Jak namówić faceta do seksu we trójkę?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 31 sie 2005, 07:59

Yasmine pisze:Nie. nowie o sytuacji, kiedy seks laczy sie nierozerwalnie z miloscia i on chce dzielic lozko, tylko z partnerka swojego zycia.

Ja też tak chcę! Nie chcę żadnej innej "dodatkowo" tylko JĄ i tyle!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 31 sie 2005, 08:26

ja tez bym nigdy nie zniosla widoku innej panienki wyczyniającej z moim facetem, straszie jestem zazdrosna i miałabym za dużo obaw na sama myśl robi mi sie nie swojo...
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 sie 2005, 08:48

Ja tu nie widze problemu , a i tego, ze macie problem by sie na to zgodził ? trzeba po prostu mu wejsc do łózka we dwie i tyle , a do zaaranzowania tego to juz pikus przecież ! co sie moze stac ??? jak go wczesniej rozpalisz a potem kolezanaka podstepnie dojdzie , to nie wierze ze sie dalej nic nie wydarzy ! wiecej inwencji kolezanko <aniolek2>

Az wierzyć sie nie chce , ze masz z tym problem ...wyglada mi na to ...iż jestes bez wyobrazni! i prosze sie nie obrazac :*

[ Dodano: 2005-08-31, 08:52 ]
mikaaa pisze:ja tez bym nigdy nie zniosla widoku innej panienki wyczyniającej z moim facetem, straszie jestem zazdrosna

a z takimi wyrazeniami dajcie sobie spokój !! wszystko sie zmienia , ale jak sie ma lat 20 - scia , to jest tak jak piszesz ! tyle ze jak juz sie ma 30 -sci , jest zupełnie inaczej <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 31 sie 2005, 08:56

moze wiek cos zmieni bo i tak o 180 stopni zmieniły sie moje poglądy na niektóre rzeczy moze i w tym nastapi zmiana , ale jakoś nie jestem przekonana....
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 31 sie 2005, 10:02

Kamka pisze:Cały sęk w tym, że chciałabym w końcu spróbować jak to jest z kobietą, ale przy udziale również mojego faceta.

Kamka pisze:Jarek - to nie jest tak, że jestem biseksualna.

Jedno z drugim się kłóci.Heteroseksualni nie mają takich ciągot.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 sie 2005, 10:11

Jarek pisze:
Jedno z drugim się kłóci.Heteroseksualni nie mają takich ciągot.

tu bym mpolemizował ...choć trzeba przyznac jasno ...kazda kobiete po czesci jest Bi , nie spotkałem kobiety (poza wyjatkami) która by nie chciała spróbowac sexu a drugą kobieta ! i choć jak ma lat 20 ...mówi nie ...to jak ma 30 to juz nie koniecznie ! <browar> <aniolek2>
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 31 sie 2005, 10:34

Dziwny jakiś facet ... gdyby to miała być koleżanka zamiast Ciebie to rozumiem jego opory, ale we trójkę ? Kto by odmówił ? Jeśli facetowi wpadnie taki pomysł do głowy to ma koszmarny problem żeby namówić partnerkę ...
Zgłupiałem ... kompletnie ...
To pokolenie ( sądząc po wielu postach tu i w innych tematach ) jest jakieś lewe :P
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
thirdeye
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: thirdeye » 31 sie 2005, 21:38

ja tez bym odmowil (to pokolenie? :), moze dlatego ze nie naleze do osob wyjatkowo doswiadczonych lozkowo. wydaje mi sie dziwne ze juz w wieku 21 lat decydujesz sie na takie urozmaicenia mowiac ze normalny seks juz Cie tak nie kreci. co bedzie za 10-20 lat ?
Awatar użytkownika
Kamka
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kamka » 31 sie 2005, 22:03

No dobra, decyzja zapadła. Nie jedziemy. Dziś rozmawiałam z chłopakiem na ten temat parę godzin. Musiałam go mocno ciągnąć za język żeby w końcu wydusił dlaczego jest przeciw. Powiedział, że nie mógłby się kochać przy mnie z tą akurat dziewczyną. Z inną może by i spróbował, ale na pewno nie z nią. Boi się po pierwsze, że zawiedzie, że jest dla niego na to za wcześnie, że ja mu wystarczam w zupełności. Po drugie, że nie chce żeby jakiekolwiek uczucia jego do niej mogły wrócić. I tym argumentem mnie przekonał, chociaż mówił to nieco tak jakby wymijająco. Jak dla mnie to główny powód jest taki, że boi się, że zawiedzie, że się zestresuje i nici. I ja go rozumiem. Tyle że gdyby to była obca dziewczyna to myślę, że na 99% zgodziłby sie. Zresztą, może kiedyś w przyszłości spróbujemy takiego trójkącika, ale na razie dajemy sobie spokój :)
thirdeye - a czy ja napisałam gdzieś że normalny seks mnie nie kręci??? Kręci i to bardzo, ale to nie znaczy, że nie można spróbować czasem czegoś nowego :)
Awatar użytkownika
niewielka
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: niewielka » 31 sie 2005, 22:26

Kamka,

no,akurat chłop zdrowo myśli bo tobie to chyba piczka w tym przeszkadza,bo moze nie koniecznie on sie boi ze zawiedzie,chłopak może mieć powazne obawy ze tobie nie wystarcza,że może coś mu brak bo ciągle chcesz nowych wrażeń,zastanów sie dziewczyno,bo miłośc miłością,ale on może sie wreszcie zniechęcić i poszukać sobie mniej wymagającej w łózku...a tym próbowaniem moze być. to tak jak byś chciała spróbowac trucizny,moze być nawet smaczna,ale moze cie zabić
jak zwykły żelek...taka pusta w środku...
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 31 sie 2005, 23:57

a co nie zabije to nas wzmocni :P <banan>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 31 sie 2005, 23:58

Jak zbaczyłem ten temat i to napisany przez dzieczynę, to po prostu nie mogłem go ominąć.
Bo chyab każdy facet maży o seksie z dwoma babeczkami :D
Tyle że uważam, iż czas na takie wojarze jest przed tym jak się pozna tę jedyną. Bo jeśli by coś takego miało miejsce z kumpelką dziewczyny, to mogłoby z tego całkiem nic dobrego wyniknąć. Np. mogło by być facetowi lepiej z tą kumpelką niż z własną dziewczyną. Na pewno by się do tego nie przyznał, ale to by nie wróżyło związkowi najlepiej. No a nawet jakby tak się nie stało, a np spodobało by mu się to bardzo i by chciał to częściej powtarzać??
To chyba nie jest mądre zapraszac własnemu facetowi kobiety do łużka :/
Ale to moje zdanie
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 01 wrz 2005, 02:06

Albercik pisze:To chyba nie jest mądre zapraszac własnemu facetowi kobiety do łóżka :/

Racja... <browar>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 01 wrz 2005, 02:12

Hmm jakby kobieta mi takie cos zaproponowala to bym sie zaczal zastanawiac czy jej na mnie zalezy, dla mnie to takie treoche dziwne, moze do swingersow sie zapiszesz ?
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 wrz 2005, 02:39

Założę się, że gdyby to była kwestia drugiego faceta, to więcej facetów by nie bylo za :] Ale o dziwo, myślałam, że nie będzie nikogo przeciw drugiej kobiecie :P Przeciez trojkacik z 2 kobietami to najczestsza fantazja facetow :P
Awatar użytkownika
CichyPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: CichyPL » 01 wrz 2005, 02:59

Kiedys bardzo chcialem sprobowac trojkacika. Teraz, gdy znalazlem juz wreszcie ta jedyna, po prostu nie mam ochoty na sex w 3. Wole sprawiac jej jak najwieksza przyjemnosc, koncentrowac sie na kazdym punkciku jej cialka i doprowadzaniu ja i tylka ja do ekstazy. Wielu facetow ledwo kochalo sie 3 razy na krzyz, nie wiedza za bardzo co robic, a juz chca probowac z dwiema dziewczynami, bo to lans straszny. Troche pokory...
She's my angel, she's my lover, she's my very best friend... KC
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 01 wrz 2005, 04:07

Najmilsza chwila poranka - nowa w łóżku koleżanka <aniolek2>
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Awatar użytkownika
Albercik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Albercik » 01 wrz 2005, 10:12

sophie pisze:Przeciez trojkacik z 2 kobietami to najczestsza fantazja facetow

No pewnie. Ale jak się ma już tę jedyną to trzeba się troszkę zastanowić. Co innego trójkącik z dwoa kumpelkami a co innego z kumpelką i swoją ukochaną??

TFA pisze:Hmm jakby kobieta mi takie cos zaproponowala to bym sie zaczal zastanawiac czy jej na mnie zalezy

Racja, to może podpadać. To wygląda jakby facet nie zaspakajał już kobietki i ona zaczyna szukać innych rozwiązań.
Coś mi się tak zdaje że pewnie z chęcią Kamcia Zaproponowała by kolejnego faceta, ale ponieważ to by na bank nie przeszło postanowiła spróbować troszkę łagodniej :D , a kto wie co by się zaczęło w główce kobietki rodzić jakby i ta kobietka zaczęła jej nie wystarczać :D <help>
Ja wam mówie Kobiety jeszcze raz zresztą nie ułatwiajcie swoim facetom poznanie innych może lepszych wrażeń łużkowych z innymi kobietami, to jak strzał do własnej bramki, czy kopanie dołków pod sobą Chyba że facet ma iść w odstawkę i chcecie sobie pofantazjować póki jeszcze mu tego nie powiedzałyście.[/b]
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia

Nie mam się czym bronić - popatrz

Trzymam ręce w kieszeniach

Nie mów mi co mam robić

Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 wrz 2005, 10:18

Predzej czy puzniej ...kobieta zawsze bedzie " niezadowolona " w sprawach sexu
tu po prostu nie sposób dogodzić kobiecie ...choc musze dodać od razu ze nie wszedzie tak jest , ale w znacznej wiekszosci , inna rzecz , ze zadna sie Wam do tego nigdy nie przyzna ! <aniolek2>
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 01 wrz 2005, 15:33

Mialam podobnie z moim ex i nie przeszkadzał mi trojkat, ale okazało sie ze go nie kochałam.
Natomiast co do aktualnego faceta, to pogonilabym kazda lafirynde :D

Musisz uwazac, bo to troche igranie z ogniem.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
piotr 1971
Początkujący
Początkujący
Postautor: piotr 1971 » 01 wrz 2005, 18:37

Ja bym dał się namówić od razu!!!!

Tylko moja Pani nigdy tego mi nie zaproponuje!!!!
Szkoda!! Jaka szkoda!!!!
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 01 wrz 2005, 21:07

Jakbyscie potrzebowali faceta do trojkata dajcie znac :D moze byc z kolezanka a jak ma domek w gorach to juz w ogóle full wypas :D a ma w tym domku rowery?:D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Miki
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Miki » 24 lut 2007, 00:37

Kamka pisze:Oczywiscie nie bedę na siłę go zmuszać, ale naprawdę mogłoby być bardzo przyjemnie. Tylko jak go przekonać

Pojedźcie do tego domku, zrób odpowiednią atmosferę, trochę alkoholu - ale nie za dużo . tak żeby czuł klimat i odpowiednia do sytuacji inicjatywa - bez specjalnego gadania jeżeli on nie jest za. I wszystko powinno być ok.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”