Albercik pisze:czasem wydaje mi się że takich kobiet to ze świeca szukać, nie wiem czemu.
To ja jestem kolejna wyszukana ze swieca <aniolek2>
Moderator: modTeam
Wstreciucha pisze:czasem po prostu mam ochote wziac "go" w usta i porzadnie possac i nie zalezy mi w tym czasie akurat na stosunku
bubu pisze:czasem po prostu mam ochote wziac "go" w usta i porzadnie possac i nie zalezy mi w tym czasie akurat na stosunku
No qrde zeby taka byla kazda laska :P lol
no dokladnie, proste;) az sie oblizalam, a misiek daleko.
gdzie są takie kobiety???? ja też chce taką. aaaaaaaa
sophie pisze:Hehehe, jak to brzmi...
Cześć, jestem Sophie i jestem lodziarą
przyjaciel pisze:Każdy ma chęci i je zaspakaja i nie opluwajcie się tylko cencie każdy ma Swoje prawa i nie należy nikogo dyskfalfikowac nawet ta Pani stojąca przy drodze to też CZŁOWIEK i należy się jej szacunek ja rozmawiam i szanuję każdego niezależnie od poglądów i tego co robi
Wstreciucha pisze:Przykro mi ale kurestwa nigdy nie zrozumiem
TFA pisze:Te co stoja na ulicy to sa prostytutki a nie k***, k*** to te co daja dupy za darmo na kazdej imprezie i sie tego wypieraja, ukrywaja to przed innymi tzw. cichodajki.
Ewela pisze:Wyobrazice sobie jak to brzmi"robie mu lody z polykiem bo go kocham a on to lubi"a jak by lubil seks z Toba i Twoja kolezanka.Tez byscie sie zgodzily?przeciez ich kochacie?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 139 gości