Mysiorek pisze:Andrew pisze:TYLKO KROWA NIE ZMIENIA SWOICH POGLADÓW
Poglądy można i trzeba.
Ale od "KRĘGOSŁUPA" WARA !
<aniolek2>
wlasnie. kazdy ma jakis trzon na ktorym jego wszystkie poglady sie opieraja.
Moderator: modTeam
Andrew pisze:dasz dasz Mia ! sama zobaczysz !
Andrew pisze:wszystko zalezy od okolicznosci ! czasem trzeba sie dostosować !
idas pisze: zauwazyliscie ze dyskusja rozwija sie w zastraszajacym tempie
Andrew pisze:czyli jak znajdziesz 10000zł to oddasz to na policje ! jak złoty pierscionek , do biura rzeczy znalezionych itd...?
chciałbym zyc w takim swiecie ! ach!!!!!!
idas pisze:Anderw nie zapominaj ze kazdy zyje w "innym swiecie" [ma swoj wlasny swiat] i nie musi byc wszedzie tak jak ty to widzisz...
<eee...> zauwazyliscie ze dyskusja rozwija sie w zastraszajacym tempie?
Andrew pisze:nik nie zraniony nie bedzie ranił !
Mia pisze:nie, jak ktos zdradza to nie wybacze. Czy tak trudno zrozumiec ze nie da sie odbudowac tak nadwyrezonego zaufania?
Mysiorek pisze:Andrew pisze:nik nie zraniony nie bedzie ranił !
Czyżbyś się gubił?
To znaczy, że zraniony będzie ranił?!
Andrew pisze:Tak oczywiscie , ale zdrada to nie najgorsza rzecz jaka Was moze w zyciu spotkać , a póki co ...tak to tu wyglada ! stad moje pisanie
Andrew pisze:powiem wiec krótko i na koniec ! nie jestes zdolna do miłosci . Bowiem ją uwarunkówujesz...(jak sie to tak pisze )
Mysiorek pisze:No... autor pewnie nie nadąża czytać
Mia pisze:Ale jestem pewna i k** to moja sprawa czego jestem pewna a czego nie! Skoro tak napisalam to widocznie tak jest! I uprzedzalam ze takie komentarze mozna sobie podarowac
Mia pisze:
Ale jestem pewna i k** to moja sprawa czego jestem pewna a czego nie! Skoro tak napisalam to widocznie tak jest! I uprzedzalam ze takie komentarze mozna sobie podarowac!!!
Tępoblady pisze:Nie twierdze że twój partner mógłby postąpić inaczej ale z takim podejściem bardzo ciężko będzie ci to znieść ... ja mam pewne nastawienie do życia w stylu "zawsze sie coś może spier*****" ... z takim nastawieniem bardzo łatwo sie znoisi przeciwności
Andrew pisze:to nie jest tylko Twoja sprawa , to sprawa całego twojego otoczenia jak i rodziny ! a Ty widać egoistką jesteś , skoro tak piszesz jak piszesz !
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 329 gości