Jakich facetów wolicie...?
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

ale oczka najbardziej choc i czystosc musi byc
bo jak widze jakiegos niechluja to az <belt3> sie chce..
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
"- ksiezycowka
- Weteran

moon pisze:Ok to bawmy się dzieciaczki w odgrzewanie.
A w ogóle widze że większość facetów to w takim razie niechluje
ja myśle że każdy szanujący się czlowiek dba o czystość i higiene
A jakie marki ubrań preferujecie? Czy może wystarczy że człowiek jest ubrany jakoś normalnie ale i ładnie
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
ogólnie czy jest zadbany: czyste włosy, zadbane dłonie, czyste paznokcie (niepoobgryzane), nie śmierdzi, ma dopasowany ubiór... Poza tym oczy i uśmiech. I mimo woli ta pupa
A jeśli chodzi o ciuchy, to podkreślam, że przede wszystkim całość musi być do siebie dopasowana i tyle. Na takie rzeczy jak marka to w zasadzie nie zwracam uwagi...
A jeśli chodzi o ciuchy, to podkreślam, że przede wszystkim całość musi być do siebie dopasowana i tyle. Na takie rzeczy jak marka to w zasadzie nie zwracam uwagi...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
hehe widze ze tylek rzadzi
a ja na jakims forum czytalem ze kobietom podobaja sie wystajace kosci biodrowe u facetow, prawda to ? zdziwilem sie strasznie jak moga podobac sie wystajace kosci (chodzi o te po bokach na biodrach wiecie). Ikazda jedna chórem twierdzila ze je to kreci. A ja mam "zanik" tych kosci na rzecz miekkiego brzucha
Myslalem ze kobiety nie lubia koscistych facetow.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ksiezycowka
- Weteran

A ja lubiam kostki biodrowe bardzo - nawet własne uwielbiam nie tylko facetów <aniolek2>
Ła fuj odstraszją mnei tacy z ubraniami z wystawy od stóp do głów. Blee...Człowiek winien mieć własny styl, dopsowany do jego osoby.
Pegaz pisze:A jakie marki ubrań preferujecie? Czy może wystarczy że człowiek jest ubrany jakoś normalnie ale i ładnie usmiech ?
Ła fuj odstraszją mnei tacy z ubraniami z wystawy od stóp do głów. Blee...Człowiek winien mieć własny styl, dopsowany do jego osoby.
Mysiorek pisze:Ja se założę topic: "tylko i wyłącznie X (owa Pani)".
Czego się czepiasz? hehe..panowie nie mają w tej dziedzinie nic do powiedzenia
[ Dodano: 2005-10-02, 20:21 ]
moon pisze:Ła fuj odstraszją mnei tacy z ubraniami z wystawy od stóp do głów. Blee...Człowiek winien mieć własny styl, dopsowany do jego osoby.
ja tam nie dobieram ubrań...no chyba że do pogody i mam dokładnie w d... co sobie inni pomyślą
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- ksiezycowka
- Weteran

AiWen
-
Adamo