Wspólna kąpiel
Moderator: modTeam
Wspólna kąpiel
Witam serdecznie. Jestem nowy na forum.Mam pytanie. Z moją dziewczyną marzymy o wspólnej kąpieli, nie rozpoczęliśmy współżycia. Jak najskuteczniej zapobiec ew. ciąży (z tego co wiemy jest to możliwe w czasie kąpieli, o ile pojawi się nasienie)? Co robić aby spełnić to marzenie?
Podczas kapieli zajscie w ciaze nawet przy obecnosci ow specyfiku jest dosc ciezkie. Plemniki z tego co sie orientuje w zasadowym srodowisku mydla szybko nie przezyja. Dobrze byloby gdybys takze do wody dodal kwasek cytrynowy - bowiem On z pewnoscia plemniki zabija. Moze niech ktos inny tez sie wypowie.
broken ... neistety ... nei do konca się zgodzę. Aż tak szybko to one nie umierają. Wszystko jest możliwe i ... podczas kąpieli też zajść w ciązę można choć ... szanse są na to baaaaaaardzo nikłe, ale ... są.
A sprawa numer dwa ... hmm ... broken ... mydło ma odczyn zasadowy, a kwasek cytrynowy ma odczyn kwaśny. Jedno drugi neutralizuje. To w końcu Twoim zdaniem który odczyn jest lepszy I po co neutralizować zasadowy kwasowym jeśli zarówno jeden jak i drugi jest wedle Ciebie skuteczny.
A sprawa numer dwa ... hmm ... broken ... mydło ma odczyn zasadowy, a kwasek cytrynowy ma odczyn kwaśny. Jedno drugi neutralizuje. To w końcu Twoim zdaniem który odczyn jest lepszy I po co neutralizować zasadowy kwasowym jeśli zarówno jeden jak i drugi jest wedle Ciebie skuteczny.
Rafał "RafZielak" Z.
Dajcie spokoj! Mozliwe to jest moze tylko teoretycznie , nie wyobrazam sobie jak mozna zajsc w ciaze od wspolnej kapieli Jak by tak bylo to w szpitalach na porodowce by miejsc nie starczylo. Nie rozumiem tez skad to nasienie ma sie znalesc tam?? Co bedziesz sie spuszczal do wanny a pozniej ze swoja kobieta kąpal sie w tym??
Co bedziesz sie spuszczal do wanny a pozniej ze swoja kobieta kąpal sie w tym??
Przecież to doskonała odżywka dla skóry :D
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
(z tego co wiemy jest to możliwe w czasie kąpieli, o ile pojawi się nasienie)?
Skąd wam to przyszło do głowy? A niby jak by tam miało się pojawić nasienie? Gdyby tak miało być, to kobieta, która się nie zabezpiecza, nie mogła by się kąpać razem z partnerem-bzdura!
Jarek pisze:...Chyba się boisz, że możesz się spuścić na sam widok gołej kobiety.Nawet, gdyby tak się stało, to i tak nie dojdzie do zapłodnienia, bo plemniki musiały by sie dostać do pochwy-nie ma takiej możliwości.
Uzywaj przycisku edytuj
Maverick
-
- Uzależniony
- Zaglądający
NIE RÓBCIE CHŁOPAKOWI ZAMĘTU W GŁOWIE, BO PRZECIEŻ ON NIE MYŚLI O ODBYCIU STOSUNKU PODCZAS KOMPIELI ANI O NICZYM TAKIM, TYLKO O BARDZO ROMANTYCZNYM RYTUALE.
P.S: POLECAM UPEWNIĆ SIĘ ŻE BĘDZIE WAM WYGODNIE JEŚLI WEJDZIECIE DO WANNY (WIEM Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA), NO CHYBA ŻE MIEJSCEM MA BYĆ JAKUZI!!??
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I PROSZĘ NIE MIESZAĆ!!!!
P.S: POLECAM UPEWNIĆ SIĘ ŻE BĘDZIE WAM WYGODNIE JEŚLI WEJDZIECIE DO WANNY (WIEM Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA), NO CHYBA ŻE MIEJSCEM MA BYĆ JAKUZI!!??
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I PROSZĘ NIE MIESZAĆ!!!!
Jezeli chcecie sie kochać podczas kompieli , czyli ma dojsc do penetracji , to zajscie w ciazę jest takie samo jak by odbywało sie to poza kąpielą ! natomiast jesli chcecie sie tylko wspólnie kompać i bawic , a Ty bedziesz miał wytrysk podczas tych zabaw , do wody , to do zapłodnienia na pewno nie dojdzie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Uzależniony
eee ludzie. nie rozsmieszajcie mnie. po pierwsze masz racje mydlo ma odczyn zasadowy - ale taj zasady nie jest tak duzo a jesli jest to dobrze by bylo gdyby bylo jej jak najwiecej czyli rozpusc kostke mydla w wodzie - najlepiej dwa. I po klopocie. Moze nie tak szybko umieraja .. ale maja jedna podstawowa wade - sa powolne wbrew pozorom. I moze sie brzydko wyraze. Jesli juz dojda do odpowiedniego miejsca to i tak niestety obumra...
Odczyn zasadowy jest mało szkodliwy dla plemników mogą w nim do kilku dni przeżyć.
Odczyn kwaśny jest szkodliwy dla plemników taki odczyn przcież znajduje się w pochwie a plemniki mogą w nim kilka godzin przeżyć gdy pokonają kwaśny odcinek dostają się do zasadowego i luzik tu mogą żyć do 6ciu dni stąd jedenz z problemów naturalnej antykoncepcji.
Heh wniosek taki ze możecie sobie dolewać i nic wam to nie pomoże to się tyczy równiez mydła.
Odczyn kwaśny jest szkodliwy dla plemników taki odczyn przcież znajduje się w pochwie a plemniki mogą w nim kilka godzin przeżyć gdy pokonają kwaśny odcinek dostają się do zasadowego i luzik tu mogą żyć do 6ciu dni stąd jedenz z problemów naturalnej antykoncepcji.
Heh wniosek taki ze możecie sobie dolewać i nic wam to nie pomoże to się tyczy równiez mydła.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
-
- Weteran
Plemniki zyjace do szesciu dni?? Czys ty spadl z ksiezyca?? Plemniki w organizmie kobiety moga zyc do 72h czyli: 72h:24h=3 dni. Gdyby to bylo szesc to zadnych metod naturalnych nie daloby sie stosowac. Po prostu kobieta bylaby plodna prawie na okraglo. (Jak wyliczylam sobie to zostawalyby 2-3 dni nieplodnosci)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka pisze:Plemniki zyjace do szesciu dni?? Czys ty spadl z ksiezyca?? Plemniki w organizmie kobiety moga zyc do 72h czyli: 72h:24h=3 dni. Gdyby to bylo szesc to zadnych metod naturalnych nie daloby sie stosowac. Po prostu kobieta bylaby plodna prawie na okraglo. (Jak wyliczylam sobie to zostawalyby 2-3 dni nieplodnosci)
Boże ja myślałem że to ja nie mam pojęcia o antykoncepcji... Komórka kobiety jest zdolna do zapłodnienia przez mniej więcej 48 godzin!!! problem polega na tym że trudno określić czy się nie wydostała wcześniej..A plemniki owszem w ciele kobiety które jest dla nich doskonałym środowiskiem mogą przetrwać 5-6 dni...
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Alucard pisze:Jak ktoś chce się bezpiecznie kąpać ze swoją ukochaną niech się kąpie w gorącej wodzie(wrzątek odpada) Białka się ścinają jak jajka na patelni
czeste siadanie do miski z goraca woda i zanurzanie tam klejnocikow i trzymanie przez jakis czas powoduje czasowa bezplodnosc
ale nei jest to metoda 100% hehe
Bender pisze:czeste siadanie do miski z goraca woda i zanurzanie tam klejnocikow i trzymanie przez jakis czas powoduje czasowa bezplodnosc
ale nei jest to metoda 100% hehe
a ja czytalem ze wlasnie to w miare skuteczne taka codzienna kuracja pzrez 4 tygodnie podobno daje bezpolodnosc tymczasowš na okres 6 miesiecy, i to nie chodzio wrzatek ale wode powiedzmy ktora ma 60 stopni ktora wygrzeje jajka i zniszczy w nich zycie:)
krzyniu pisze:a ja czytalem ze wlasnie to w miare skuteczne taka codzienna kuracja pzrez 4 tygodnie podobno daje bezpolodnosc tymczasowš na okres 6 miesiecy, i to nie chodzio wrzatek ale wode powiedzmy ktora ma 60 stopni ktora wygrzeje jajka i zniszczy w nich zycie:)
Stawiam kolejke, jezeli tylko wlozysz jajka (juz nawet bez przetrzymywania ich) do wody o temp. 50 st., nie mowiac juz o 60 st. <browar>
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”