Mia pisze:Yasmine wszystkie za male?
Mo mam piersi miedzy C a D 80
Moderator: modTeam
ja mam miedzy D a E ale 70
wiem ze jak sie zaczyna brac tabletki to sie powiekszaja 
Madziunia pisze:W te wakacje próbowałam znaleźć sobie strój kapielowy, ale zwykle jeśli stanik był dobry to majteczki niestety za duze... No i nie mam stroju...

Cherry pisze:Chociaż Ty mieszkasz w Wa-wie ja w Lublinie więc tu może jest różnica co do ilości sklepow.
mimo ze niby rozmiar znam, ale wszystko zalezy tez od fasonu, materialu.. a stanik to stanik dobrze lezec musi moon pisze: I to już w drugim sklepie do jakiego weszłam. Nie tak trudno jak się chce.
. Wlasciwie mam jeden sparwdzony fason z H&M o dziwo kolory roz, turkus i bialy w kwiatki, z reszta ciezko bywa. A Yasmine Ty masz jakies ulubione firmy?
Mia pisze:wkurzam ze z 75B to do wyboru do koloru...a w wiekszych rozmiarach to biale, czarne i badz tu zadowlony:>
ale drogie masakrycznie, choc tam warto zagaldac bo jak jest przecna to mozna kupic cos ladnego. Ja zwykle tez nie patrze na firme, najwazniejsze zeby byl ladny i wygodny. Choc wygode to sie sparwdza dopiero po zakupie
Aha wlasnie mam pytanie, co sadzicie o tych silikonowych stanikach?
) a teraz zastanawiam sie czy nie zaryzykowac z tym cudem
to w ogole nie wchodzi w gre
moglabym ewentualnie siedziec tak na jakiejs imprezie ale na pewno nie tanczyc czy jakos bardziej sie poruszac. I to nie kwestia ramiaczek wlasie
Jak mam bardziej wyciete plecy to widac caly tyl biustonosza a nie same ramiaczka
zreszta nigdy mi sie takie nie podobaly i jakos nie przekonalam sie zeby takie zalozyc ;-)Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 488 gości