a ja i tak tylko myslę o jednym....;/;/;/
Ja powinnam sie tu zalogowac jako Niewyzyta Sexualnie
<browar>
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Wstreciucha napisał/a:
Ja powinnam sie tu zalogowac jako Niewyzyta Sexualnie
... a czego Ci brak?
przyjaciel pisze:Witaj a może niedopieszczona?
A tylu chenych jest aby to zrobic czyli Cię dopieścić
przyjaciel pisze:A tylu chenych jest aby to zrobic czyli Cię dopieścić
Edytka:) pisze:Ja to dopiero jestem niewyzyta nie umiem wylezec w spokoju nawet 15 minut musze go dotykac i w ogole
ewunia1111 pisze:hmmm.....jakby zacząć....!!
Jestem z moim chłopczykiem prawie pół roku...i jest nam cudownie!!dodoam tylko ze w poprzednim zwiazku byłam 3 lata....ale nigdy nie czułam sie tak jak teraz....i to jest wlasnie mój problem...jak jestem przy NIM...to o niczym innym nie marze, jak tylko o tym, by mnie całował, pieścił, byśmy sie kochali...czasami mam wrazenie ze jestem jakas niewyżyta<lol2>...to wszystko sie bierze stad, że mój chłopczyk bardzo, bardzo mi sie podoba, jest świetnie zbudowany,,,,a te oczy....ahhhh......czy Wy tez może tak macie??to jest tak, że kochamy się bardzo często, a ja i tak tylko myslę o jednym....;/;/;/[glow=darkred][/glow]
Adaś pisze:Chciałbym, żeby część tych cech posiadała Moja Kochana:)
>...to wszystko sie bierze stad, że mój chłopczyk bardzo, bardzo mi sie podoba, jest świetnie zbudowany,,,,a te oczy....ahhhh......czy Wy tez może tak macie??to jest tak, że kochamy się bardzo często, a ja i tak tylko myslę o jednym....;/;/;/
Zambiśka pisze:Super mam tak samo zawsze jak widze mojego tygryska mam ochote z nim pobrykac;)To prawdziwa miłosc i trzeba z niej kozystac ile sie da.Niewiem czy wiesz ze podczas orgazmu zpala sie najwiecej kalorji
Zambiśka pisze:e tam seksi z komis z kim sie jest i kogo sie kocha jest 100 razy lepszy bo ludzie duzo lepiej znaja swoje ciałka nie to co przygoda w przymierzalni z nieznanym
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości