Przyczyny rozpadu związków...?
Moderator: modTeam
Takie mi przyszlo rozwiazenie po tych wszystkich wypowiedziach, ze to jednak "MY" sami jestesmy przyczyna. Nie potrafimy sie zmienic, czasami dostosowac, pojsc na kompromis,zrozumiec itp.
Kazde z nas nosi w sobie po czesci jakas wine.Czasem moze nie potrafimy sie do tego przyznac...
Toż to wszystko od nas wychodzi... <czyta>
Kazde z nas nosi w sobie po czesci jakas wine.Czasem moze nie potrafimy sie do tego przyznac...
Toż to wszystko od nas wychodzi... <czyta>
Czasem mysle ze milosc to: zdrada,wybaczenie,zazdrosc,zauroczenie,klotnie,lzy,rozstania... To wszystko co wydaje sie nią niebyć...
w moich dawnych związkach powodu był różnie zwykle kazdy inny...
1. poprosru skonczylo sie bo był ktoś inny
2. zbyt duża odległość
3. kiedy ja wracałam do domu mój facet jechal do innej (była to jego koleżanka podobno dobra koleżanka nie chodziło o zdrade.. po prostu zamiast wracac do domu on jeździł do niej prawie codziennie...)
chociaż
1. poprosru skonczylo sie bo był ktoś inny
2. zbyt duża odległość
3. kiedy ja wracałam do domu mój facet jechal do innej (była to jego koleżanka podobno dobra koleżanka nie chodziło o zdrade.. po prostu zamiast wracac do domu on jeździł do niej prawie codziennie...)
chociaż
mrt pisze:Moja diagnoza na podstawie doświadczeń i obserwacji:
On lub ona zaczyna się czuć za pewnie. W związku z tym kobiety często przestają dbać o siebie np. Albo maja go w nosie, bo przecież i tak kocha, to będzie. Przestaje się dbać, przetsaje nam zależeć na staraniu się, bo przeciez i tak kocha... Nic bardziej błędnego.
Jestem ciekaw kolejnych opinii na ten temat ... więc przedłuże żywotność tego tematu (i znowu na szczycie)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Friendship, trust, honor
what else do we have
without this ...
we are no more than beasts
what else do we have
without this ...
we are no more than beasts
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”