"Seksualne ubytki"
Moderator: modTeam
"Seksualne ubytki"
„Seksualne ubytki”
Przeważnie obawy związane z defektami własnego ciała mamy podczas tego pierwszego bliskiego kontaktu z partnerem („co ona/on sobie pomyśli” itp. itd. )
Wstydziliście się czegoś np.
Tłuszczyku tu i tam
Rozstępów
Szorstkości skóry
Trądziku
Nadmiernego owłosienia
Blizn
Zniekształceń
Włosków na pupie
I takie pytanie: czy jakby wasz partner miał pewne „ubytki” czy trudno było by wam się do nich przyzwyczaić/przekonać ? a może was coś totalnie odrzucało u waszego partnera i nie byliście wstanie opanować swojej niechęci do bliższych kontaktów.
Lub też może czy są pewne elementy „nadgorliwej natury” które was na samą myśl odrzucają.
Przeważnie obawy związane z defektami własnego ciała mamy podczas tego pierwszego bliskiego kontaktu z partnerem („co ona/on sobie pomyśli” itp. itd. )
Wstydziliście się czegoś np.
Tłuszczyku tu i tam
Rozstępów
Szorstkości skóry
Trądziku
Nadmiernego owłosienia
Blizn
Zniekształceń
Włosków na pupie
I takie pytanie: czy jakby wasz partner miał pewne „ubytki” czy trudno było by wam się do nich przyzwyczaić/przekonać ? a może was coś totalnie odrzucało u waszego partnera i nie byliście wstanie opanować swojej niechęci do bliższych kontaktów.
Lub też może czy są pewne elementy „nadgorliwej natury” które was na samą myśl odrzucają.
-
prien
Moja pani ma blizny na pupie od ugryzienia psa w dzieciństwie ale ja uważam je za cos bardzo seksownego i wgołe mi nie przeszkadzają a wręcz bardziej podkręcają
Niczyje ciało jest doskonałe. Ja ciało mojego Słoneczka akceptuje w 100% bo ja kocham i jakies tam wady tylko czynia moje szczęscie bardziej charakterystycznym dla mnie i bardziej ją kohcam jezeli to mozliwe 
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Moja kleżanka od kąd ja znam wciera w siebie tony kremów. Na dobrą sprawę nie wiem czy daja jakieś efekty. Ale skoro jej z tym lepiej to niech czuje się piękniejsza.
A jak ktoś kiedys powiedział:
"Polska uroda to mydło i woda" cos w tym musi byc po podobno polki to najpiękniejsze kobiety na świecie. <browar>
A jak ktoś kiedys powiedział:
"Polska uroda to mydło i woda" cos w tym musi byc po podobno polki to najpiękniejsze kobiety na świecie. <browar>
Ja miałem taką koleżankę, która przed wyjściem po bułki robiła se srogi makijaż.
Ładniejsza była bez makijażu.
Ładniejsza była bez makijażu.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
prien
-
MR G
Powiem tak znamlem jedna dziewczyne ze jak nie zrobila makijarzu to bylo strch sie patrzeć
adalej mam ta twarz przed oczami <boje_sie> ale co jak co polki są najpiekniejszymi kobietami
wylem ostnio we lwoei to moja znjoma mówiała ze dużo tu ąłdnych dziewczyn ja się rozerzałem i powiedziałem że nie widze nic łądnego
tak samo niemcy tam to szkoda gadac <belt3> jak ostnin byłem tam w niemczech 2 latat temu to nawet sie patrzec nie mogłem
łatwo rozpoznałem która dziewczyna to polka a która nie
A tak do temetu
to mi nie przeszkadza nic w mojej drugiej połówce
naet mi się podoba bardzo taka jaka jest
choc mówi że ejst za grupa itp
ale mi sie podba i za każdym razem jak cos słysze nie tak co do jej ciała to odrazu jej mówie że inaczej mysle 
A tak do temetu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”