fish pisze:A myślisz, że to jego wersja a nie jakiś cytat, kogoś kogo uważałbyś za mądrego?
To bez znaczenia. Jeżeli wpiszę sobie jakiś cytat z "Mein Kampf" to będzie lepiej niż sam napiszę coś nie pochlebnego o Żydach?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

fish pisze:A myślisz, że to jego wersja a nie jakiś cytat, kogoś kogo uważałbyś za mądrego?
radomir pisze:ale podpis jest faszystowski
Hyhy pisze:co mnie censored obchodza kogos opisy swoja droga myslalem ze to korwinn mikke gdzies powiedzial
foxy_lady pisze:strach miec ciebie za wroga mav...
Pegaz pisze:Heh i to ma w opisie liberał...
Kawał rasizmu ot i wszystko..
[ Dodano: 2005-10-04, 20:38 ]
Litośći...Mav chyba jesteś jeszcze zbyt młody na niektóre sprawy..
[ Dodano: 2005-10-04, 20:38 ]
przepraszam niedojrzały <aniolek2>

charlie81 pisze:Jestes dla mnie niezaslugujacym na szacunek cwaniaczkiem, ktory jest albo zbyt glupi albo zbyt porypany, zeby zrozumiec to co samemu pisze.
charlie81 pisze:Ale jesli to ja bylbym tu adminem, to dostalbys od reki zakaz pisania
charlie81 pisze:w zakutej pale
charlie81 pisze:jestes w takim razie tym wiekszym kretynem
charlie81 pisze:Jestes dla mnie niezaslugujacym na szacunek cwaniaczkiem
charlie81 pisze:jest albo zbyt glupi
charlie81 pisze:zbyt porypany

Maverick pisze:I dlatego wlasnie to ja jestem adminem a nie Ty.
Maverick pisze:Bo nie potrafisz sie zdystansowac do tego co sie wokol Ciebie dzieje, wszystko traktujesz jakby to byla sprawa zycia i smierci.
Maverick pisze:To ja juz naprawde wole byc nazista skoro nie-nazisci wyrazaja sie w tak kulturalny sposob
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Maverick pisze:Wydaje mi sie ze coniektorzy maja jakies problemy z opanowaniem agresji, a tymczasem mi zarzucaja nazizm.
Maverick pisze:I dlatego wlasnie to ja jestem adminem a nie Ty. Bo nie potrafisz sie zdystansowac do tego co sie wokol Ciebie dzieje, wszystko traktujesz jakby to byla sprawa zycia i smierci.

Maverick pisze:Ludzie to bydło i idioci. Ale dobrze robi sie z nich mydło - do tego sie nadają.
Maverick pisze:Tym bardziej ze lubie dyskusje - chocby ostre i zaciete, ale konstruktywne.
charlie81 pisze:Mozna miec rozne poglady, mozna o nich dyskutowac... Ale to, co prezentujesz w tym momencie na dole kazdego posta nie zasluguje na ŻADNĄ dyskusje.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 507 gości