Oczywiscie nie bedę na siłę go zmuszać, ale naprawdę mogłoby być bardzo przyjemnie. Tylko jak go przekonać 
Moderator: modTeam
Oczywiscie nie bedę na siłę go zmuszać, ale naprawdę mogłoby być bardzo przyjemnie. Tylko jak go przekonać 
a jak bedzie juz gotowy rzuccie sie na niego ;-) albo posmyrajcie, ty wiesz najlepiej co na neigo dziala przeciez <browar>

Ja Od dawna marzyłam wręcz o takim trójkącie. Z chłopakiem jesteśmy już 2 lata, w seksie raczej nie mamy zadnych zahamowań, choć ja generalnie mam większy temperament. Spróbowaliśmy już tak dużo, że mi osobiście brakuje nowych doznań.
Zawsze mozna wprowadzić 4 i 5 osobe
Ale jak przyszło co do czego, to już zaczyna się problem. Chce jeszcze napisać, że nie ma mowy, żeby z powodu takiego trójkąta nasz związek się rozsypał. Kochamy się wzajemnie i ufamy sobie w 100 %. Jeszcze z nim pogadam i napiszę wam czy coś z tego wyszło
Jarek - to nie jest tak, że jestem biseksualna. Cały sęk w tym, że chciałabym w końcu spróbować jak to jest z kobietą, ale przy udziale również mojego faceta. Po prostu uważam, że to może być bardzo ciekawe doświadczenie, a jeśli się nie spodoba, to przecież nie będziemy już nigdy tego powtarzać. A znowu jak nie spróbujemy to możemy potem żałować, bo niełatwo o odpowiednią dziewczynę do takiego trójkąta. A seks z nieznajomymi odpada LukS pisze:Niektórzy to mają szczęście...
Aż się nie chce wierzyć, że są takie fantastyczne dziewczyny ! <browar>
idas pisze:Czy ja wiem czy to takie fajne...
Wyobraz sobie ze zasmakowaliscie ze swoja dziewczyna tego...i np. tak jej sie spodobalo ze chce tego czesto [nawet bardzo czesto]...i co nadal podobaloby ci sie to jak przy kazdej okazji [lub przynajmniej czesto] slyszalbys ze twoja panji chce jeszcze trzeciej osoby...bo mnie raczej nie...
Co innego gdy na 100% to jest na zasadzie sprobujemy a pozniej normalnie...
Kamka pisze:Tak sobie jeszcze myślę, że problemem może być to, że ta dziewczyna kiedyś mu się bardzo podobała, chciał z nią być zanim poznał mnie.
Kamka pisze:Yasmine - a co masz na myśli???
No a potem, wiadomo poznał mnie i o tamtej zupełnie zapomniał. Teraz są tylko znajomymi na "cześć". Ja myślę że on się raczej peszy tego jak by wypadł w łóżku przy dziewczynie, która mu się kiedyś tak podobała. Bo to, że by mógł mnie zostawić dla niej jest zupełnie nieralne. Gdybym miała jakieś wątpliwości co do tego, to bym się nie decydowała na taki układ.
az mu sie spodoba <aniolek2>
Yasmine pisze:Bo moze on lozko chce dzielic tylko z Toba. I dlatego to pierwsza taka sytuacja.

Yasmine pisze:Nie. nowie o sytuacji, kiedy seks laczy sie nierozerwalnie z miloscia i on chce dzielic lozko, tylko z partnerka swojego zycia.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 650 gości