złotooka kotka pisze:cubasa pisze:wlasnie to mi przyszlo pierwsze na mysl
Czemu? Jakies doswiadzczenia?
Nie Złotooka, po prostu niedawno w ktoryms z topikow rozmawialismy o dietach i ta jakoś zapadla mi w pamięć.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
złotooka kotka pisze:cubasa pisze:wlasnie to mi przyszlo pierwsze na mysl
Czemu? Jakies doswiadzczenia?

sophie pisze:Ale... zwykly razowiec albo z 9 ziarnami to nie jest TO
krzyniu pisze:nie mozesz wychodzic z zalozenia ze wystarczy nie jesc, nie musisz jesc samej salaty zeby schudnac

Przyznam szczerze, ze nie jestem wcale zadowolna z tego jak wygladam, ale jakis czas temu przestalam uzalac sie nad tym, i po prostu cos z tym zaczelam robic, efekty sa i bedzie co raz lepiej. 5 lat temu (chociaz wtedy nie musialam) zrobilabym to tylko dlatego by sie podobac, teraz robie to glownie dla siebie, ale bylabym hipokrytka mowiac ze nie zalezy mi na pozytywnej ocenie przez mezczyzn. Oczywiscie ze nie napisze jakie mam wymiary, bo obawiam sie ze komentarz jaki ktos moze mi tu wypalic moze zniechecic mnie do dalszej "pracy" 

krzyniu pisze:samo jedzenie nic ci nie da
krzyniu pisze:pewnie ze tak i widzisz mika ciebie popieram dobzre sie czujesz taka jaka jestes to cwiczysz tylko brzuch, a jak ktos narzeka ze chce schudna c to nie ch cwiczy
) i utrzymania sylwetki 

charlie81 pisze:A jak sie tylko jakis zarysik pojawi, to zawsze mozesz przestac i zniknie
i wcięcie w tali sie zmiejszyło. 
moon pisze:wysypki od chloru dostaję
złotooka kotka pisze:sypki od chloru dostaję

Wstreciucha pisze:kazdemu sie robia jak sie chlapie w basenie 5 godzin

Wstreciucha pisze:wyciaga

moon pisze:A swoją drogą już sie brzuszkami ładnie dorobiłam. Sie zarysik pojawił, przestałam i jest gorzej. Bo bardziej płaska na brzuchu byłam, ale boki mi sie jakoś durnie rozrosły i wcięcie w tali sie zmiejszyło.
Więc sprawę olałam, brzuszek rzecz jasna urósł i jakoś go takiego bardziej wolę, ale boczki sie nie zmiejszyły.
Gosia... pisze:Szczerze wątpie, żeby coś takiego mogło mieć miejsce.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 456 gości