Pierwszy raz

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 09:49

robinho pisze:No własnie Aylin, wytłumacz mi czemu czasmai sie to zdarza że piękna dojrzała i kompletna kobieta zainteresuje sie takim młodym niedoświadczonym nieopiercrzonym młokosem??

heh wiesz,ja sie nie planowałam zakochać,najpierw była przyjaźń,traktowałam go jak kumpla,brata itd. najpierw spotykaliśmy sie cała ekipą a potem juz tak sie zakumplowalismy że zawsze i wszędzie razem,no a potem nas dopadło a jaw ju (czy jak kto woli I Love You :P ) w sumie najpierw jego dopadło ale ja nie chciałam bo za mlody,bo sie przyjaźnimy,bo byłam świerzo po kiepskim związku
i bla bla bla ale mnie tez z czasem wzięło,poza tym on sie nie zachowuje tak jak z rególy 17 latek,jak na swój wiek to ma wszystko swietnie poukladane pod sufitem(dla porównania :facet z którym byłam prawie 3 lata z czego 2 mieszkalismy razem ma 28 lat teraz a nie jest w połowie tak dojrzały psychicznie jak mój obecny facet) Na to nie ma rególy,znam jeszcze za 2 czy 3 17latków na których bym w zycu nie zwróciła uwagi bo sie zachowują jakby mieli 13 (nie obrażając 13 latków :P ),poza tym dla mnie facet musi mieć w sobie to "coś" co chyba nie jest zalezne od wieku :P
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 27 paź 2005, 09:56

Aylin pisze:robinho napisał/a:
No własnie Aylin, wytłumacz mi czemu czasmai sie to zdarza że piękna dojrzała i kompletna kobieta zainteresuje sie takim młodym niedoświadczonym nieopiercrzonym młokosem??

heh wiesz,ja sie nie planowałam zakochać,najpierw była przyjaźń,traktowałam go jak kumpla,brata itd. najpierw spotykaliśmy sie cała ekipą a potem juz tak sie zakumplowalismy że zawsze i wszędzie razem,no a potem nas dopadło a jaw ju (czy jak kto woli I Love You ) w sumie najpierw jego dopadło ale ja nie chciałam bo za mlody,bo sie przyjaźnimy,bo byłam świerzo po kiepskim związku
i bla bla bla ale mnie tez z czasem wzięło,poza tym on sie nie zachowuje tak jak z rególy 17 latek,jak na swój wiek to ma wszystko swietnie poukladane pod sufitem(dla porównania :facet z którym byłam prawie 3 lata z czego 2 mieszkalismy razem ma 28 lat teraz a nie jest w połowie tak dojrzały psychicznie jak mój obecny facet) Na to nie ma rególy,znam jeszcze za 2 czy 3 17latków na których bym w zycu nie zwróciła uwagi bo sie zachowują jakby mieli 13 (nie obrażając 13 latków ),poza tym dla mnie facet musi mieć w sobie to "coś" co chyba nie jest zalezne od wieku

Dzięki Aylin!
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 10:08

TFA pisze:Aylin napisał/a:
Po 1 jaką wybrać pozycje??

Mysle ze raczej klasyczna na poczatek bedzie najlepsza.

A ja myśle że może na jeźdzca..przecież to jego pierwszy raz a nie jej ;)
Aylin pisze:Po 2 to nie wiem czy zadbac jakoś specjalnie o nastrój: świeczki,wino (tak,tak wiem,nie dość że chce wykorzystac nieletniego to jeszcze go upić ) albo coś innego??
Eee tam jemu już to się sńi od lat :D zadbaj o nastrój jak uznasz za słuszne ;)
Aylin pisze:Po 3 jak go troche ośmielić ale nie rozkazywac,czy powiedzieć otwarcie co lubie i o co mi chodzi czy jakoś zasugerować??

Możesz zapytać na co ma ochote :D
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 10:33

Pegaz pisze:Po 3 jak go troche ośmielić ale nie rozkazywac,czy powiedzieć otwarcie co lubie i o co mi chodzi czy jakoś zasugerować??

Możesz zapytać na co ma ochote

a co on mi powie jak nie wie o co chodzi :P
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 27 paź 2005, 10:43

Aylin pisze: i żeby on to zapamiętał do końca świata

to bardzo proste

jak juz bedziecie w trakcie i on wlasnie skonczy to niech wtedy wejda twoi rodzice, strzela korki od szampana konfetii i gratulacje - niech mu mowia drogi Zieciu buziaki oklaski kwiaty

no nie ma bata - do konca zycia zapamieta jak nic <hahaha>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 27 paź 2005, 10:46

Aylin pisze:(on ze mną też)

no prosze co za zgodnosc :>
Aylin pisze:jak to zrobić technicznie zeby było dobrze z kimś kto tego nie robił
Aylin pisze: Po 1 jaką wybrać pozycje?? Po 2 to nie wiem czy zadbac jakoś specjalnie o nastrój: świeczki,wino (tak,tak wiem,nie dość że chce wykorzystac nieletniego to jeszcze go upić ) albo coś innego??

jesuuuuu <chory> chcesz sie przygotowac na okolicznosci zawalu serca czy co , co z tego ze nie robil , daj sie poniesc tej chwili, badz kreatywna ale oszczedz mu "kombinacji alpejskich", jak mozesz pytac o nastroj skoro to logiczne. To on jest niedoswiadczony a mam wrazenie ze Ty masz raczej problem .
Aylin pisze:Po 3 jak go troche ośmielić ale nie rozkazywac,czy powiedzieć otwarcie co lubie i o co mi chodzi czy jakoś zasugerować??

Mysle ze on tylko czeka na to , pouprawiajcie wasza "srednio zaawansowana gre wstepna" i szepnij mu najsexowaniej jak mozesz ze chcesz by wzial Cie tej nocy.

Aylin pisze:Jednym słowem potrzebuje waszych rad!!

Masz 21 lat i nie po raz pierwszy bedziesz kochala sie z chlopakiem . Czy naprawde jestes az tak malo kreatywna <hmm>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 11:01

Bender pisze:to bardzo proste

jak juz bedziecie w trakcie i on wlasnie skonczy to niech wtedy wejda twoi rodzice, strzela korki od szampana konfetii i gratulacje - niech mu mowia drogi Zieciu buziaki oklaski kwiaty

no nie ma bata - do konca zycia zapamieta jak nic

hehe biorąc pod uwage że mieszkam sama to raczje nie realne :P

Wstreciucha pisze:Po 1 jaką wybrać pozycje?? Po 2 to nie wiem czy zadbac jakoś specjalnie o nastrój: świeczki,wino (tak,tak wiem,nie dość że chce wykorzystac nieletniego to jeszcze go upić ) albo coś innego??

jesuuuuu chcesz sie przygotowac na okolicznosci zawalu serca czy co , co z tego ze nie robil , daj sie poniesc tej chwili, badz kreatywna ale oszczedz mu "kombinacji alpejskich", jak mozesz pytac o nastroj skoro to logiczne. To on jest niedoswiadczony a mam wrazenie ze Ty masz raczej problem .

:P

chodziło mi raczej o coś specjalnego poza tym nie wiem ja by w takiej sytuacji zareagował na alkohol,jak za dużo wypije to mu sie może wszystkiego odechcieć albo co :P mam problem bo chce żeby było jak najlepiej,jak bym to miała w dupie to bym przecież przez cała noc nie gadała o tym na forum :P

Wstreciucha pisze:Masz 21 lat i nie po raz pierwszy bedziesz kochala sie z chlopakiem . Czy naprawde jestes az tak malo kreatywna

zasadniczo jestem bardziej kreatywna jak facet kuma o co chodzi,ja sie na nauczycielke średnio nadaje ale skoro już sie za to "wzięłam" to nie chce tego spieprzyć (tylko sie pieprzyć że tak to ładnie ujmę:P )
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 27 paź 2005, 11:05

Aylin pisze:zasadniczo jestem bardziej kreatywna jak facet kuma o co chodzi,ja sie na nauczycielke średnio nadaje ale skoro już sie za to "wzięłam" to nie chce tego spieprzyć (tylko sie pieprzyć że tak to ładnie ujmę )

To sie pieprz a nie planuj by uniknac "spieprzenia", nawet jak bedzie "skucha" to sie swiat nie zawali, to nie reality show, nikt Cie nie oceni jak wypadniesz :]
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 11:08

Wstreciucha pisze:To sie pieprz a nie planuj by uniknac "spieprzenia", nawet jak bedzie "skucha" to sie swiat nie zawali, to nie reality show, nikt Cie nie oceni jak wypadniesz

hehe no mnie sie świat na pewno nie zawali ale wiesz ja tu nie tylko o sobie mysle a z tym "pieprzeniem" to był żart :P
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 27 paź 2005, 11:13

Aylin pisze:hehe no mnie sie świat na pewno nie zawali ale wiesz ja tu nie tylko o sobie mysle a z tym "pieprzeniem" to był żart

i to sie chwali , ale piszac scenariusz pozbawiasz tej chwili pewnej magii <aniolek2>
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 11:21

myśle że tu i tak żaden scenariusz nie masz szans na pełne zrealizowanie bo i tak wszystko "w trakcie" potoczy sie swoim torem,chodziło mi raczej o to jak do tego podejśc od strony technicznej,jak sie przygotować i co zrobić żeby było dobrze bo w sumie dla niego to jeden z najwazniejszych momentów w życiu i chce żeby za 20,30,40 lat też pamiętał że było mu dobrze i żeby sie nie rozczarował... <aniolek2>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 paź 2005, 11:22

Aylin pisze:...

A kochasz go?
Czy tylko seksik i rozprawiczenie?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 27 paź 2005, 11:27

Pegaz pisze:A ja myśle że może na jeźdzca..przecież to jego pierwszy raz a nie jej

No kurde rzeczywiscie, przeciez nawet sam stracilem cnote na jezdzca :P
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 11:28

oto jest pytanie :D
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 11:29

Mysiorek pisze:A kochasz go?
Czy tylko seksik i rozprawiczenie?

hehe dla mnie seks i miłośc sie uzupełniają,w zyciu nie pomyslała bym żeby być 1 dziewczyna dla faceta do którego nic nie czuje,może ja jestem jakaś staroświecka :P
Jednym słowem <serce1> kocham <serce1> :P
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 11:31

w ogóle nie przesadzaj z tym planowaniem w jakiej kolwiek formie..po prostu postaraj się żeby było fajnie :]
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 11:33

generalnie nie palnuje,chodziło mi tylko o "kwestie techniczne" ,reszta i tak sama sie rozwinie...:)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 27 paź 2005, 11:36

Aylin pisze:zasadniczo jestem bardziej kreatywna jak facet kuma o co chodzi,ja sie na nauczycielke średnio nadaje ale skoro już sie za to "wzięłam" to nie chce tego spieprzyć (tylko sie pieprzyć że tak to ładnie ujmę )

No widzisz bo zawsze bylas za raczke prowadzona, a teraz jego tez ktos musi za raczke poprowadzic, a tak szczerze mowiac to ja cienko widze takie zwiazki, gdzie to kobieta bardziej zna sie na zyciu :P
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 11:38

a i techniecznymi sprawami tez się nie przejmuj :D po prostu korzystajcie :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 paź 2005, 11:42

Aylin pisze:kocham

Wierzę bo muszę ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 11:43

Pegaz pisze:a i techniecznymi sprawami tez się nie przejmuj po prostu korzystajcie

wiesz co,masz racje :P tak zrobie :P
TFA pisze:a tak szczerze mowiac to ja cienko widze takie zwiazki, gdzie to kobieta bardziej zna sie na zyciu

osz Ty pesymisto jeden :P
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 27 paź 2005, 11:55

TFA pisze:a tak szczerze mowiac to ja cienko widze takie zwiazki, gdzie to kobieta bardziej zna sie na zyciu

seks to jeszcze nie całe życie :D
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 12:05

Mysiorek pisze:kocham

Wierzę bo muszę

nie musisz :P

Pegaz pisze:a tak szczerze mowiac to ja cienko widze takie zwiazki, gdzie to kobieta bardziej zna sie na zyciu

seks to jeszcze nie całe życie

no wieć własnie :P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 27 paź 2005, 12:11

Pegaz pisze:seks to jeszcze nie całe życie

No ale nieodlaczny element zwiazku, ja mam na mysli wszystko a nie tylko seks, a skoro chlopak jeszcze tego nie robil, to domyslam sie ze o zwiazku tez ma nie duze pojecie :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 27 paź 2005, 12:11

Wstreciucha pisze:jesuuuuu chcesz sie przygotowac na okolicznosci zawalu serca czy co , co z tego ze nie robil , daj sie poniesc tej chwili, badz kreatywna ale oszczedz mu "kombinacji alpejskich",

dokladnie.
Ty wszystko przygotujesz : wino, kolacje, swiece czy inne tego typu romantyczne rzeczy, a on nie stanie na wysokosci zadania, bo bedzie czul ogromna presje tego,ze Ty juz sobie wszystko w glowce ulozylas, chcesz zrobic z tego jakas ceremonie i on musi stanac na wysokosci zadania. Nie mowie, ze byc tak musi, ale bardzo prawdopodobne. Nie mozecie isc na zywiol ?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 27 paź 2005, 12:16

Aylin pisze:On ma 17 lat

Aylin pisze:(tak,tak wiem,nie dość że chce wykorzystac nieletniego to jeszcze go upić

Jak ma ukonczone 17 lat to nie jest nieletni. :]

Natomiast jest maloletni zakladajac, ze nie ukonczyl 18 lat. A:

Art. 208 KK:
Kto rozpija maloletniego dostarczajac mu napoju alkoholowego, ulatwiajac jego spozycie lub naklaniajac go do spozycia takiego napoju,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolnosci albo pozbawienia wolnosci do lat 2.

Wiec w Twoim interesie jest, zeby mu sie podobalo <diabel>
soul of a woman was created below
Aylin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Aylin » 27 paź 2005, 12:24

TFA pisze:No ale nieodlaczny element zwiazku, ja mam na mysli wszystko a nie tylko seks, a skoro chlopak jeszcze tego nie robil, to domyslam sie ze o zwiazku tez ma nie duze pojecie

był z dziewczyną rok ale jakoś sie nie złozyło albo nie chcieli dlatego sie nie kochali poza tym on też nie był 100% pewny czy to ta własciwa :P o związku coś niecoś wie,już sie przekonałam :P a jak nie wie to sie dowie :P

Yasmine pisze:Ty wszystko przygotujesz : wino, kolacje, swiece czy inne tego typu romantyczne rzeczy, a on nie stanie na wysokosci zadania, bo bedzie czul ogromna presje tego,ze Ty juz sobie wszystko w glowce ulozylas, chcesz zrobic z tego jakas ceremonie i on musi stanac na wysokosci zadania. Nie mowie, ze byc tak musi, ale bardzo prawdopodobne. Nie mozecie isc na zywiol ?

Nie no aż tak to nie,ja planuje zasadzke :P hehe zapale kilka swieczek tak dla nastroju (co nam sie czasem zdarza) a winko sie niby przypadkiem znajdzie,mam tego troche w domu wiec nie bedzie problemu :P no aż po takiej miesznace sie przeważnie tą słynną "średnio zaawansowana grą wstępną" kończy to tym razem po prostu pójdziemy dalej,zwłaszcza że wcześniej o tym nie gadaliśmy tylko "coś tam sie działo" a ostatnio o tym gadalismy i ja wiem że on tez CHCE (wcześniej nie wiedziałam na pewno a nie chciałam żeby pomyslał ze go naciskam albo co :P )

Jak ma ukonczone 17 lat to nie jest nieletni.

Natomiast jest maloletni zakladajac, ze nie ukonczyl 18 lat. A:

Art. 208 KK:
Kto rozpija maloletniego dostarczajac mu napoju alkoholowego, ulatwiajac jego spozycie lub naklaniajac go do spozycia takiego napoju,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolnosci albo pozbawienia wolnosci do lat 2.

Wiec w Twoim interesie jest, zeby mu sie podobalo[/quote]

hehe tego mu lepiej nie powiem bo ma jeszcze 4 miesiące do 18 i bedzie mnie szantazował jak mu sie za bardzo spodoba :P
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 27 paź 2005, 13:46

charlie81 pisze:Art. 208 KK:

zakres normowania nie obejmuje ekscesu polegającego na jednokrotnym podaniu alkoholu. Cztaj dokładniej przepisy albo sięgnij po komentarza do kodeksu karnego.

Awatar użytkownika
Chili
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chili » 27 paź 2005, 15:05

Ja sadze ze najlepsza bedzie pozycja na jeźdzca, przynajmniej ja bym taka wybrala. Po co chłopak ma sie stresować... Hehe. Pozdrawiam i życze powodzenia.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 27 paź 2005, 15:11

Chili pisze:Ja sadze ze najlepsza bedzie pozycja na jeźdzca, przynajmniej ja bym taka wybrala. Po co chłopak ma sie stresować... Hehe. Pozdrawiam i życze powodzenia.

ja tak nie uważam. Lepiej dac mu sie wykazać.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”