A co jesli ta osoba jest ta ktorej szukalismy?
Moderator: modTeam
no własnie dlaczego koniecznie uważasz ze tak bedzie?? ja mam nadzieje ze mi sie uda tym bardziej ze mój chlopak nie jest w moim wieku wie czego chce,wiec decydujac sie na bycie z nim nie mogłobyc to tyko moim kaprysem czy zauroczeniem bo jesli by tak było to perpektywa bycia z nim na zawsze przeraziłaby , tak miałam w poprzeednim ziwiazku bo przeraziło mnie ze mam z kimś byc z kims tak do końca bo on tego chciał , teraz jest inaczej
you touch me
in special places...
in special places...
mj2_87 pisze:Czasami ludzie pisza lub mowia ..."nie martw sie bedzie nastepna"albo"zaslugujesz na kogos lepszego"moze to prawda ale co jesli ta osoba ktora kochasz jest ta jedyna ktora jest Ci przeznaczona?
Gdyby ta osoba rzeczywiscie byla ta jedyna to bylibysmy z nia - los juz by sie o to postaral. Jesli z nia zrywamy tzn., ze to nie byla ta osoba, bo los nas z nia rozlaczyl. A tak poza tym jesli ktos chce zerwac to ma jakis powod - jest mu w tym zwiazku z jakiegos powodu zle. Czy jezeli jestesmy z kims i jest nam z ta osoba zle to tzn., ze to byla ta jedyna osoba? NIE.
fireman pisze:A tak poza tym jesli ktos chce zerwac to ma jakis powod
Tak ale co jesli taka osoba zdradzila druga i dalej chce byc z ta pierwsza ktora kocha.Sa takie osoby maja osobe ktora kochaja a np.bawia sie z inna na impreazch to chyba dobry powod do zerwania a nie do wybaczania?
Na miłość trzeba sobie zasłużyć całym życiem.
- ksiezycowka
- Weteran