![:( :(](./images/smilies/smutny.gif)
![:( :(](./images/smilies/smutny.gif)
Moderator: modTeam
Olmeca pisze:no ale nie ma jakihs cwiczen, nie wiem lekków uspokajajacych albo czegos zeby przy kazdych piesczotach nie stawął na bacznosc no i te przerabane kropelki;(;(
agata pisze:kurde to sie zdziwiłam....człowieku przeciez te "objawy" powinny byc dla ciebie radoscia to najlepszy dowod ze jestes zdrowym 100% facetem, prawidłowo reagujesz na swoja kobiete!!!!! dlaczego martwi cie cos co jest zupełnie naturalne??
Wstreciucha pisze:Twojej kobiety to jak komplement
Nie wiem czy taki komplement ja od samego dotyku juz sie spuszcza, a co dopiero jak go wsadzi do dziurki, owszem ponadprzecietna potencja imponuje i robi wrazenie, ale bez przesady, kazdy niedoswiadczony malolat co zaczyna tak ma. Nic imponujacego dla kobiety raczej.
TFA pisze:A co za roznica ? ja jako facet wiem o co mu chodzi
TFA pisze: Czy to takie imponujace dla kobiety ?
TFA pisze:Nie wiem czy taki komplement ja od samego dotyku juz sie spuszcza, a co dopiero jak go wsadzi do dziurki, owszem ponadprzecietna potencja imponuje i robi wrazenie, ale bez przesady, kazdy niedoswiadczony malolat co zaczyna tak ma. Nic imponujacego dla kobiety raczej.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości