Bujne czy nie wielkie??
Moderator: modTeam
Bujne czy nie wielkie??
Mam duze kompleksy poniewaz mam bardzo skrone owlosienie, mam 19 lat i pod pachami... nic jedynie nad jadrami niewiele.. na nogach tez malutkie.. mam takie pytanie do kobiet cy wam podobalby sie taki wlasnie mezczyzna ?
- Wstreciucha
- Weteran
Sel pisze:Mam duze kompleksy poniewaz mam bardzo skrone owlosienie
Sel, masz duże kompleksy z powodu skromnego owłosienia, a widzisz - ja mam cholernie bujne owłosienie (testosteron rulez <aniolek2> ) ...
czasami się zastanawiam czy sie nie wygolić, a powiem Ci w wielkim sekrecie że włoski większe lub mniejsze mam na całym ciele...
no na pietach nie mam ani na dłoniach <aniolek2>
i też sądzę:
<browar>Michalos pisze:kurcze ale to ty masz farta bo ja wlasnie chcialbym miec
Cytat:
bardzo skrone owlosienie
Sophie pisze:Ps. "Nie" z przymiotnikami pisze sie lacznie (to tak a propos tematu)
Od tej reguły jest jeden wyjatek w wypadku wyraźnych przeciwstawień np.
Mamy nie złe, lecz fantastyczne forum u Agnieszki.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
no byk faktycznie jest rażący. O malo wzroku nie stracilem <browar>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
jak widac faceci dziela sie na takich co lubia duzo włosów mało włosów i jak sie jeszcze da wiec załozyciel topicu nie ma sie co martwic mpewnie jak zwykle matka natura podzieliła niesprawiedliwie a jak o mnie idzie to mój chłopak ma fajną gładziutka klate i nie ma nic lepszego jak sie do takiego cuda przytulic
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
ja na twoim miejscu bym sie ciesszyl z kilku powodow m.innymi nie wystaja ci wlosy łonowe gdy idziesz na basen w kapielowkach ja na przyklad tak nie mam bogu dzieki ale mam dosc spore owlosienie calego ciala poczawszy od nog takie futerko ale bez przesady dlugie i fajne
...Już od dawna razem
Na Wieki tak bedzie...
..::Kocham Cię::..
Na Wieki tak bedzie...
..::Kocham Cię::..
- ksiezycowka
- Weteran