Orbital pisze:Duża - mała, chuda - gruba, płaska, czy bardziej krągłą ?
proporcjonalna krągła, średnia wielkośc, moze być umięśniona i oczywiście odpowiednie przy odzienie aby podkreślić jej ponętny kształt. Dlatego skejci często traca na starcie ;P
Moderator: modTeam

Spinka pisze:Inteligentny, stały w uczuciach i dojrzały, niezależnie od tego, ile ma naprawdę lat. Mogę być zarówno z dwudziestolatkiem, jak i czterdziestolatkiem, oczywiscie jezeli chwytałby moje sportowe zajawki i po dwudziestu przebiegniętych metrach nie umierałMoże być metroseksualny, bo nie rozumiem, dlaczego tak dużo osób ma coś przeciwko nim, skoro nie spedzają w gabinetach więcej czasu niż kobieta, a to też jest najczęściej stereotyp

Spinka pisze:Ciekawe, że często ci, którym bardzo daleko do kogoś innego, przejaskrawiają jeszcze bardziej ten dystans, aby do końca zaciemnić niby-uśmiechem odległość, jaka naprawdę ich dzieli. Nie uważasz?bubu pisze:Zapomnialas jeszcze opalony , z fura , i domem i umiesniony
Spinka pisze:Ciekawe, że często ci, którym bardzo daleko do kogoś innego, przejaskrawiają jeszcze bardziej ten dystans, aby do końca zaciemnić niby-uśmiechem odległość, jaka naprawdę ich dzieli. Nie uważasz?bubu pisze:Zapomnialas jeszcze opalony , z fura , i domem i umiesniony
pzdroTFA pisze:A mi sie spodobal podpis jednej z uzytkowniczek tego forum i duzo w nim prawdy a mianowiecie "najwieksze powodzenie u kobiet maja ci ktorzy potrafia sie bez nich obejsc".
Spinka pisze:Inteligentny, stały w uczuciach i dojrzały, niezależnie od tego, ile ma naprawdę lat. Mogę być zarówno z dwudziestolatkiem, jak i czterdziestolatkiem, oczywiscie jezeli chwytałby moje sportowe zajawki i po dwudziestu przebiegniętych metrach nie umierałMoże być metroseksualny, bo nie rozumiem, dlaczego tak dużo osób ma coś przeciwko nim, skoro nie spedzają w gabinetach więcej czasu niż kobieta, a to też jest najczęściej stereotyp
solarium, słońce, chodzic po sklepach itp., ale "niestety";) nie pasuje do metrotypu
I nie rozumiem jednego, schudles ze 130 kg do 90 i uwazasz ze jestes za duzy Ciekawski pisze: Słowo 'Kocham' nie jest przecież równej wagi co 'Kiełbasa'.
! ale mowie tu o takich "sumo " wychodowanych na różnych sztucznych środkach. ale wycwiczonych uwielbiam, mięsni musi miec, tka achillesowa rzezbę. nie podobaja mi sie też kultorzysci, bo juz maja przerzeźbione mięsnie. zbyt chudych też nie lubie ale wole takich niż przepakowanych.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 417 gości