amazonka pisze:Przypadek, zły los, pech?! Podobno na każdego przyjdzie czas. I nie ma tu niczyjej winy. Tak po prostu jest.
Zgadzam się.
Moderator: modTeam
TedBundy pisze:Na każdego przyjdzie czas - coś w tym jest.. Ale samym czekaniem nikt nic nigdy nie osiągnął - działać trzeba, działać!!! Tu samo nic nie przyjdzie. Szczęściu trzeba pomóc,nieprawdaż? Poza tym samo czekanie byłoby nuudne. A ja nudy nie cierpię. I tak trwa to już zdecydowanie za długo
TedBundy pisze:Na każdego przyjdzie czas - coś w tym jest.. Ale samym czekaniem nikt nic nigdy nie osiągnął - działać trzeba, działać!!! Tu samo nic nie przyjdzie. Szczęściu trzeba pomóc,nieprawdaż?
lorenzen pisze:ps - i w kwestii formalnej, wara Emperorze od Kasparova - o ile wiem, grywał też błyskawiczne 5 min., po których człek nie wie, jak się nazywa, a gadki o refleksie szachisty, to bzdury wyssane z palca u nogi
TedBundy pisze:Napisała, że pogadamy po weekendzie, bo jest zajęta. Odezwała się pierwsza, puszczała sygnałki etc. Dałem na przetrzymanie - to był dobry pomysł. Zobaczymy...
TedBundy pisze: Poza tym z checia obejrzalbym tego f.iuta. Ciekawe, co to za zero? Poza tym jezeli naprawde tak mysli i naprawde ktos sie pojawil, to byla to kolejna niezdecydowana idiotka, kipiaca od pseudoromantyzmu i pseudowrażliwosci; a w rzeczywistości nie majaca pojecia o co naprawde chodzi. Idę na wódkę. CyA!
Mysiorek pisze:A po drugie, nie szukaj kobiety na swoje podobieństwo. Zanudzisz się
Spinka pisze:nie chciałabym być dziewczyną Teda, bo jest... nudnawy. Troszkę zarozumiały i ma chyba za wysokie oczekiwania jak na swój poziom
TFA pisze:malo ktora kobieta chcialaby byc dziewczyna Teda Bundy, no chyba ze chcialaby miec glowe nabita na pal
TedBundy pisze:Cóż, nie uważam sie za nudnego faceta. To po pierwsze. Ja naprawdę szybko umiem dopasować się do mego rozmówcy i wyczuć co go/ją kręci - na czym się zna, a na czym nie.
TFA pisze:postac mordercy pokazana w filmie "Lot skazancow" z N.Cage'em , tam byl taki gosc ktorego zagral aktor o nazwisku Buscemi, a imienia nie pamietam
Spinka pisze: Poza tym zauważyłam, że jesteś dziwną osobą. Niby dorosły, opanowany, a przy tym potrafisz być niezwykle agresywny, co świadczy o tym, że masz bardzo zmienne nastroje. Odbieram Cię troszeczkę jak nieopanowanego psychicznie.
Nie obraź się, znam Cię tyle, co przeczytałam, ale jesli w rzeczywistości jest podobnie, to ja bałabym się ciebie po prostu
ekke pisze:na forum zanudzasz i sporo osób ci to powiedziało. zastanów się nad sobą, a nie nad kobietami
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 93 gości