Czy te zycie ma sens...
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Skoro interlokutorce to pasi(...)
ależ on ma racje! dla niektorych niestety, ale ja nt. sentencji nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi mam swoje zdanie.
i juz jestem cichutko, pomagajcie biedakowi.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a co do tematu to radzilbym koledze przestac sie uzalac, wziasc sie w garsc i poszukac sobie nowych znajomych, najpierw kolegow, a ci koledzy maja kolezanki, kolezanki maja inne kolezanki, koledzy kolegow tez i na pewno pojawi sie dziewczyna ktora ci sie spodoba i v-ce versa. A kolegami z blokowiska radzilbym sie nie przejmowac, u mnie pod blokiem tez siedzi na lawce pelno dresow-koksow <silacz> i idac kolo nich patrze na nich z gory.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Twoje zdanie w tej kwesti bierze sie z nie wiedzy , jak i braku przemyslenia tematu , to jest oczywiscie normalne , i nie pisze tego by Ci cos zarzucić , ale jak Cię małe dziecko zapyta (mamusiu , czy jak włoze reke w ogien to mi sie cos stanie ?), to przeciez nie bedzie to głupie pytanie ! Skoro ktos o cos pyta , znaczy nie zna , lub nie jest pewien odpowiedzi .To tylko dla znajacego zagadnienie jest proste , inna rzecz kto co , i ile powinien wiedziec w danym wieku .Mógłbym zapytać co to jest kompensator , a co karburator ...wiedzacych było by mało , ale nie mozna nazwać takowego nie wiedzacego głupcem <browar> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”