Miltonia pisze:Wymieklam...
Życie..... <browar> <brawo1> Szkoda, liczyłem na dłuższy komentarz z Twojej strony....
Moderator: modTeam
TFA pisze:Stwardnialem

Imperator pisze: Po pierwsze, to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
Imperator pisze:Dlaczego ładna, inteligentna, atrakcyjna
Imperator pisze:Trzeba zadbać o AUTOREKLAMĘ! Pokaż swoją wartość, a dopiero wtedy zainteresujesz sobą kobietę.
Imperator pisze:Niestety. Miłość między kobietą i mężczyzną nie jest taka bezinteresowna
Imperator pisze:Przecież jak ja poznałem moją dziewczynę to całe te zjebane teorie, które układałem przez szereg lat samotnego życia mogłem se schować do butów! Dlaczego? Bo wiedziałem co mam czynić, jak mam działać, żeby ona mnie zechciała. I się udało.
Imperator pisze:Zamiast p***ć głupoty i snuć jakieś teorie na temat psychiki kobiet, tego czego one potrzebują to byście się panowie wzięli do roboty. Potrzebne wiadomości nt. kobiet przyjdą same, w praktyce.
Imperator pisze:Nie trzeba czytać książek, robić tysięcy ankiet, pytać się forumowiczek, czemu tak, tak i tak.
Imperator pisze:Przecież jak ja poznałem moją dziewczynę to całe te zjebane teorie, które układałem przez szereg lat samotnego życia mogłem se schować do butów! Dlaczego? Bo wiedziałem co mam czynić, jak mam działać, żeby ona mnie zechciała. I się udało. Mam ładną, miłą, inteligentną dziewczynę. Nawet nie marzyłem o takiej!

Blazej30 pisze:Mimo moich wielu zainteresowań (astromomia, kosmologia, religie starożytne, geomorfologia, literatura sci-fi, literatura piękna, inżynieria okrętowa. militarystyka, ekologia, ekonomia itd)
Blazej30 pisze:("no co ty, chcesz z nim się umówić?chyba nie jesteś aż tak zdesperowana?")
Andrew pisze:szafujesz tym stwierdzeniem , jak i nazywnictwem , ze powiem szczerze juz mnie w dupie szczypie !
trzeba wiedzieć kto to jest szmata !
. Dokładnie, trzeba wiedzieć kto jest ścierwem i szmatą i takim ludziom po prostu ręki nie podawać, (niezależnie od płci), a najwyżej podkutego stalą buta, heheBlazej30 pisze:dlatego wnioskuję że kobiety kierują się tym samym czyn i my. Zmysłem wzroku. I opinią kolerzanki ("no co ty, chcesz z nim się umówić?chyba nie jesteś aż tak zdesperowana?")
robinho pisze:Mówi się że uroda przemija, no ale jak kobieta ma duże cycuszki to. Więc chyba nieprawdziwe jest stwierdzenie o przemijaaniu urody.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Imperator pisze:Po pierwsze, to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.

TFA pisze:No bo tak jest. Kobieta tak samo jak mezczyzna jest czlowiekiem, a Tobie moze nie zdarzylo sie w zyciu powiedziec na kobiete "paszczur; pasztet; co on widzi w tym potworze" itd.?
TFA pisze:To ze najwazniejsze jest wnetrze to mozecie sobie miedzy bajki wsadzic, bo zeby kobieta dostrzegla Twoje wnetrze to najpierw niestety musisz jej fizycznie zaimponowac, nie tylko samym wygladem, ale i gestami, sposobem bycia, posiadaniem tego "czegos" w oczach
TedBundy pisze:TFA napisał/a:
No bo tak jest. Kobieta tak samo jak mezczyzna jest czlowiekiem, a Tobie moze nie zdarzylo sie w zyciu powiedziec na kobiete "paszczur; pasztet; co on widzi w tym potworze" itd.?
Nie.
Mysiorek pisze:cubasa napisał/a:
ja w zadnym castingu nie będę brać udzialu
Cały czas bierzesz.
Yasmine pisze:No to przeciez o to chodziWy jestescie pewni,ze zdobyliscie kobiete, a to tak naprawde kobieta wybrala was. I tak jest od dawien dawna
Mysiorek pisze:Chyba dalej nie rozumiesz
cubasa pisze:Najwidoczniej dla mnie to czarna magia
Mysiorek pisze:Faceci puszą się jak pawie (sam miałeś topik o tym ), a to ona wskazuje (uśmiechem, gestem, rozmową, itp.)
Mysiorek pisze:ona wskazuje (uśmiechem, gestem, rozmową, itp.) którego wybiera.
Mysiorek pisze:Ty myślisz, że ją zdobyłeś, a to ona pozwoliła Ci się zdobyć!
i Ty naprawde wierzysz, ze od kobiet wszystko zalezy? Ze facet nie ma wyboru? cubasa pisze:Ale przeciez dokladnie to samo mozna o facecie powiedziec. Dla kobiety kazdy facet jest potencjalnym partnerem;dla faceta kazda kobieta jest potencjalna partnerką. Facet tez w jakis swoj sposob selekcjonule je i potem wybiera jedną. Kobieta tak samo
Mysiorek pisze:A myślisz, że do dziewczyny którą Ty zdobędziesz nikt inny sie nie dostawiał?
Jeśli dziewczyna szuka to wysyła setki sygnałów. Faceci puszą się jak pawie (sam miałeś topik o tym ), a to ona wskazuje (uśmiechem, gestem, rozmową, itp.) którego wybiera. Czasami paru na raz, ale szybko robi selekcję i zostaje jeden (zazwyczaj)
<zly1> . Zawsze to ja musiałem odwalać całą robotę:). Nieładnie panienki, nieładnie - nie wiecie, co wtedy straciłyście, hihihi 
najpierw TedBundy pisze:censored, jak bym coś takiego usłyszał, to bym ją szybko do pionu doprowadził i szybko udowodnił jej głupotę i chamstwo. Taki tekst zasługuje przynajmniej na ostrą wiązankę, by sobie szmata jedna z drugą nie myślała (...)
a za chwilę pisze:Człowiek jest się dorosły m.in wtedy,gdy potrafi się odnieść się z kulturą dla drugiego człowieka. Na pewnym poziomie, a nie odzywek spod celi czy gimnazjum.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 404 gości