HELP :(
Moderator: modTeam
HELP :(
Cześć mam problem i potrzebuje szybkie odpowiedzi bardzo szybkiej chciałby przeprosić dziewczynie ze głupstwo jakie popełniłem nom i nie chciałbym żebym dawać jej kwiaty tylko szukam czegoś nowatorskiego ciekawego i czegoś co zaskoczy dziewczynę pozytywnie
z góry THX za pomysły
z góry THX za pomysły
- Sir Charles
- Weteran

prien
- Sir Charles
- Weteran

Mia pisze:a ja radzilabym cos bardziej romantycznego... od siebie... Znacie sie juz troche (?) wiesz co lubi, jakie ma ulubione miejsca... badz kreatywny - e tam kwiaty, jak jedynym wysilkiem ktory wlozysz w ten pomysl bedzie zaplacenie za nie..
Zgadza się. Ja pomyslalbym nad czymś oryginalniejszym. Moze jakies nawiazanie do wspolnej przeszlosci, jakiegoś wypadu, miejsca ktore dobrze Wam się kojarzy.
Yasmine pisze:charlie81 napisał/a:
Oczywiscie, ze sie stosuje. Generalnie zawsze nieparzysta liczba kwiatow. Dwa wyjatki - na sluby i pogrzeby - parzysta
pierwszy raz slysze .
Ja slyszalem tylko o parzystej licznie kwiatow na pogrzebach. Swoja drogą to ciekawe: Powiadają, ze parzysta liczba kwiatow przynosi pecha, znaczy, ze źle życzą zmarlemu?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Michalos pisze:3. mam wolnom chate i ona tez
Więc zaproś Ją do siebie i przygotuj coś naprawdę specjalnego. Tylko nie od razu do wyra, bo jeszcze pomyśli, że tylko po to ta kolacja. Jakieś świece, kadzidełka ale nie o nazbyt ostrym zapachu i będzie dobrze...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Dla mnie ilosc kwiatów , to ilosc kwiatów , jak jest rocznica 4-ta to 4-ry kwiatki (to przykład tylko , jak 18 urodziny to 18 kwiatków , nie skrecam w inną drogę gdy mi przed tą po której jade kot czarny przebiega , widać w Krakowie jescze sredniowiecze panuje ! u nas by Was juz kwiacarki wysmiały ! ale niech kazdy robi tak jak mu pasuje ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Bo na urodziny możesz podarować te 4 kwiatki czy 6, o 18 już nie mówię... żadna tragedia się jeszcze nie dzieje... Zresztą tak samo ze wszelkimi rocznicami.
A to, żem wierna owym "zasadom" nie znaczy, że postępuję jak choćby w przykładzie z kotem!
Czasem fajne takie średniowiecze, a co <aniolek2>
A to, żem wierna owym "zasadom" nie znaczy, że postępuję jak choćby w przykładzie z kotem!
Czasem fajne takie średniowiecze, a co <aniolek2>
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”