eVDo pisze:Bez urazy ale jestes palantem !!
Bez takich osobistych wyskoków!!! ... proszę
Moderator: modTeam

TFA pisze:Tak dzisiaj mam bardziej trzezwy umysl i stwierdzam, ze takie cos jest popierd..... i zastanawiam sie gdzie tacy ludzie sie uchowali.
czy popierdolonym tez nazwiesz trujkaty ? skoki na bandzi !, i wszystko to co Tobie sie w tej małej główce nie miesci snamdan pisze:... chyba wtedy juz bedzie wszystko klarowne...
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
.

snamdan pisze:czemu nie... ale potem przechodziogolnie jeszcze się nie zdecydowałem, i pewnie do końca tygodnia pewnie się nie zdecyduje
Mozecie mi tu wymyslac sto powodow a co by bylo gdyby to czy siamto, zdania nie zmienie
Wspolczuje panienka Twoich koelgow, ze sa tak bezczelnie oszukiwane i ze maja facetow ktorzy nie potrafia utrzymac swojego fiuta (zeby bylo cenzuralniej) w spodniach.

Wstreciucha pisze:Ciekawe jak bardzo maja ubogie zycie sexualne, ze sytuacja zmusza ich by "moczyc w innej dziurze" . <belt1>
Wstreciucha pisze:(...) a po drugie, jestem z facetem ktory jest zonaty
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Chcesz głosować na Platforme Obywatelską? >>>> KLIKNIJ <<<<
Hyhy pisze:Wiesz ja mam troche kolegow co ich panienki do tej pory nie wiedza i nawet nie przypuszczaja ze oni pieprza inne dziewczynki i sie nie dowiedza, bo ja im nie powiem

Maverick pisze:Pytanie do Andrew'a - a gdyby kochanka Cie zdradzala?I nie wymiguj sie od odpowiedzi!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 621 gości