Maverick ma w Swoim opisie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Poncjusz Piłat
- Entuzjasta

Czy będziesz miał za złe, jeżeli ludzie zaczną zwracać się do Ciebie per faszystko, Maverick?
A tak serio, dlaczego uważasz, że to nie podlega dyskusji?
Generalnie najsensowniej by było zamiast tłumaczyć się, że taki jest ("Czego można wymagać od człowieka z drewnianą nogą" - stara gra psychologiczna), zmienić podpis. Okej, twierdzisz, że żartowałeś, że to nie było serio. Nie bardzo wierzę, ale już tam kij z tym. Tylko że tkwisz w tym i jeszcze się okopujesz.
A tak serio, dlaczego uważasz, że to nie podlega dyskusji?
Generalnie najsensowniej by było zamiast tłumaczyć się, że taki jest ("Czego można wymagać od człowieka z drewnianą nogą" - stara gra psychologiczna), zmienić podpis. Okej, twierdzisz, że żartowałeś, że to nie było serio. Nie bardzo wierzę, ale już tam kij z tym. Tylko że tkwisz w tym i jeszcze się okopujesz.
"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
radomir pisze:natasza napisał/a:
Heh, no odwołanie do nazizmu to jest.
Ale niech sobie będzie...
jestem przerażony...
wiesz kto to był, jest nazista?
radomir pisze:przepraszam niedojrzały
i masz racje ale widze ze nie tylko on czytajac wyzej co niektore komentarze...szkoda i zal mi ,ale nauwa sie mi refleksja ze to nie ich wina a rodziców szkoly i ich rowiesnikow ,ktorzy tylko zakozeniaja ignorancje do Historii i Pamięci...
Ojjojoj, widzisz, nie mów mi o niedojrzałości, bo tekst "niech sobie będzie"o niczym nie świadczy. Nie skumałeś tego za bardzo, a to już Twój problem.
Co do całej tej afery, to stoję po środku.
Bo wiem, że jakby ten opis był u kogoś innego, raczej byście nie burzyli się tak bardzo, a że Maverick zalazł nie jednemu za skórę, to się burzycie.
Wyjaśnił, że napisał to w przypływie złości etc.
Tylko nie kumam tego, że faktycznie nie rozumiesz Maverick, że to nie na miejscu słowa są i dlaczego dalej tam widnieją?
Ehh.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Bylo czy nie bylo na serio - szczerze to sam juz nie wiem
Tak to jest jak sie cos w emocjach robi - i nie chce byscie to odebrali jako tlumaczenie sie.
Moglem zmienic podpis wczesniej - ale o nim zapomnialem, a poza tym nie wiedzialem ze to jest az tak drazliwa sprawa.
A zmienie jak mi cos fajnego do glowy przyjdzie.
Moglem zmienic podpis wczesniej - ale o nim zapomnialem, a poza tym nie wiedzialem ze to jest az tak drazliwa sprawa.
A zmienie jak mi cos fajnego do glowy przyjdzie.
Kurczę, coście się tak uczepili tego opisu Mavericka? Ja tam widzę tylko cynizm i sarkazm i zupełnie mi on nie przeszkadza. Troszkę luzu, proszę państwa. Dowcipy na rozluźnienie atmosfery (pamiętajcie, nie ma tematów tabu)
1.Dlaczego Latynosi noszą wąsy?
Bo chcą być podobni do swych matek
2.A dlaczego Latynosi mają niskopodłogowe auta? (low-ridery?)
Żeby jadąc mogli z pola zbierać kapustę
3. A co powstanie z krzyżówki Murzyna z ośmiornicą
Nie wiem, ale censored to coś będzie zbierać bawełnę
Hehe <browar> <jol>
[ Dodano: 2005-10-05, 07:42 ]
Ciekawe, że nikogo nie zbulwersował mój opis, hehe . A Konkiwsta to już prawdziwa klasyka sceny narodowej....
1.Dlaczego Latynosi noszą wąsy?
Bo chcą być podobni do swych matek
2.A dlaczego Latynosi mają niskopodłogowe auta? (low-ridery?)
Żeby jadąc mogli z pola zbierać kapustę
3. A co powstanie z krzyżówki Murzyna z ośmiornicą
Nie wiem, ale censored to coś będzie zbierać bawełnę
Hehe <browar> <jol>
[ Dodano: 2005-10-05, 07:42 ]
Ciekawe, że nikogo nie zbulwersował mój opis, hehe . A Konkiwsta to już prawdziwa klasyka sceny narodowej....
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Niktórym to sie chyba coś pomieszało , albo mają jakieś osobiste jazdy w tej kwesti !
Wszak ja np. wyranie poparłem cytat Mava ! MAŁO TEGO tak własnie mysle ! nie ma litosci dla ludzi którzy sprzedali Polskę , dla zwyrodnialców , morderców itp. nacji , macie ta swoją piepszoną demokracje , i kazdy moze pisać co mysli ! Kazdy tez moze miec inne zdanie , ale narzucać go komus innemu to juz nie ładnie !
I cóz takiego złego i szalonego było w owym podpisie Mava ? ze ludzie to bydło ? wszak to prawda ! i odnosi sie to do szczegulnej jej grupy ! nie do wszystkich .Jak nazwac ludzi odpowiedzialnych za kłopoty pana Kluski , jak i wszystkich innych afer ? którzy nie patrza na dobro ogółu a na własne ?
Podpis Mava nie odnosi sie w zaden sposób do kogokolwiek z forum , wiec po co te jazdy
Wszak ja np. wyranie poparłem cytat Mava ! MAŁO TEGO tak własnie mysle ! nie ma litosci dla ludzi którzy sprzedali Polskę , dla zwyrodnialców , morderców itp. nacji , macie ta swoją piepszoną demokracje , i kazdy moze pisać co mysli ! Kazdy tez moze miec inne zdanie , ale narzucać go komus innemu to juz nie ładnie !
I cóz takiego złego i szalonego było w owym podpisie Mava ? ze ludzie to bydło ? wszak to prawda ! i odnosi sie to do szczegulnej jej grupy ! nie do wszystkich .Jak nazwac ludzi odpowiedzialnych za kłopoty pana Kluski , jak i wszystkich innych afer ? którzy nie patrza na dobro ogółu a na własne ?
Podpis Mava nie odnosi sie w zaden sposób do kogokolwiek z forum , wiec po co te jazdy
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Że ludzie to bydło, można sie zgodzić (oczywiscie nie wszyscy), ale żeby ich przetapiać na mydło to już nie.
A Mav niech się nie obraża tylko niech zmini opis i będzie po sprawie
Z pewnych rzeczy się nie powinno żartowaćTedBundy pisze:(pamiętajcie, nie ma tematów tabu)
A Mav niech się nie obraża tylko niech zmini opis i będzie po sprawie
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
- Sir Charles
- Weteran

TFA pisze:A ja mysle ze jakby ten podpis mial ktos inny niz Mav nikt by sie nie czepial
Kompletna bzdura.
TedBundy pisze:Troszkę luzu, proszę państwa. Dowcipy na rozluźnienie atmosfery
Polish jokes tez was tak smiesza?
Andrew pisze:I cóz takiego złego i szalonego było w owym podpisie Mava ? ze ludzie to bydło ?
Bynajmniej. Chodzilo o druga czesc.
Andrew pisze:nie ma litosci dla ludzi którzy sprzedali Polskę
Mowisz o Churchillu i Roosevelcie?
Andrew pisze:Niktórym to sie chyba coś pomieszało
O tu to sie zgodze. Nawet znacznie wiecej niz niektorym.
soul of a woman was created below
Andrew pisze: cóz takiego złego i szalonego było w owym podpisie Mava ? ze ludzie to bydło ? wszak to prawda
przeciez pisales,ze tylko krowa nie zmienia swoich pogladow.
Wiec chyba jednak bydlem nie jestesmy
.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2005, 11:04 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sir Charles
- Weteran

Bo Charlie Ty nie sledzisz najnowszych wydarzen. I dlatego zarzucasz mi jakis nazizm czy cos takiego. Gdybys sledzil co sie wokol Ciebie dzieje dowiedzialbys sie ze Spannera nie skazano za ludobojstwo oraz iz nie zabijal on ludzi po to by robic z nich mydlo. Jak umari to wtedy wykorzystywal, ale nie zabijal w tym celu.
Tak wiec nie orzumiem Waszego oburzenia i czekam na przeprosiny
Tak wiec nie orzumiem Waszego oburzenia i czekam na przeprosiny
- Sir Charles
- Weteran

Maverick pisze:oraz iz nie zabijal on ludzi po to by robic z nich mydlo
Oczywiscie, ze nie. To byloby marnotrawstwo, zupelnie nie w niemieckim stylu przeciez. Poki czlowiek zyl, to mozna go wykorzystac do duzo ciekawszych rzeczy, jak np wstrzykiwanie roznych toksycznych substancji w serce. Dopiero jak umrze oplaca sie robic mydlo z jego tluszczu. Wczesniej zgolone wlosy natomiast, sa idealnym materialem do produkcji materacow. Prawda Mav?
soul of a woman was created below
N mydło z nimi , przynajmniej pozytek po ich smierci jakiś , glebe zarzyzniac bym był nie skory , jeszcze jakaś zaraza sie wtrąci , a tak trafia w formie rozpuszconej do scieków , i tam jest ich miejsce !
Charlie <browar> mam dosć współczesnych , by wracać do chistori! <aniolek2> tamci zreszta już nie zyją !
Charlie <browar> mam dosć współczesnych , by wracać do chistori! <aniolek2> tamci zreszta już nie zyją !
- Poncjusz Piłat
- Entuzjasta

Andrew pisze:Wszak ja np. wyranie poparłem cytat Mava ! MAŁO TEGO tak własnie mysle ! nie ma litosci dla ludzi którzy sprzedali Polskę , dla zwyrodnialców , morderców itp. nacji , macie ta swoją piepszoną demokracje , i kazdy moze pisać co mysli ! Kazdy tez moze miec inne zdanie , ale narzucać go komus innemu to juz nie ładnie !
Ale tam było: "Ludzie to bydło i idioci. Ale dobrze robi sie z nich mydło - do tego sie nadają". Nie jest wyróżnione, że chodzi o jakąkolwiek grupę społeczną. Podziwiam Twoją zaawansowaną władzę poznawczą, że to wszystko ze słowa "Ludzie" wyczytałeś.
"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
-
((missi))
heh jakby był temat o tolerancji to kazdy by pieprzył jaki to on nie jest tolerancyjny a jak Mav wyraził swoje zdanie to został objechany heh dla mnei to jest smieszne WY jestescie smieszni
Ja zgadzam sie z mavem i z niektorych ludzi to nawet zrobilabym cos innego niz mydło ;] ale to tak na marginesie (zaraz tez zostane objechana) ale mam to gdzies to jest moje zdanie a wy jak chcecie to plujcie sie dalej.
J. M. Devil pisze:cos tam nabazgrał .
Widzisz Devil , Twój problem polega na tym iż jestes tu nowy i myslisz iż wszystko wiesz ! Ja znam Mava lat 3 ! wiec wiem jakie jest jego myslenie , Tobie daleko do tego !
wiec Ja sie wypowiadać w tej kwesti mogę , Ty ...zamilcz !
wyciagasz cos z kontekstu i robisz halo
śmieszni jesteście i żałośni...życzyłbym Wam abyście żyli w czasach z kąd pochodził napis w topicu Mava.,może coś was by to nauczyło i pewne rzeczy uważalibyście za nienaruszalne i bezdyskusyjne.
dla was takie tamaty nie są trendy i nie widzicie nic zdroznego bo to Nie Te Czasy-jednak nic nie usprawiedliwia Was z takiego zachowania...
Mav zapraszam Cie z napisem z topicu na koszulce na obchody Powstania Warszawskiego lub na wycieczkie do Oswiecimia i kazdego z Was kto popiera to co zrobil Mav...
dla was takie tamaty nie są trendy i nie widzicie nic zdroznego bo to Nie Te Czasy-jednak nic nie usprawiedliwia Was z takiego zachowania...
Mav zapraszam Cie z napisem z topicu na koszulce na obchody Powstania Warszawskiego lub na wycieczkie do Oswiecimia i kazdego z Was kto popiera to co zrobil Mav...
-
złotooka kotka
- Weteran

Przyznam, ze przeczytalam temat ze zgroza. I to tylko w polowie ze wzgledu na sam podpis, a raczej na wypowiedzi niektorych.
Mam wrazenie, ze niektorzy po prostu nie zrozumieli wyrazu tych kilku slow. To nie chodzi o to, ze ktos (Maverick), nazwal ludzkosc bydlem. Kazdy moze sobie myslec co chce, jego prawo. Ale sa rzeczy ktorych sie po prostu nie robi. Sa sprawy z ktorych drwic nie wolno. Po prostu NIE WOLNO.
Przestaje dziwic sie, ze w tym kraju zle sie dzieje... Ludzie, czy jest cos dla was, co warto uszanowac?
Gdy w szkole zaczelismy omawiac czasy wojny, tamta tworczosc, to dlugo nie moglam sie pozbierac. I nie tylko ja.
Nie wiem, moze czesc jest po prostu za mloda i zaglebienie sie w te tematyke ma dopiero przed soba, albo po prostu olala ja, bo material szkolny to gowno, ktore trzeba tylko ZZZ.
Mam nadzieje, ze choc do niektorych, jeszcze kiedys trafi co pisza...
Mam wrazenie, ze niektorzy po prostu nie zrozumieli wyrazu tych kilku slow. To nie chodzi o to, ze ktos (Maverick), nazwal ludzkosc bydlem. Kazdy moze sobie myslec co chce, jego prawo. Ale sa rzeczy ktorych sie po prostu nie robi. Sa sprawy z ktorych drwic nie wolno. Po prostu NIE WOLNO.
Przestaje dziwic sie, ze w tym kraju zle sie dzieje... Ludzie, czy jest cos dla was, co warto uszanowac?
Gdy w szkole zaczelismy omawiac czasy wojny, tamta tworczosc, to dlugo nie moglam sie pozbierac. I nie tylko ja.
Nie wiem, moze czesc jest po prostu za mloda i zaglebienie sie w te tematyke ma dopiero przed soba, albo po prostu olala ja, bo material szkolny to gowno, ktore trzeba tylko ZZZ.
Mam nadzieje, ze choc do niektorych, jeszcze kiedys trafi co pisza...
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Dajcie sobie już spoój.
Mav nie koniecznie odniósł się do tamtego okresu.
Jakby napisał, że zrobić dżem byłoby dobrze?
Właśnie pokazałem ten tema babci i się uśmiała. Powiedziała, że nie macie większych problemów.
Babcia siedziała w Oświęcimiu a dziadek ŚP w Oświęcimiu i Mathausen. Kocioł jak mi opowiadali co się tam działo. Ale darujcie sobie , nie bądźcie mądrzejsi od ludzi którzy tam byli.
Mav nie koniecznie odniósł się do tamtego okresu.
Jakby napisał, że zrobić dżem byłoby dobrze?
Właśnie pokazałem ten tema babci i się uśmiała. Powiedziała, że nie macie większych problemów.
Babcia siedziała w Oświęcimiu a dziadek ŚP w Oświęcimiu i Mathausen. Kocioł jak mi opowiadali co się tam działo. Ale darujcie sobie , nie bądźcie mądrzejsi od ludzi którzy tam byli.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest GumpNo
i po temacie ! skoro Babcia Fisza sie smieje , wiec nie rozumiem waszego ataku na MAVA , sami sobie przypisalicie jego podpis do tamtych czasów , jednak On ...mie ma z nimi nic wspulnego !
Zamiast trzepac piane , trzepnijcie sie kaczora , zejdzie mam naprezenie z tym zwiazane i bedzie w koncu dobrze , a dziewczyny zapraszam pod prysznic <browar> <aniolek2>
bez obawy ...nikt wam gazu nie wpusci zamiast wody ! <aniolek2>
i po temacie ! skoro Babcia Fisza sie smieje , wiec nie rozumiem waszego ataku na MAVA , sami sobie przypisalicie jego podpis do tamtych czasów , jednak On ...mie ma z nimi nic wspulnego !Zamiast trzepac piane , trzepnijcie sie kaczora , zejdzie mam naprezenie z tym zwiazane i bedzie w koncu dobrze , a dziewczyny zapraszam pod prysznic <browar> <aniolek2>
bez obawy ...nikt wam gazu nie wpusci zamiast wody ! <aniolek2>
-
złotooka kotka
- Weteran

fish pisze:Mav nie koniecznie odniósł się do tamtego okresu.
W to akurat nie wierze. Odniesienie bylo wyrazne. Przypadek to bylby, jakby Mav mial lat 11. Wtedy mozna nie wiedziec takich rzeczy, nie kojarzyc do czego sie odnosi.
fish pisze:Jakby napisał, że zrobić dżem byłoby dobrze?
Lepiej. bo byloby glupia opinia, a nie drwina.
I nie tylko ty, fish masz "babcie", ktora zyla w tamtych czasach. To, ze jedna (kilka) osob mowi jedno, nie znaczy, ze ktos inny nie powie czego innego. Ja juz swoje uslyszalam, obejrzalam, przeczytalam...
I powtorze po sobie, "Sa sprawy z ktorych drwic nie wolno". Tyle.
Posta Andrew, nie bede komentowac. Nie moj poziom. =='
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka pisze:Posta Andrew, nie bede komentowac. Nie moj poziom. =='
Rzeczywiście nie Twój.
Skończe już z tym umartwianiem narodu polskiego.
Ile tak można?
Może Krzyżakom wytoczymy procesy?
Tylko jak nas Czesi za Zaolzie pozwą albo Ukraina, Białoruś i Litwa to się nie pozbieramy.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest GumpZnam takie babcie, nie moje (moja jedna stracila ojca, 32 lata wtedy mial, w Katyniu; drugej rodzine na Syberie wywiezli), ktore nadal nie podchodza ze smiechem do swojego pobytu w obozie. I tatuaz z nr jakos tez nie wzbudza nawet cienia usmiechu.
To tylko przyklad.
Mi sie w ta cala dyskusje nie chce wchodzic...
To tylko przyklad.
Mi sie w ta cala dyskusje nie chce wchodzic...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”