznie na forum, przede wszystkim ze wzgledu na szacunek dla mojej drugiej polowy. Nie sadze, ze by sie milo czul, gdyby znalazl opisy naszych harcow. Zreszta, gdyby sytuacja byla odwrotna, to ja bym sie dziwnie czula. To co robimy w sypialni i poza nia <aniolek2> to nasza slodka tajemnica Chili pisze:A tu wszyscy tacy wstydliwi...
<aniolek2>Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 697 gości